Pse Samsungu nuk përfshin kufje dhe spinë karikuesi në kuti?

Galaxy S21+ 5G dhe kutia

Seria Galaxy S21 nuk ka kufje ose spinë ngarkuesi në kuti sepse Samsungu dëshiron të minimizojë ndikimin që kanë produktet tona në mjedis.

Gjithnjë e më shumë përdoruesit e Galaxy-t po bëjnë zgjedhje të qëndrueshme në jetën e tyre të përditshme për të promovuar zakone më të mira riciklimi. Për të mbështetur komunitetin tonë Galaxy në këtë udhëtim, ne po kalojmë në heqjen e kufjeve dhe spinave të karikuesit duke filluar me serinë Galaxy S21.

Samsung-u beson se heqja e kufjeve dhe spinave të karikuesit nga paketimi i pajisjes sonë në kuti mund të ndihmojë në trajtimin e problemit në rritje të mbeturinave elektronike dhe dyfishimin e panevojshëm të këtyre artikujve.  

Përdoruesit ekzistues të Galaxy inkurajohen të vazhdojnë të përdorin kufjet e tyre aktuale dhe spinën e karikuesit, ndërsa përdoruesit e rinj do të duhet ta blejnë këtë veçmas. Karikuesit Samsung tani ofrohen me çmime të reja më të ulta.

Jeni të lutur të vini re: Për rendimentin dhe qëndrueshmërinë më të mirë të baterisë, është e rëndësishme të përdorni karikues me efikasitet të lartë që janë gjithashtu produkte origjinale të Samsung-ut.

Galaxy S21 vjen me një kabull të dhënash USB të tipit-C

Në paketim përfshihet një kabëll i të dhënave USB Type-C për të lidhur smartphone-in me spinën e karikuesit.

USB-C është lloji më i zakonshëm i karikuesit për smartphone-t dhe pajisjet e tjera të lëvizshme, duke lejuar transferimin e të dhënave dhe fluks energjie me shpejtësi të lartë dhe e karikon telefonin tuaj më shpejt. Kablli USB-C është gjithashtu i kthyeshëm, mund të futet në të dyja anët dhe të përdoret në të gjithë pajisjet Samsung Galaxy, në mënyrë që modelet e reja të smartphone-ve të jenë akoma të përputhshëm me karikuesit e vjetër.

A do të përjashtojë Samsung kufjet dhe spinën e ngarkuesit nga paketat e smartphone-t në të ardhmen?

Samsung po punon për tranzicionin global të heqjes së kufjeve dhe prizës së ngarkuesit nga të gjithë smartphone-t Galaxy pas serisë Galaxy S21. Për të siguruar që konsumatorët e Galaxy-t kanë mjetet për të ripërdorur prizat e vjetra të karikuesit, Galaxy S21 dhe smartphone-t e tjerë Galaxy do të përfshijnë përsëri një kabëll (kabllo USB-C në USB-C) në paketim për të bashkuar smartphone-n në prizën e ngarkuesit.

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj