Skaduar

Me një regjistrim të thjeshtë, është edhe më e lehtë të merrni një dhuratë

Ju keni porositur dhe blerë një Galaxy S20+ ose S20 Ultra të re, regjistrimi është hapi i fundit për të fituar dhuratën - kufjet Galaxy Buds+.


*Përfitimi përmes regjistrimit vlen vetëm për klientët që kanë blerë një Galaxy S20+ ose S20 Ultra gjatë periudhës së porosisë-paraprake.

E vlefshme nga 06/03/2020 15/04/2020

Për të marrë dhuratën Galaxy Buds+ Headset Wireless, pasi të merrni pajisjen e porositur, duhet të regjistroni blerjen /pajisjen tuaj  në www.samsung.com/al deri më 15 Prill 2020. Dorëzimi i Buds+ do të jetë nga 15 Prill deri në 30 Prill 2020

 

Për çdo pyetje dhe informacion në lidhje me procesin e regjistrimit, ju lutemi na kontaktoni në office@gogel.al

 

*Përfitimi përmes regjistrimit vlen vetëm për klientët që kanë blerë një Galaxy S20+ ose S20 Ultra gjatë periudhës së porosisë-paraprake.

 

Regjistroni produktin tuaj këtu

MËSO MË SHUMË

  • Samsung Galaxy S20
    Mëso më shumë rreth smartfonit të ri
    Samsung Galaxy S20.

Njoftim i rëndësishëm

Ne e vlerësojmë shumë besnikërinë tuaj dhe faktin që ju jeni një nga përdoruesit e parë të S20 në vendin tonë. Me besnikërinë e madhe vjen edhe përfitimi i madh - të gjithë klientët që kanë porositur paraprakisht Samsung Galaxy S20+ dhe S20 Ultra do të marrin Galaxy Buds+ falas.


Meqenëse të gjithë jemi të ndikuar nga kriza aktuale e shkaktuar nga virusi COVID-19, ju kërkojmë mirëkuptim dhe durim në lidhje me shpërn darjen e Galaxy Buds+.


Siç e dini shumë kompani dhe shërbime lokale do të punojnë me kapacitete mjaft të ulëta në periudhën e ardhshme e cila mund të ndikojë në shpejtësinë e shpërndarjes.

 

Ju sigurojmë se të gjithë klientët që kanë porositur paraprakisht Samsung Galaxy S20+ dhe S20 Ultra nga shpërndarësit lokalë zyrtarë Samsung do të marrin Galaxy Buds+.

 

Edhe një herë, ju falënderojmë për besnikërinë dhe mirëkuptimin tuaj, dhe ju urojmë juve dhe familjes tuaj shëndet.