Si të shtoj një GIF në Always On Display në Galaxy S9/S9+?

Veçoria AOD ju lejon ta mbani një pjesë të ekranit të ndezur edhe gjatë modalitetit të gjumit.

 

Me Galaxy S9/S9+, mund të vendosni një skedar GIF të ngarkuar përpara ose një skedar të animuar nga Galeria në një AOD:

1 Hapni "Cilësimet" dhe pastaj zgjidhni "Ekrani i kyçur dhe siguria".
Ekrani i kycur dhe siguria
2 Lëvizni çelësin për të aktivizuar funksionin Always on Display.
Levizni celesin per te aktivizuar funksionin Always on Display
3 Shtypni "Ora dhe FaceWidgets". Shtypni "Stili i orës".
Ora dhe FaceWidgets
4 Zgjidhni AOD të animuar.
Zgjidhni AOD të animuar
5 Nëse doni të përdorni një GIF të ngarkuar përpara, shtypni "Shto GIF" dhe zgjidhni skedarin.
Shtypni Shto GIF dhe zgjidhni skedarin
6 Nëse doni të përdorni një GIF që është tashmë te Galeria e celularit, shtypni +.
7 Zgjidhni GIF te Galeria.
8 Shtypni "Apliko".
Shtypni Apliko

Ju lutemi vini re: Nëse koha e luajtjes është më pak se 5 sekonda, skedari do të luhet dy herë automatikisht. 

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni