Wellbeing

Je nieuwste fitnesscoach om je pols

Check je gezondheid in een handomdraai met al deze analyses

Met de Galaxy Watch4 of Watch4 Classic om je pols heb jij de controle over jouw gezondheid. Met snelle checks en analyses weet jij precies waar jouw krachten liggen en waar nog wat te winnen valt. En dat gaat makkelijker dan ooit nu je jouw fitnesscoach altijd bij de hand hebt. Haal het beste uit jezelf.

Zorg voor de beste condities met de slaapanalyse

Niet alleen sporten is belangrijk, de setting eromheen moet minstens net zo goed zijn. Voldoende uren goed slapen is belangrijk om je sportprestaties te verbeteren, blessures te voorkomen en genoeg te herstellen zodat je er weer tegenaan kunt. De Galaxy Watch4 en Watch4 Classic houden verschillende fasen van je slaap bij, controleert ’s nachts je zuurstofniveau en checkt of je gesnurk je nachtrust verstoort (niet gezegd dat jij snurkt). Met de nieuwste slaapinzichten krijg jij tips om het meeste uit je slaap te halen.

Weet waar je begint met de bodyanalyse

Met de Bioelectrical Impedance Analyse (BIA) krijg je een zeer nauwkeurige bodyanalyse over bijvoorbeeld je spiermassa, je vetmassa en je lichaamsvocht. Binnen 15 seconden weet je hoe het met je gezondheid gesteld is en maak je een haalbaar en resultaatgericht plan van aanpak. Daarnaast maak je met de Galaxy Watch4 en Watch4 Classic hartfilmpjes met behulp van een elektrische hartsensor en meet je je bloeddruk met behulp van een optische hartslagsensor.

Ready, set, go!

Nu je base-line is bepaald en je voor de optimale omstandigheden hebt gezorgd, ben je klaar om te beginnen. Met de Galaxy Watch4 en Watch4 Classic houd je precies bij hoeveel je beweegt op een dag. Laat je motiveren om langer en vaker te bewegen door middel van bewegingsdoelen, een stappenteller en een calorie-tracker. Alle data van je work-outs worden trouwens verzameld in de Samsung Health app, zo handig. Op die manier heb je alle informatie van Strava, Adidas Running en Nike Run Club overzichtelijk in één plek. Laat je vervolgens inspireren door de voorgestelde slimme plannen en routines. Je gezonde levensstijl begint hier! En het was nog nooit zo eenvoudig en leuk.

The watch that knows you best

Lees de volgende verhalen