Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk met de Samsung Jet™ draadloze steelstofzuiger. Gooide de kat een plant om? Hebben de kids geknoeid? Onverhoopt kruimels op de grond? Ontdek de extreme zuigkracht en het gebruiksgemak van deze hulp in huis. Ready. Jet. Go!

Extreem krachtig op elke ondergrond.

Je keek heel even weg en de kinderen hebben al iets te pakken wat nu op de vloer is gevallen… Herkenbaar? Met de Samsung Jet™ draai je jouw hand hier niet meer voor om. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgezogen door de Digital Inverter Motor met een zuigkracht tot wel 200 W*. Deze kracht wordt behouden door het speciale Multi Cyclone systeem, voor een optimale luchtcirculatie. De snoerloze Jet™ steelstofzuiger heeft bovendien verschillende borstels en opzetstukken voor ieder hoekje in huis en zorgt voor een krachtig resultaat op iedere ondergrond zoals tapijt, parket en meubilair.

*Getest op basis van IEC60335-1 Cl. 10. Gebaseerd op interne tests.

*Getest op basis van IEC60335-1 Cl. 10. Gebaseerd op interne tests.

Tot wel 120 minuten gebruiksduur

Heeft je favoriete huisdier er weer een zootje van gemaakt? Daar hoef je je niet meer over op te winden! Dankzij het gebruiksgemak van de Samsung Jet™ en de krachtige batterij die tot wel 60 minuten* constante zuigkracht levert vormt deze steelstofzuiger een volwaardige vervanging voor je klassieke stofzuiger met snoer. De batterij is verwisselbaar zodat je, met een additioneel verkrijgbare extra batterij, tot wel 120 minuten aan een stuk kunt stofzuigen. Daarnaast laad je in het Jet Station (Jet 90 complete extra) gemakkelijk twee batterijen tegelijk op. Easy!

*Vergeleken met de VS8000

*Vergeleken met de VS8000

Clean Station™: extra schoon én snel.

Ben je klaar met stofzuigen? Is de vloer waarop de kids hebben geknoeid weer proper? Alles stofvrij? Dan kun je het stofreservoir van je Samsung Jet™ stofzuiger automatisch legen in het Clean Station™. Zo ben je extra snel klaar en voorkom je dat een deel van het stof bij het legen van het stofreservoir weer opdwarrelt en terugkomt in je huis.

Stof en allergenen erin. Schone lucht eruit.

Met de Samsung Jet™ steelstofzuigers kun je vrijer ademen en is er verminderd risico op allergische reacties. Het geavanceerde vijflaags-filtratiesysteem zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht voor 99,999%* stofvrij is. Daarnaast is de uitgang zo gepositioneerd dat de lucht niet wordt uitgeblazen in je gezicht. Alle onderdelen en filters zijn wasbaar en kunnen daardoor makkelijk hygiënisch schoon gehouden worden.

* Getest op basis van IEC62885-2, Cl. 5.11, Max-stand. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests.

* Getest op basis van IEC62885-2, Cl. 5.11, Max-stand. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests.

Samsung Jet™ modellen

*Vergeleken met de VS8000