Wellbeing

S.O.S. healthy goals: 5 manieren om
gezondere keuzes te maken

Jezelf en je gezonde doelen vergeten tussen de drukke dagen door? Wij helpen je een handje!

Soms zijn er momentjes waarbij je tegen jezelf zegt: yes ik ga ervoor. Healthy lifestyle, here I come! Je houdt het misschien eventjes vol, maar bij de meesten van ons zakken die oh zo goede voornemens weemoedig weer in elkaar. Houd je het wel vol? Chapeau! Maar staan jouw healthy goals opnieuw op een laag pitje? Dan is de Galaxy Watch4 Series jouw plus one. Deze smartwatch kent je als geen ander en helpt je met de vele analyses om wél je doelen te bereiken!

Winterwandel er op los

Jouw doel is om meer te bewegen, but we get it, tijdens de wintermaanden is het eens zo gezellig om je te verstoppen onder een knus dekentje op de bank. Met een warm kopje thee in de hand zijn je benen al snel vergeten hoe mooi de wereld buiten is. Zonde, want wandelen is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Door ‘gewoon’ een eindje te lopen verbeter je jouw gezondheid al heel snel en als je wil, loopt je running coach om je pols heel graag met je mee. Trek dus je favoriete schoenen aan en wandel eens naar het park (of naar de supermarkt voor meer koekjes bij de thee). De stappenteller staat al klaar om elke meter te registreren: ready, set, go!

Sleep = life

Je wist het vast al: slapen kan je gezondheid redden. Beter slapen is daarom een goede healthy goal om aan te werken. Tijdens drukke dagen heb je jouw slaap meer dan ooit nodig om alle prikkels van je social life of van je werk te verwerken. Ook is slaap erg goed voor het verbranden van calorieën #goals. Dus, wil je beter slapen, dan kun je de hulp van de Galaxy Watch4 Series goed gebruiken. De slaaptracker kent jouw slaappatroon tot op elke ademhaling, analyseert ze holistisch en controleert je zuurstofgehalte. Zo leer je jouw slapende zelf beter kennen met inzichten van de National Sleep Foundation voor een betere slaapkwaliteit.

TIP
Niet zoveel zin in yoga vandaag? Ga je liever een rondje hardlopen of enkele baantjes zwemmen? Jij kiest de work-out. Je Galaxy Watch houdt alles bij.

Check in met me, myself and I

Het is heerlijk om je ieder weekend helemaal warm en fuzzy te voelen rond je familie en vrienden, maar voor je het weet, roept je innerlijke introvert om aandacht. Zet daarom self-care hoog op je voornemenslijstje. You need it! De Galaxy Watch4 Series kent je goed genoeg om je op tijd aan wat me-time te herinneren. Tijdens je me-momenten trackt de smartwach je hartslag en toont je smartcoach je de fijnste meditatie-oefeningen om jezelf terug op te laden. Op je Samsung Health app vind je in één oogopslag alle tips, tricks en oefeningen om van je lichaam een tempel te maken.

Heb je het ingepland? Check!

“OH NEE, IK BEN EEN AFSPRAAK VERGETEN.”…is iets wat we allemaal weleens gezegd hebben. Help jezelf en je stress-level te verlagen door je agenda goed in te plannen. De Galaxy Watch4 Series helpt je hierbij door al je afspraken te onthouden, je reminders te sturen en je op de hoogte te stellen van dubbele afspraken. Dat creëert nog eens rust in je hoofd! Ben je een hopeloze padvinder? Google Maps wijst je de weg om je pols zodat je ook daar je hoofd niet over hoeft te breken.

Eat, love, party

Zin in gezellig gaan eten, drinken, feesten en genieten? Ga erop uit met een stijlvolle smartwatch die helemaal bij je outfit past. De bandjes kan je eenvoudig switchen van een sport strap naar een Hybrid Leather band. Al die verschillende looks en kleuren ontdek je in de Design Studio.

Terwijl jij opgaat in je social life zorgt je stijlvolle partner in crime voor de rest: je herinneren aan agenda updates, je notificaties voorlezen, je sportsessies tussendoor tracken, je eraan doen herinneren dat je genoeg slaapt en je het leven net iets makkelijker maken, gewoon omdat je smartwatch je écht het beste kent.

The watch that knows you best

(Be)leef meer met de Galaxy Watch4 Series! Wil je meer weten? Lees hier snel verder.

Lees de volgende verhalen