50" TV Crystal UHD Smart 4K TU7102 (2020)

UE50TU7102KXXH

The item is in the cart.

Shprehje e qartë dhe e gjallë ngjyrash

Crystal Display

Cilësi e fuqishme e figurës

Crystal Processor 4K

Shikoni figurën, jo televizorin

Dizajn me 3 anë pa korniza

Ndieni realitetin e rezolucionit 4K UHD

Rezolucioni 4K

Ngjyra dhe detaje të projektuara për ju

(Dizajni i produktit mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.)

Ngjyra dhe detaje të projektuara për ju

* Samsung renditet marka Nr. 1 e televizorëve për 14 vjet* Burimi – Omdia, janar 2020. Renditja në terma dërgesash. Rezultatet nuk janë të miratuara nga Samsung. Çdo mbështetje në këto rezultate bëhet duke marrë vetë përsipër rrezikun pala e tretë.

Shprehje e qartë dhe e gjallë ngjyrash

Crystal Display

Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.

Shprehje e qartë dhe e gjallë ngjyrash

Cilësi e fuqishme e figurës

Crystal Processor 4K

Cilësi figure që ju lëviz, e mundësuar nga çipi i vetëm që orekestron ngjyrën, optimizon raportin e lartë të kontrastit, dhe përdor HDR.

Cilësi e fuqishme e figurës

Shikoni figurën, jo televizorin

Dizajn me 3 anë pa korniza. (Disponueshmëria e funksionit mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni para përdorimit.)

Një dizajn modern dhe elegant që ju tërheq për të parë figurën më të pastër. Krijuar me një stil minimalist nga çdo kënd dhe pa korniza që vendos standarde të reja. Do të shikoni vetëm përvojën tonë më të bukur kinematike që keni pasur ndonjëherë.

Shikoni figurën, jo televizorin

Ndieni realitetin e rezolucionit 4K UHD

Rezolucioni 4K

4K UHD TV shkon përtej FHD së rregullt me 4x më shumë piksel, duke u ofruar syve tuaj imazhet e qarta dhe të mprehta që meritojnë. Shikojeni si të ishit vërtet në skenë.

Ndieni realitetin e rezolucionit 4K UHD

Zyra juaj e re në shtëpi

Akses në distancë

Mbaroni punën e zyrës në televizorin në shtëpi. Remote Access ju lejon të pasqyroni ekranin e kompjuterit tuaj në ekranin e televizorit me valë. Madje mund të trokisni në kompjuterin e zyrës për të aksesuar skedarët ose të punoni në dokumente duke përdorur Microsoft Office 365, gjithçka nga komoditeti i divanit tuaj.

Zyra juaj e re në shtëpi

* Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas modelit dhe rajonit.* TV dhe kompjuteri duhet të jenë të lidhur me një rrjet.* Ndarja e ekranit (pasqyrimi) mbështetet vetëm për Windows 10.* Lidhja në distancë me një kompjuter të lidhur me Windows mbështetet vetëm për Windows 7 ose version më të ri. Dhe sistemi operativ duhet të jetë edicion Professional ose më i lartë.* Lidhja në distancë me një kompjuter që punon në Mac mbështetet vetëm për Mac OS X 10.5 ose version më të ri.* Aksesorët e kompjuterit si p.sh. mausi dhe tastiera shiten veçmas.* Ky shërbim kërkon që cilësimi të lejojë lidhjet në distancë brenda një kompjuteri.

Shikoni detaje mahnitëse

HDR

High-Dynamic Range rrit nivelin e shprehjes së televizorit, në mënyrë që të mund të shikoni një spektër të pafund ngjyrash dhe detajesh vizuale, edhe në skena të errëta.

Shikoni detaje mahnitëse

Merrini lojërat më shpejt

Game Enhancer

Hyni në lojë më shpejt me Game Enhancer, që optimizon ekranin tuaj në mënyrë që të keni më shumë kontroll me vonesë hyrjeje që zor vihet re. Përjetoni lojë të lehtë në formën e vet më impresive pa turbullirë dhe ngecje të lëvizjes.

*Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas konsola e lojës.

Pastroni rrëmujën

Zgjidhje e pastër për kabllot

Samsung UHD ofron një zgjidhje të rregullt për t'i mbajtur kabllot e televizorit të rregullta, duke i fshehur ato direkt te mbajtësja. Kjo ju ndihmon të reduktoni rrëmujën në mënyrë që të shijoni dizajnin e bukur të televizorit tuaj.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ju lutemi referojuni galerisë së imazheve të produktit.* Kjo veçori nuk aplikohet për 43 inç.

Pastroni rrëmujën

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ju lutemi referojuni galerisë së imazheve të produktit.* Kjo veçori nuk aplikohet për 43 inç.

Gjeni përmbajtje të ndryshme me një telekomandë (EU)

Smart Hub dhe One Remote Function (Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.)

Gjithçka që ju nevojitet është një telekokmandë për të zbuluar lloje të ndryshme përmbajtjeje. Nga kontrolli i dekoderit te konsola e lojërave, aplikacionet dhe madje edhe Live TV.

Gjeni përmbajtje të ndryshme me një telekomandë (EU)

* Telekomanda aktuale mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur.* Shërbimi nuk mund të hapet në të njëjtën kohë me Samsung TV dhe disponueshmëria mund të variojë sipas rajonit.

Kaloni kohën duke parë, jo duke kërkuar (UK/FR/DE/IT/ES)

Universal Guide (Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.)

Një listë e zgjedhur përmbajtjeje nga kanale transmetuese, e personalizuar për ju. Tani, është e lehtë që të merrni përmbajtjen tuaj të preferuar, pa qenë nevoja të hapni aplikacionin.

Kaloni kohën duke parë, jo duke kërkuar (UK/FR/DE/IT/ES)

* Shërbimet e përmbajtjes mund të variojnë sipas rajoneve dhe janë subjekt ndryshimi pa dhënë njoftim paraprak.

Thjesht shtypni për ta pasqyruar

Shtypni Shiko

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga smartfoni në televizor është aq i thjeshtë sa një trokitje e lehtë. Kur prekni televizorin me smartfonin tuaj, televizori ndjen automatikisht prekjen dhe pasqyron në mënyrë automatike. Kështu që është e shpejtë dhe e thjeshtë të kalosh në televizor dhe të vazhdosh të shijosh përmbajtjen tënde të preferuar.

* Vetëm pajisjet e përputhshme. * Ky shërbim funksionon vetëm kur TV dhe celular janë aktiv. * Shërbimi mund të mos fillohet në të njëjtën kohë si modeli.

Thjesht shtypni për ta pasqyruar

* Vetëm pajisjet e përputhshme. * Ky shërbim funksionon vetëm kur TV dhe celular janë aktiv. * Shërbimi mund të mos fillohet në të njëjtën kohë si modeli.

Punon me AirPlay 2

AirPlay 2

Me AirPlay 2 të integruar, ju mund të transmetoni ose ndani përmbajtje nga pajisjet e Apple në ekranin e madh. Luani me lehtësi video, muzikë, fotografi dhe më shumë nga iPhone, iPad dhe Mac në Samsung TV.

* Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të mos ofrohet në momentin e blerjes së këtij produkti dhe disponueshmëria mund të variojë sipas rajonit. * Imazhet të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. * Disponueshmëria e veçorisë dhe e Ndërfaqes Grafike të Përdoruesit (GUI) mund të variojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Punon me AirPlay 2

* Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të mos ofrohet në momentin e blerjes së këtij produkti dhe disponueshmëria mund të variojë sipas rajonit. * Imazhet të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. * Disponueshmëria e veçorisë dhe e Ndërfaqes Grafike të Përdoruesit (GUI) mund të variojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 7 Seria
  • 2 HDMI
  • 1 USB

Mënyra e përdorimit të "HDMI ARC" në televizorin inteligjent "Samsung"

Mënyra e përdorimit të "HDMI ARC" në televizorin inteligjent "Samsung"shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

  • Crystal Display Shprehje e qartë dhe e gjallë ngjyrash
  • Crystal Processor 4K Cilësi e fuqishme e figurës
  • Dizajn me 3 anë pa korniza Shikoni figurën, jo televizorin
  • Rezolucioni 4K Ndieni realitetin e rezolucionit 4K UHD

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme