Life Hacks

DJ Hasselbank, Sieg De Doncker & Vidal gaan los tot zonsopgang

Herinner wilde avoturen en de gekste party’s met de Galaxy S22 Ultra

Sluit de gordijnen, dim de lichten en haal je smartphonecamera boven om vast te leggen wat iedereen gezien moet hebben. Zoey Hasselbank, Sieg De Doncker, en Vidal Alexe gingen al dansend een nacht in om nooit te vergeten. Middenin de Breda koepelgevangenis voelden ze de bassen van de DJ door hun lichaam gaan en volgden een show van lichtlasers hun smooth moves. Elke beat en iedere lichtprojectie legden ze al dansend vast met hun Galaxy S22 Ultra. Up to the party!

“Ik hou ervan als het donker is en er enkel subtiel licht aanwezig is, daarom vind ik de night camera heel nice, want ik ben veel ‘s nachts aan het werk, dus dan komt die perfect van pas.”

- Zoey Hasselbank

Let the lights move you

Vraag het aan Zoey Hasselbank of beleef het opnieuw met haar mee: zij kent de perfecte manier om los te gaan, spoiler* dat is altijd op de vetste beats. Ze is dan ook niet weg te slaan van de dansvloer: “Ik ben een ultiem nachtmens, want mijn brein activeert zich ‘s nachts. Overdag is er altijd te veel afleiding, ‘s nachts slaapt heel de wereld behalve ik en dan kom ik helemaal tot leven.” Dat is net waarom Zoey en haar Galaxy S22 Ultra the dynamic duo van elke avond zijn. “Morgen sta ik weer aan de draaitafel, dus ik ga dan heel wat nachtfoto’s maken, zeker de eerste get-ready-momenten dat zijn mijn favorite pictures!”

Waar de beats van Zoey zijn, daar is Serine Ayari sowieso ook bij, want zij snakt al veel te lang naar het bruisende nachtleven van weleer. “De lichtshow hier geeft me het nightlife-gevoel en dat heb ik al super lang niet meer gehad. Dat het licht plots samenkomt met de muziek is echt een show.” Of ze dat spektakel online gooit? Wees daar maar zeker van! “Ik moet niet meer sukkelen met donkere foto’s en video’s tijdens mijn show ‘s avonds, want dat was hiervoor altijd een heel gedoe. Met de Galaxy S22 Ultra had ik zoiets van oh okey it just adjusted? Nice dat dit vanzelf gaat!”

“‘s Nachts is de ambiance altijd beter, dat is zo een geheimzinnige sfeer en dat zie ik nu terug op mijn foto’s.”

- Sieg De Doncker

Nachtelijke sfeertjes

Thank god for Corning® Gorilla® Glass Victus®+, want met Sieg De Doncker zijn vrienden durft het al eens wild te worden. Hij loopt een hele avond rond met een open mond, een lichtgevend drankje in zijn ene hand en de Galaxy S22 Ultra in zijn andere. “Ik neem mijn smartphone veel sneller vast ’s nachts. Het is altijd balen als ‘s avonds de gekste dingen gebeuren en ik alleen maar slechte en donkere foto’s heb. Nu heb ik die gezellige momenten wanneer iedereen tipsy is wél scherp op foto.”

“Met deze camera heb je minder ‘noise’ in je beeld. Ik heb nooit ‘s nacht content kunnen opnemen, omdat dat niet kwaliteitsvol is. Mijn GTA-video’s moet ik overdag maken als er genoeg licht is, zelfs op de vroege avond is er te weinig licht. Dus deze camera maakt een heel groot verschil voor mij op dat vlak. “

- Vidal Alexe

Quality vibes

Geef Vidal Alexe een lichtshow met eender welke snack en hij is verkocht. Onder het hoogste punt van de koepelgevangenis wordt hij één met de lichtlasers en de smooth video van zijn Galaxy S22 Ultra: “Ik ben heel erg into lichten, altijd als ik lichtspelletjes of lichtshows zie ben ik enorm geïntrigeerd, dat inspireert mij en maakt mij oprecht gelukkig.” Dat is net waarom hij elke seconde van de avond ook op beeld heeft. “Het is fantastisch dat in vergelijking met andere camera’s ik voor de eerste keer eens iets gebruik dat kei goed werkt.”

De beste avonturen leg je ’s nachts vast

Herbeleef de mooiste nachten met de Galaxy S22 Ultra.

Lees de volgende verhalen