Pastrim efikas. Larje inteligjente.

Lavatriçe dhe tharëse e re Samsung

Makina larëse dhe tharëse e re Samsung po tregon tekstin 'Hello!' në ekranin e tij duke lidhur makinën larëse Samsung me wifi. Kombinimi makinë larëse e tharëse e bardhë Samsung po qëndrojnë krah për krah.

Efikasitet i energjisë i shkallës më të lartë, përvojë e personalizuar

Lani rroba me efikasitet me më pak energji, kohë dhe mundim. EcoBubble™ siguron pastrim të fuqishëm, por të butë në temperatura të ulta¹. Kontrolli IA optimizon mënyrën e larjes për të dhënë një përvojë më të thjeshtë të përdoruesit.

Performancë

  • LAVATRIÇE
  • THARËSE
  • LAVATRIÇE DHE THARËSE

LAVATRIÇE

Pastrim efikas, më shumë kursime të energjisë
EcoBubble™

Gëzojuni pastrimit efikas, edhe në temperatura të ulta¹ me teknologjinë EcoBubble™. Detergjenti shndërrohet në flluska, në mënyrë që të hyjë shpejt tek pëlhurat dhe heq pluhrin lehtësisht, ndërsa kursen energji dhe mbron ngjyrat dhe strukturën e tij².

Eco bubbles që mbrojnë ngjyrën dhe strukturën e pëlhurës të këmishës së bardhë janë duke dalë nga kazani i makinës së re larëse Samsung. Eco bubbles që mbrojnë ngjyrën dhe strukturën e pëlhurës të këmishës së bardhë janë duke dalë nga kazani i makinës së re larëse Samsung.
Larje brenda gjysmës së kohës, efikasitet i plotë i energjisë
QuickDrive™

Kaloni më pak kohë duke larë dhe jini miqësor me mjedisin. QuickDrive™ pakëson kohën e larjes me deri në 50%³ dhe përdorimin e energjisë me 20%³ pa kompromentuar performancën e pastrimit. ‘Q-Drum™’ i saj ka një ‘kazan kryesor’ dhe ‘pllakë të pasme’ që rrotullohen në mënyrë të pavarur, kështu që rrobat lëvizin me një veprim dinamik të fuqizuar nga forca të dyfishta.

QuickDrive e makinave larëse të Samsung mund të kursejë deri në 50% të kohës, falë rrotullimit të Dyfishtë të Q-Drum dhe pllakës së pasme. QuickDrive e makinave larëse të Samsung mund të kursejë deri në 50% të kohës, falë rrotullimit të Dyfishtë të Q-Drum dhe pllakës së pasme.
Shtoni artikuj në çdo kohë
AddWash™

Relaksohuni kur të mbaroni me rrobat. Nëse keni harruar të shtoni rrobat që duhet të lani, dera AddWash™ ju lejon të shtoni thjesht dhe lehtë artikujt shtesë apo detergjent pasi ka filluar cikli i larjes. Gjithashtu ju lejon të t'i fusni lehtë rrobat e lara me dorë që doni t'i shpëlani ose centrifugoni.

AddWash™ AddWash™

THARËSE

Efektshmëri e energjisë A+++
Teknologjia e pompës së nxehtësisë

Kurseni para dhe mbroni mjedisin duke përdorur më pak energji elektrike⁴. Teknologjia e pompës së nxehtësisë ofron një mënyrë efikase, me kosto të efektshme dhe të butë për të tharë rrobat. Është e vlerësuar me energji A+++ pasi përdor ‘ftohës’ në vend të energjisë elektrike për të nxehur ajrin dhe riciklon ajrin e ngrohtë për të shmangur humbjen e energjisë.

Tharësja Samsung me efektshmëri të energjisë A+++ është po than rrobat duke përdorur teknologjinë e Pompës së Nxehtësisë Samsung. Një imazh që përfaqëson Efikasitetin e Energjisë dhe Kostos shfaqet në mes të tharëses së rrobave në punë. Tharësja Samsung me efektshmëri të energjisë A+++ është po than rrobat duke përdorur teknologjinë e Pompës së Nxehtësisë Samsung. Një imazh që përfaqëson Efikasitetin e Energjisë dhe Kostos shfaqet në mes të tharëses së rrobave në punë.
Tharje super e shpejtë
Super Shpejtësi

Pastroni rrobat dhe bëjini gati për t’i veshur në vetëm 2 orë, ndërkohë që kurseni energji. Përdorimi i Super shpejtësisë mund të thajë një ngarkesë të rrobave prej pambuku dhe sintetike në 81 minuta⁵. Dhe me një makinë larëse me Super shpejtësi mund t’i lani dhe t’i thani rrobat në 39 minuta⁶. Kështu që veshjet mund të lahen dhe thahen në 2 orë.

Tharësja e bardhë e Samsung po punon për të tharë këmishën e bardhë me veçorinë e Super shpejtësisë për kursimin e energjisë dhe kohës. Tharësja e bardhë e Samsung po punon për të tharë këmishën e bardhë me veçorinë e Super shpejtësisë për kursimin e energjisë dhe kohës.

LAVATRIÇE DHE THARËSE

Pastrim efikas, më shumë kursime të energjisë
EcoBubble™

Gëzojuni pastrimit efikas, edhe në temperatura të ulta¹ me teknologjinë EcoBubble™. Detergjenti shndërrohet në flluska, në mënyrë që të hyjë shpejt tek pëlhurat dhe heq pluhrin lehtësisht, ndërsa kursen energji dhe mbron ngjyrat dhe strukturën e tij².

Uji hyn në krijuesin e Flluskave vetëm nga makina larëse Samsung dhe uji shndërrohet në eco bubbles. Flluska janë duke dalë nga kazani i një makine larëse dhe flluska hyjnë shpejt në pëlhurë dhe pastaj ajo lan rrobat po me aq efikasitet në ujë të ftohtë. Veçoria Eco Bubble e Samsung është e dobishme për pastrimin efikas dhe më shumë kursime të energjisë. Uji hyn në krijuesin e Flluskave vetëm nga makina larëse Samsung dhe uji shndërrohet në eco bubbles. Flluska janë duke dalë nga kazani i një makine larëse dhe flluska hyjnë shpejt në pëlhurë dhe pastaj ajo lan rrobat po me aq efikasitet në ujë të ftohtë. Veçoria Eco Bubble e Samsung është e dobishme për pastrimin efikas dhe më shumë kursime të energjisë.
Larje brenda gjysmës së kohës, efikasitet i plotë i energjisë
QuickDrive™

Kaloni më pak kohë duke larë dhe jini miqësor me mjedisin. QuickDrive™ pakëson kohën e larjes me deri në 50%³ dhe përdorimin e energjisë me 20%³ pa kompromentuar performancën e pastrimit. ‘Q-Drum™’ i saj ka një ‘kazan kryesor’ dhe ‘pllakë të pasme’ që rrotullohen në mënyrë të pavarur, kështu që rrobat lëvizin me një veprim dinamik të fuqizuar nga forca të dyfishta.

Q-Drum dhe pllaka e pasme rrotullohen në një mënyrë të ndryshme, që quhet rrotullimi i Dyfishtë. Makina larëse Samsung me QuickDrive e fuqizuar nga Q-Drum kërkon gjysmën e kohës së larjes me efikasitet të plotë të energjisë. Q-Drum dhe pllaka e pasme rrotullohen në një mënyrë të ndryshme, që quhet rrotullimi i Dyfishtë. Makina larëse Samsung me QuickDrive e fuqizuar nga Q-Drum kërkon gjysmën e kohës së larjes me efikasitet të plotë të energjisë.

Inteligjencë

Gjithnjë e personalizuar automatikisht për ju

Kontrolli IA

Lani rrobat tuaja lehtësisht dhe me efikasitet me Kontrollin IA. Personalizon përvojën tuaj duke mbajtur mend zakonet, duke sugjeruar cikle⁷ dhe duke shfaqur informacion në kohë. Një Aplikacion⁸ i SmartThings ofron këshilla mbi ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh mënyrën e përsosur të tharjes për një cikël të larjes⁹.

Ka imazhe për funksionin IA të makinës larëse dhe tharëse Samsung që mund të personalizohen për ju. Pastaj imazhet janë në smartfon dhe pastaj fraza 'Need a activewear cycle?' shfaqet në smartfon. Një grua duke mbajtur smartfonin është duke parë sugjerimet e ciklit të personalizuar, Cloudy day, Activewear, SuperSpeed dhe Bedding nga celulari. Dhe ajo është duke zgjedhur ciklin 'Activewear' për larjen e rrobave. Pas kësaj, kombinimi i makinës larëse dhe tharëse Samsung po konfiguron automatikisht ciklin e rekomanduar nga cikli i tanishëm i larjes. Ka imazhe për funksionin IA të makinës larëse dhe tharëse Samsung që mund të personalizohen për ju. Pastaj imazhet janë në smartfon dhe pastaj fraza 'Need a activewear cycle?' shfaqet në smartfon. Një grua duke mbajtur smartfonin është duke parë sugjerimet e ciklit të personalizuar, Cloudy day, Activewear, SuperSpeed dhe Bedding nga celulari. Dhe ajo është duke zgjedhur ciklin 'Activewear' për larjen e rrobave. Pas kësaj, kombinimi i makinës larëse dhe tharëse Samsung po konfiguron automatikisht ciklin e rekomanduar nga cikli i tanishëm i larjes.

¹Testuar në përputhje me IEC 60456-2010 / Ngarkesa e larjes 4kg / Larja super ekologjike e ftohtë (WF80F5E5U4W) krahasuar me Pambuk në 40°C pa EcoBubble™ (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të ndryshojnë.

² Bazuar në raportin e Analizave Laboratorike të Performancës nga Springboard Engineering në shirita EMPA, duke krahasuar një solucion të detergjentit normal dhe teknologjinë e flluskave pa veprim mekanik.

³ Testuar në WW8000T krahasuar me Samsung WW6500K. Kursen 50% të kohës dhe kursen 20% të energjisë në cilin Pambuk (40℃, gjysma e ngarkesës) me performancë të larjes brenda ±5%. Bazuar në të dhëna të Intertek.

⁴ Testuar në përputhje me IEC 61121:2013/ngarkesa e larjes 8kg/Dollapi i rrobave prej pambuku me pompën e nxehjes (DV80F5E4HGW) krahasuar pa Pompën e nxehjes (DV80H4100CW). Rezultatet individuale mund të ndryshojnë.

⁵ Testuar në Samsung DV8000T me një ngarkesë standarte IEC prej 3kg.

⁶ Testuar në Samsung QuickDrive™ WW8000T me një ngarkesë standarte IEC prej 3kg.

⁷ Bazuar në të mësuarin e makinerisë të një baze të të dhënave në zhvillim e sipër të përdoruesve prej 28 milionë ciklesh. Të dhënat mbi numrin e cikleve të grumbulluara, që përdoret për të bërë sugjerime të ciklit, do të ndryshojnë vazhdimisht bazuar në mënyrën e përdorimit të përdoruesit dhe përdorues të tjerë të ngjashëm.

⁸ E disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje Wi-Fi dhe një llogari Samsung.

⁹ Lidhja Automatikisht e Ciklit është e disponueshme vetëm kur si makina larëse ashtu edhe tharëse kanë Kontrollin IA dhe Wi-Fi të lidhur.