Snoozer of comaslaper? Slim wakker worden met deze Android wekker
apps

Door Samsung België 14.07.2017

Ben jij een snoozekampioen? Of doet het begrip wekker je sowieso weinig en moet je partner je elke ochtend met een misthoorn weer tot leven krijgen? Dan is dit artikel voor jou. We zochten uit wat voor soorten slapers er zijn en welke wekkers voor wie het meest geschikt zijn.

Snoozing is a lifestyle

We kennen allemaal een snoozer, wellicht ben jij zelf een snoozer. De snoozer staat nooit gelijk op, maar drukt vanaf de eerste keer dat het alarm gaat standaard op snooze, de uitstelfunctie. Na vijf minuten, als de wekker weer afgaat, wordt deze weer uitgesteld. En zo gaan sommigen wel een uur door. Klinkt dit bekend? Dan is de Android wekker app Alarm Clock Xtreme and Timer voor op jouw Samsung smartphone wat voor jou. Met de extra grote snooze knop druk je namelijk niet langer meer op ‘ dismiss ’ en voorkom je het compleet uitzetten van je wekker terwijl jij blijft ronken. Ook kan je de intervaltijd bepalen of het maximaal aantal keren dat je kan blijven doorslapen.

You snooze you lose

Ben jij zelf iemand die vanaf de eerste wekker klaarwakker ligt? Voel jij je ook slachtoffer van de excessieve snoozepraktijken van je partner? Installeer op diens Samsung telefoon dan de Alarmy , ‘ World ’ s most annoying alarm ’ wekker app. Je kan hiermee een plek instellen waar het alarm pas stopt. Zo zorg je ervoor dat je partner eerst naar de badkamer moet lopen voordat hij of zij verlost is van het irritante geluid. Een andere geweldige wekker app is The Rock Clock , van de Amerikaanse acteur Dwayne Johnson. Elke dag word je wakker met een fantastische alarm, ingesproken door The Rock zelf, of een videoboodschap. Er is geen snooze-optie, maar wel de mogelijkheid om op te staan op ‘ Rock Time ’ , tegelijk met Johnson om 6:00.

Comaslapers

Ben jij zo iemand die nog niet wakker wordt van een orkaan of aardbeving? Kom je altijd te laat omdat je je verslaapt? Dan is Android wekker app - Alarm Clock For Heavy Sleepers wat voor jou. Deze app is, zoals de naam al suggereert, speciaal ontwikkeld voor diepe slapers. Er zijn meerdere soorten alarmen waar je uit kan kiezen en de Android wekker app heeft een pre-wake alarm. Een soort wekker voor je wekker zodat je hopelijk in een al wat lichtere slaap komt. Zodra je eenmaal wakker bent, kan je ook nog puzzels en activiteiten instellen om het alarm uit te zetten. Verder kun je bijhouden hoe lang je snoozet, wordt de wekker automatisch uitgeschakeld op vakantiedagen of kun je gebruik maken van de zogenaamde siësta alarmen.

Wetenschappelijk verantwoord slapen

Tien procent van de Nederlanders kampt met slaapproblemen. Het is dus helemaal niet zo ’ n gek idee om bij te houden hoe je eigenlijk slaapt en om te onderzoeken hoe je beter kan slapen. Een goede Android wekker app hiervoor is Sleep As Android . Het trackt onder andere je slaapgedrag, of je snurkt, hoeveel je beweegt, maar zorgt er ook voor dat je rustig wakker wordt tijdens lichte slaap. Daarnaast kun je Spotify integreren, maar ook Samsung S Health en je Galaxy Gear. Andere apps die hier ook goed voor zijn, zijn Sleep Cycle en Good Morning Alarm Clock .

"Wat voor slaper ben jij? En welke wekker gebruik jij het liefst? Laat het ons weten in de comments."

Meer lifestyle inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates netjes in je inbox ontvangen? Geef je dan gratis op voor onze nieuwsbrief.

Geef 2017 een goede start met de Flair Fit & Gezond Challenge
Meditatie 2.0: 4 Youtube Yogi’ s om tot rust komen
• Gear Fit2: Meer dan een wearable voor tijdens het sporten

INTERESSANT VOOR JOU

GERELATEERDE PRODUCTEN