Welcome to the easy life


We zijn allemaal op zoek naar producten die ons werk uit handen nemen, ons rust geven en ons tijd besparen. Tijd die we kunnen besteden aan de dingen die we echt belangrijk vinden. De huishoudelijke producten van Samsung vol slimme innovaties maken het leven makkelijker. Welcome to the easy life.

Nooit meer wachten op je lievelingsjurkje.

QuickDrive™ wasmachines

Als je last-minute je lievelingsjurkje aan wilt, is het natuurlijk fijn als het ook snel schoon is. De QuickDrive™ wasmachines wassen tot twee keer zo snel, met hetzelfde krachtige resultaat. Daarnaast verbruiken ze tot 20% minder energie en zijn ze ook nog eens heerlijk stil. Zo kun jij genieten van je rust.

Nooit meer te weinig in huis.

Koel-vriescombinaties met SpaceMax™

Er is niets leukers dan spontaan bezoek, maar dan wil je natuurlijk wel iets lekkers in huis hebben. De Koel-vriescombinaties met SpaceMax™ bieden extra veel inhoud, dankzij dunnere wanden en een slimme indeling. Dus genoeg ruimte voor de weekboodschappen én een spontane borrelplank.

Nooit meer te weinig tijd voor je gasten.

Dual Cook Flex™ ovens

Je wil een heerlijk diner op tafel zetten maar niet te lang in de keuken staan. Voor de Dual Cook Flex™ oven is dat geen enkel probleem. De oven heeft namelijk twee kookzones die je onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Zo kan je én een gebraad én het dessert tegelijk bereiden, zonder dat je iets van je gasten mist.

Nooit meer zorgen over hygiëne in huis.

Samsung Jet™ steelstofzuigers

We willen graag een hygiënisch huis, het liefst zonder al te veel moeite. Gelukkig heeft de draadloze Jet een krachtige motor van 200 Watt, waardoor stofzuigen bijna vanzelf gaat. De batterij kan je bovendien verwisselen zodat je tot 2x zo lang kunt stofzuigen. Geen stress dus, het huishouden wordt een makkie.