WW4500K Lavatriçe me teknologji Addwash, 7 kg

WW4500K Lavatriçe me teknologji Addwash, 7 kg

WW70K44305W/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Thjeshtë futeni gjatë larjes

Keni harruar bluzën? Funksioni Add Wash ju mundëson të shtoni lehtë dhe shpejt rrobat e harruara pas fillimit të ciklit të punës. Gjithashtu mund të fusni thjesht rrobat e lara me dorë që dëshironi vetëm t’i shpëlani ose t’i shtrydhni me centrifugim.

*Derapërshtesatmundtëhapetnëcilindomomentnësetemperaturaekazanitështënën50℃.

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.*

*Nëpërgjithësi,vleraezvogëlimittëzhurmësmendryshiminemotoritështë5dBApërnjëcikëllarjeje,respektivisht3dBApërciklinecentrifugimit.TëdhënatjanëbazuarnëshenjënRP,F5008kg1400s/min†WF80F5E5P4WpërmotorinmeinverterdigjitaldheVistula8kg,1400s/min(WF1804WPC)përmotorinuniversal.

Dizajn i shkëlqyer

Dera me ndriçim kristali, me ngjyrë të bardhë të lehtë ose të kaltër oqeanike, ofron një përjetim mjaft estetik.

Kujdes për materialet delikate

Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.*

*Nëpërgjithësi,vleraezvogëlimittëzhurmësmendryshiminemotoritështë5dBApërnjëcikëllarjeje,respektivisht3dBApërciklinecentrifugimit.TëdhënatjanëbazuarnëshenjënRP,F5008kg1400s/min†WF80F5E5P4WpërmotorinmeinverterdigjitaldheVistula8kg,1400s/min(WF1804WPC)përmotorinuniversal.

*Nëpërgjithësi,vleraezvogëlimittëzhurmësmendryshiminemotoritështë5dBApërnjëcikëllarjeje,respektivisht3dBApërciklinecentrifugimit.TëdhënatjanëbazuarnëshenjënRP,F5008kg1400s/min†WF80F5E5P4WpërmotorinmeinverterdigjitaldheVistula8kg,1400s/min(WF1804WPC)përmotorinuniversal.

Dizajn i shkëlqyer

Dera me ndriçim kristali, me ngjyrë të bardhë të lehtë ose të kaltër oqeanike, ofron një përjetim mjaft estetik.

Zgjidhje e thjeshtë e problemit

Kontroll Smart, sistemi automatik i analizimit të gabimeve, zbulon dhe vërteton problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për mënjanimin e tyre me anë të aplikacionit për smartphone*. Pra, do të kurseni kohë dhe do të shmangni shpenzimet e angazhimit të servisit!**

Kujdes për materialet delikate

Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.

Specifikimet

 • Kapaciteti i larjes (kg) 7 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++
 • Pesha neto 61 kg
 • Përmasat neto (GjxLxTh) 600x850x550 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, ESTONISHT, LAOCIANE, LETONISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, ESTONISHT, LETONISHT, LITUANISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.