LSP9T Projektori me lazer të trefishtë me distancë ultra të shkurtër The Premiere Smart 4K UHD (2020)

LSP9T Projektori me lazer të trefishtë me distancë ultra të shkurtër The Premiere Smart 4K UHD (2020)

SP-LSP9TFAXXH

 • Using laser technology, The Premiere is showing two screens for comparing hdr 10 plus and to emphasize 4K image quality.
  Teknologjia me lazer të trefishtë
 • The band concert is shown on Samsung tv projector The Premiere with 4.2 channel 40 watt speakers providing premium sound.
  Tingull premium
 • UST projector The Premiere shows 100, 120, 130 inch screen, respectively, when it 113mm, 196mm, 238mm away from the wall.
  Distancë ultra e shkurtër
 • During use The Premiere, a man is considering what to see among the various contents like Samsung Smart TV recommended.
  Përvoja e Smart TV
Samsung Premiere po tregon një film në ekranin e projektorit 130 inç si teatri i shtëpisë në dhomën e ndenjes. Samsung Premiere po tregon një film në ekranin e projektorit 130 inç si teatri i shtëpisë në dhomën e ndenjes.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e Ndërfaqes Grafike të Përdoruesit (GUI), që nuk ndikojnë në performancën e produktit, mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ju lutemi shikoni galerinë e produkteve tona.* Projektori me lazer mund të projektohet në një mur të sheshtë të bardhë ose të ndritshëm monoton pa vendosur një ekran shtesë. Për një përvojë më të optimizuar, rekomandohet përdorimi i një ekrani të dedikuar për projektor me distancë ultra të shkurtër.

Launch your private cinema in 4K Triple laser
Triple laser Launch your private cinema in 4K Triple laser
Triple laser

Rezolucion i lartë ultra i ndritshëm me teknologji me lazer të trefishtë

.

Duke përdorur teknologjinë lazer, Premiere po tregon dy ekrane për krahasimin e hdr 10 plus dhe për të theksuar cilësinë e imazhit 4K. Duke përdorur teknologjinë lazer, Premiere po tregon dy ekrane për krahasimin e hdr 10 plus dhe për të theksuar cilësinë e imazhit 4K.
Teknologjia me lazer të trefishtë

The Premiere përdor një burim të trefishtë të dritës me lazer për një shikim dramatik të kinemasë në shtëpi që është njësoj si të jeni në një kinema. Ju merrni saktësi të lartë të ngjyrave dhe kontrast të jashtëzakonshëm në një hapësirë ekrani maksimal 130 inç. The Premiere është projektori i parë në botë i certifikuar HDR10+ për shikim realist, të gjallë.

* Të dhënat bazohen në hulumtimet e brendshme të SAMSUNG.* Krijuar nga International Telecommunication Union, standardet BT.2020 mbulojnë aspekte të ndryshme të transmetimit video për projektorë Ultra HD, TV dhe pajisje transmetimi.
BT2020 106%, DCI 100% with RGB Triple LaserDCI-P3 147 with Improved Color wheel BT2020 106%, DCI 100% with RGB Triple LaserDCI-P3 147 with Improved Color wheel

Në transmetim tani! Më i madh dhe më i mirë

Ekran i madh në rezolucion 4K

Bëhuni gati për një përvojë krejtësisht të re të kinemasë në shtëpi. Pavarësisht se ku uleni, ekrani i gjerë 130 inç ju tërheq si asnjë tjetër, ndërsa rezolucioni kristal 4K u jep syve tuaj imazhe tepër të mprehta dhe shprehjet optimale të ngjyrave që meritojnë. Shihni të gjitha hollësitë e zbuluara në çdo skenë.

Kjo video tregon se përmbajtja mund të shikohet në një ekran të madh përmes Premiere. Ndërsa zona e alfabetit I zgjerohet në fjalën BIG, kjo tregon se Premiere mund të projektojë maksimum 130 inç. Kjo video tregon se përmbajtja mund të shikohet në një ekran të madh përmes Premiere. Ndërsa zona e alfabetit I zgjerohet në fjalën BIG, kjo tregon se Premiere mund të projektojë maksimum 130 inç.

Detaje edhe në dritë të fortë

2800 ANSI Lumen

Me ndriçim 2800 lumen, ju merrni të gjithë dritën që ju nevojitet për të shijuar çdo gjë që shihni. Shihni detajet edhe në mes të ditës, edhe pa perde të errëta.

Projektori lumen Premiere 2800 për shikimin e dritës së ditës po luan gjallërisht një film animacion pa ndonjë ndikim të jashtëm. Projektori lumen Premiere 2800 për shikimin e dritës së ditës po luan gjallërisht një film animacion pa ndonjë ndikim të jashtëm.
* Të dhënat bazohen në hulumtimet e brendshme të SAMSUNG.
Projektori lumen Premiere 2800 po luan gjallërisht një film animacion në mur të errët në shtëpi pa ndonjë ndikim të jashtëm. Projektori lumen Premiere 2800 po luan gjallërisht një film animacion në mur të errët në shtëpi pa ndonjë ndikim të jashtëm.
* Të dhënat bazohen në hulumtimet e brendshme të SAMSUNG.

Cilësi e vërtetë kinematografike

FILMMAKER MODE™

FILMMAKER MODE™ është i pari në botë në llojin e tij në projektor, duke ju dhënë mundësinë të shihni filmin ashtu si regjisori ka dashur ta shikoni.

* Logoja e FILMMAKER MODE™ është markë tregtare e UHD Alliance, Inc.
FILMMAKER MODE™ FILMMAKER MODE™

Zhytuni plotësisht në tingullin që mbush dhomën

.

Tingull premium Tingull premium
Tingull i fuqishëm

Me 40 vat audio të integruar 4.2ch, ju merrni tingullin mahnitës të cilësisë së kinemasë që ju nevojitet për të shkuar me përvojën pamore tepër gjithëpërfshirëse të The Premiere.

Tingull i fuqishëm Tingull i fuqishëm
Acoustic Beam

Rrisni cilësinë e zërit. Teknologjia Acoustic Beam e The Premiere përdor 22 vrima për të shpërndarë një tingull të thellë dhe të pasur të mbushjes së dhomës, duke maksimizuar majtas dhe djathtas për të krijuar një përvojë gjithëpërfshirëse të pashembullt.

Acoustic Beam Acoustic Beam

Gërshetohet pa probleme në hapësirën tuaj

Me madhësinë kompakte të The Premiere, ju mund të shfrytëzoni në maksimum hapësirën në dhomën tuaj. I thjeshtë dhe i rrumbullakët, veçanti e tij është një nivel i lartë mjeshtërie që aktivizon stilin e jetës që dëshironi.

Gërshetohet pa probleme në hapësirën tuaj Gërshetohet pa probleme në hapësirën tuaj

Liria për të përshtatur hapësirën tuaj

Distancë ultra e shkurtër

Vendosja e projektorit tuaj tani është pa shqetësime. Premiera mund të vendoset super pranë murit dhe sërish të krijojë një ekran masiv. Dhe me sensorë të veçantë të integruar, ai e di kur fëmijët vijnë afër, duke zvogëluar automatikisht ndriçimin për të mbrojtur sytë e tyre. Transmetim me distancë ultra-shkurtër, shikim ultra-mahnitës.

* Shkronja “A” e treguar në foton në të djathtë, i referohet madhësisë së shikimit kur projektohet fotografia nga The Premiere, e matur diagonalisht nga cepi në cep.
Liria për të përshtatur hapësirën tuaj Liria për të përshtatur hapësirën tuaj
Samsung UST projector has advantages such as hassle free installation, easy connectivity and design blends into every space. Samsung UST projector has advantages such as hassle free installation, easy connectivity and design blends into every space.

Minimizuar në mënyrë elegante

Dizajn kompakt dhe i rrumbullakët

Të gjitha tiparet e fuqishme që ju nevojiten në një formë kompakte, të rrumbullakosur mirë dhe që duket bukur nga çdo kënd. Me një finiturë prej pëlhure premium, ai gërshetohet shkëlqyeshëm me enterierin tuaj me një prekje elegante minimaliste.

Minimizuar në mënyrë elegante Minimizuar në mënyrë elegante

Shijoni përmbajtje pa ekran

Një ekran i dedikuar projektori mund t'ju japë cilësi më të gjallë të figurës, por në të vërtetë nuk ju nevojitet më një i tillë. Thjesht vendoseni dhe shijoni pamjen në një mur të thjeshtë të bardhë. E përsosur për njerëzit që duan ta mbajnë hapësirën e tyre të thjeshtë.

Shijoni përmbajtje pa ekran Shijoni përmbajtje pa ekran

Më shumë mënyra për të shijuar The Premiere

Përvoja e Smart TV

Ju gjithashtu mund të keni përvojën e shkëlqyeshme të shërbimit Smart për të cilin janë të njohur televizorët Samsung, me ndërfaqen dhe përvojën e tyre të shkëlqyeshme të përdoruesit. Dhe, ndryshe nga projektorët e llojit me llambë konvencionale, ky përmban aktivizim të menjëhershëm.

* Shërbimet Smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas rajonit, gjuhës, pajisjeve celulare ose produktit. Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar The Premiere.* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos mbështeten ose kanë përdorim të kufizuar.
Më shumë mënyra për të shijuar The Premiere Më shumë mënyra për të shijuar The Premiere

Gati për transmetim

Shërbimet OTT (Over The Top)

The Premiere është gati të fillojë në mënyrë që të mund të transmetoni atë që ju pëlqen, nga YouTube në Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ dhe më shumë.

Projektori inteligjent Samsung ka shërbime OTT që ofrojnë përmbajtje të tilla si YouTube, Netflix, Amazon Prime Video dhe Disney+. Projektori inteligjent Samsung ka shërbime OTT që ofrojnë përmbajtje të tilla si YouTube, Netflix, Amazon Prime Video dhe Disney+.

*Shërbimet e disponueshme në përvojën e shërbimit Smart mund të ndryshojnë në bazë të rajonit.* Abonimet e shërbimit OTT duhet të blihen veç. * TV duhet të jetë i lidhur me një rrjet.

Nga shikimi te përvoja

Pasqyrimi në celular

Nga shikimi i programeve të preferuara në pajisjen tuaj celulare, te shikimi në The Premiere.

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS.
Nga shikimi te përvoja Nga shikimi te përvoja

AirPlay 2

Me AirPlay 2 të integruar, mund të luani pa u munduar filmat, shfaqjet, muzikën, fotot në The Premiere direkt nga iPhone, iPad ose Mac.

* Funksioni i AirPlay 2 është i disponueshëm në të gjitha përvojat e shërbimit Smart Samsung të vitit 2020 dhe të mëvonshëm. AirPlay 2 kërkon iOS 12.3 ose version më të ri ose macOS 10.14.5 ose version më të ri. Shikoni Little Voice me një abonim në Apple TV+.
AirPlay 2 AirPlay 2

Thjesht trokitni për ta pasqyruar

Trokitni View

Një trokitje e lehtë e thjeshtë është gjithçka që ju nevojitet për të marrë përmbajtje nga smartfoni juaj në ekran. Thjesht prekni The Premiere me telefonin tuaj dhe pasqyroni automatikisht atë që po shikoni ose dëgjoni.

* Vetëm pajisjet e përputhshme. Ju lutemi shikoni specifikimet e produktit ose faqen e mbështetjes.* Ky shërbim funksionon vetëm kur The Premiere dhe celulari janë ndezur.* Sigurohuni që të trokitni lehtë larg nga ekrani i televizorit dhe qoshet e kornizës. Mund të gërvishtet ose thyhet në ekranin e televizorit ose pajisjes celulare. * Rekomandoni të përdorni pajisjen tuaj celulare me kapakun në vend dhe trokitni lehtë atë në çdo skaj të jashtëm të televizorit.
Thjesht trokitni për ta pasqyruar Thjesht trokitni për ta pasqyruar

Fitoni më shumë lojëra, kini më shumë kontroll

Game Enhancer

Hyni në lojë pa vonesë. Game Enhancer arrin cilësimin e duhur dhe ju jep optimizimin që ju nevojitet për të fituar.

*Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas konsola e lojës. * Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas madhësisë së produktit.
Fitoni më shumë lojëra, kini më shumë kontroll Fitoni më shumë lojëra, kini më shumë kontroll

Shijoni më shumë se 20 000 orë filmi natën

20 000 orë plus jetëgjatësi

Me teknologjinë më jetëgjatë të burimit të dritës lazer, The Premiere ofron më shumë se 20 000 orë ndriçim të shkëlqyeshëm për të fuqizuar përvojën tuaj të shikimit. Është ndërtuar për të zgjatur deri në 10 herë më shumë sesa një llambë e zakonshme UHP, që do të thotë që ju të mund të shijoni The Premiere për të parë mbi 10 000 filma.

* Të dhënat bazohen në hulumtimet e brendshme të SAMSUNG.* Llogaritur bazuar në një kohëzgjatje të shfaqjes së filmit prej 2 orësh.* Llambë UHP: Llambë me performancë ultra të lartë.
Shijoni më shumë se 20 000 orë filmi natën Shijoni më shumë se 20 000 orë filmi natën

Specifikimet

 • Seria 9
 • Produkti Projektor
 • Rezolucioni 3840 x 2160
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) HDR

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00