Life Hacks

Maak je leven makkelijker (en je vloer schoner)

De inhoud van je steelstofzuigerreservoir leeg je in jouw Clean Station™.

Een Samsung Jet™ steelstofzuiger levert je heel wat gemak en tijd op, en ook je rug is blij, want bukken is niet meer nodig. Aan het legen van het stofreservoir van je steelstofzuiger kleeft wel een klein nadeel: als je hem leegt in de vuilnisbak moet je goed mikken omdat stof alle kanten op vliegt, of er ontsnapt steeds opnieuw stof uit je vuilnisbak als je de klep opent om er ander afval in te gooien. Samsung zou Samsung niet zijn als daar niet een vernuftige oplossing voor werd bedacht. Maak kennis met het Clean Station™.

Hygiënisch en efficiënt

Het stofreservoir van je Samsung Jet™ steelstofzuiger, inclusief het multicyclonische systeem, is volledig wasbaar. Door aan de hendel te trekken haal je de opvangbak los en kun je het stof er simpelweg uitschudden. Maar het 'uitschudden' is precies waar het stoffige gevaar op de loer ligt. Het kan er namelijk ook zo weer uit dwarrelen en dan is de grondige schoonmaak toch niet helemaal geslaagd... Vooral met allergieën kan dat vervelend zijn. Hello Clean Station™: een geautomatiseerde opvangbak waarmee je snel en hygiënisch het stofreservoir van je Samsung Jet™ steelstofzuiger leegt.

Snel, sneller, snelst!

Met de Air Pulse Jet -het onderdeel in het Clean Station™ die het reservoir van de stofzuiger leegt – duurt het reinigen van het reservoir slechts 21 seconden! Door middel van de Air Pulse technologie zuigt het Clean Station™ automatisch de haren en stofdeeltjes los en worden ze uit het reservoir gezogen zonder dat er stof vrijkomt. Je hoeft enkel het stofreservoir uit je Samsung Jet™ steelstofzuiger te halen en op het Clean Station™ te klikken. Twee keer knipperen met je ogen en je hebt weer een brandschoon stofreservoir.

Geen kans om te ontsnappen

Stof krijgt geen kans meer om uit het Clean Station™ te ontsnappen dankzij de luchtdichte afsluiting in combinatie met het 5-laagse filtratiesysteem. De speciale microzak en voorfilter vangen grote en kleine stofdeeltjes en haren op. De actieve koolstoffilter voorkomt dat er vieze geurtjes vrijkomen en de ultrafijne stoffilter zorgt ervoor dat tot wel 99,999% van ultrafijnstof en allergenen in het Clean Station™ gevangen blijven. Het lampje aan de voorzijde van het Clean Station™ laat je precies weten wanneer het tijd is om de stofzak te vervangen. Geniet van zuivere lucht in je huis, ook tijdens het reinigen en legen van je stofzuiger!

Tot slot heeft deze 'stofzuiger voor je stofzuiger' een compact en strak design waardoor hij naadloos integreert in je interieur en bovendien een matching design met de Jet 90 Complete en de Jet 75 Complete.

Lees de volgende verhalen

* De resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. Stof en haar dat achterblijft in de netfilter wordt misschien niet verwijderd na één enkele gebruikscyclus. ** Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding.