Si t’i personalizoj Emojit AR me Mesazh Live në Note9 tim?

Mesazhi Live në Note9 ju lejon të krijoni mesazhe të animuara dhe të personalizoni Emojit AR me përdorimin e S Pen. 

Imazh i personalizuar gif
1 Nisni “Komanda Ajrore” duke trokitur butonin S Pen ose ikonën S Pen.
Trokitni ikonën S Pen
2

Zgjidhni Mesazh Live.

Zgjidhni mesazh live

Ju lutemi mbani parasysh: Nëse “Mesazh Live” nuk shfaqet në “Komanda Ajrore”, trokitni ikonën “Plus” për ta përfshirë këtë funksion ose ikonën “Cilësimet” për të redaktuar shkurtoret e shfaqura. 

Trokitni ikonën Plus për të shtuar opsione
3 Në dritaren Mesazh Live, trokitni ikonën “fytyra”.
Trokitni ikonën Plus për të shtuar opsione
4 Zgjidhni GIF me emoji të animuar që doni të personalizoni.
Zgjidhni emojin tuaj nga dritarja mesazh live
5 Personalizoni efektin e penës, trashësinë dhe ngjyrën dhe nisni të shkruani apo vizatoni.
6

Trokitni Kryer. Animacioni do të ruhet automatikisht në Galerinë tuaj si një skedar GIF i animuar.

Trokitni Kryer për të ruajtur

Pas përfundimit të krijimit tuaj, ju mund ta ndani atë në platforma të ndryshme duke trokitur Ndaj

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj