Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje uji

Së pari gjeni se nga vjen rrjedha e ujit, nga ana e përparme apo se pasme?

Nga ana e përparme

  • Kontrollo guarnicionin e derës për dëmtime.
  • Kontrollo për detergjentë të tepërt larës (kjo mund të bllokojë tubin e ujit dhe të shkaktojë një rrjedhje).
  • Kontrollo që filtri të jetë i vendosur në pozicionin e duhur dhe i mbyllur (kontrollo për mbetje uji në derë dhe bëni një shkarkim emergjence nga tubi i shkarkimit dhe kontrollo gjendjen e filtrit).
  • Kontrollo gjendjen dhe fortësinë e tubit të shkarkimit (pas filtrit).

Nga ana e pasme

  • Kontrollo gjendjen e filtrit.
  • Kontrollo lidhjen dhe gjendjen e tubit të furnizimit me ujë.
  • Kontrollo lidhjen dhe gjendjen e tubit të shkarkimit.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni