Wellbeing

Road to Tokyo vlog 3 - #AfterHours

Dansen, framily & mindfulness

Wie is Cynthia als ze niet op de piste staat? Als ze niet aan het trainen is voor de next game? "Ik hou van lezen en dansen, maar ik duik ook graag de stad in met mijn girls Nafi Thiam & Anne Zagré om te chillen." Verder geeft Bolingo ook aan dat ze er soms nog het meest van al van geniet om gewoon thuis te blijven en heerlijk niets te doen! #wecantblameher

“Een universum weg van atletiek.”

Een momentje waar niets moet en alles mag? Dan luistert Cynthia het liefst naar muziek. "Muziek is voor mij echt een manier om mijn eigen universum te creëren en me los te koppelen van alles om me heen, ook van atletiek. Als je elke dag dezelfde dingen doet (sprinten) en elke dag in hetzelfde vak vertoeft, omgeven door dezelfde mensen (medesprinters), is het moeilijk om te disconnecten van de sport. Muziek helpt me daarbij."

Dansdromen

Muziek luisteren is één ding, maar Cynthia geniet er ook enorm van om te dansen. "Ik hou van dansen. Voordat ik topsporter wilde worden, droomde ik ervan om professioneel danser te worden. Als ik muziek hoor, is het heel moeilijk voor mij om niet te bewegen. Ik voel me vrij als ik dans." Diezelfde vrijheid wordt alleen maar versterkt door Cynthia’s Galaxy Buds Pro. “Het is heel fijn om mijn draadloze buds in te hebben als ik aan het trainen of dansen ben. Zo kan ik mijn Galaxy S21 even aan de zijlijn laten liggen en helemaal opgaan in mijn songs dankzij de krachtige bas en de heldere hoge tonen van de Buds.” Haar favoriete feature? “Ik ontdekte deze functie toevallig toen ik aan het dansen was; als je met je vingers op je Galaxy Buds Pro drukt, kun je je nummers pauzeren of naar een ander nummer switchen.”

4

Don't worry baby

Van mindful boeken en de stresstracker op haar Galaxy Watch Active2 komt ze dan weer helemaal in zen-modus. “Deze tools geven mij een ‘don't worry baby’ gevoel. Het gevoel dat alles goedkomt!” Zo monitort de stresstracker haar stressniveau wanneer ze zich gespannen voelt om haar vervolgens begeleide ademhalingsoefeningen aan te bieden om weer tot rust te komen. “Zalig, toch?!”

Up your sport game

Verbeter je prestaties én ga voor de beste versie van jezelf met de Galaxy S21, Galaxy Watch Active2 & de Galalxy Buds Pro!

Lees de volgende verhalen