WW3000TM Lavatriçe me veçoritë Quick Wash, Drum Clean dhe Delay End

WW3000TM Lavatriçe me veçoritë Quick Wash, Drum Clean dhe Delay End

WW71T301MWW/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Lani shpejt rrobat

Quick Wash

Pastroni shpejt rrobat e ndotura lehtë dhe me efikasitet. Programi Quick Wash mund të marrë larje të vogla* të pastra në vetëm 18 minuta**. Pra, kur jeni me nxitim, ose dëshironi të mbani rrobat tuaja të preferuara të pastra ose të shmangni një grumbull të madh rrobash për të larë, atëherë mund të merrni rezultate të shkëlqyera*** dhe të kurseni kohë.

* Ngarkesa që peshojnë më pak se 2 kg. ** Modeli Digital Inverter Motor = 18 minuta, Modeli Universal Motor = 20 minuta. *** Ndonjëherë mund të kërkohet larje shtesë.

Pastërti higjienike

Drum Clean

Mbajeni pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike, duke qenë miqësor për mjedisin dhe duke kursyer para. Drum Clean heq mbetje detergjenti dhe papastërtitë nga pjesa e brendshme e kazanit. Nuk ju nevojiten kimikate të ashpër ose të kushtueshme, sepse ajo përdor një kombinim të njomjes, pulsimit dhe rrotullimit me shpejtësi të lartë.

Mbajini rrobat të freskëta

Delay End

Shmangni lënien e rrobave të njoma në lavatriçe për shumë kohe, që ato të mos mbajnë erë myku. Veçoria Delay End ju lejon të caktoni paraprakisht një cikël larjeje që të përfundojë deri 24 orë më vonë. Kjo do të thotë se mund të nisni larjen natën, por ta caktoni që të përfundojë kur të ktheheni nga puna, që rrobat të kenë aromë të freskët.

Më shumë zgjedhje dhe kontroll

Përdorimi praktik

Përfitoni nga një mënyrë më praktike e larjes së rrobave. Ekrani i gjerë LED është jashtëzakonisht i pastër dhe i lehtë për t'u lexuar. Mund ta kontrolloni shpejt statusin e larjes, cilësimet e programit, kohën e mbetur dhe progresin e ciklit. Dhe me një zgjedhje prej 14 programesh, mund të optimizoni performancën e larjes dhe kujdesin për rrobat.

Specifikimet

  • Kapaciteti i larjes 7.0 kg
  • Klasa e efikasitetit të energjisë F

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.