Brand

Galaxy Collaborations

Maak je klaar voor je volgende high tech-obsessie. En geraak vertrouwd met het buitengewone.

Mogelijk gemaakt door jouw passie

Of het nu gaat om mode, muziek of sport, er is een Galaxy Fan Edition voor jou. Het is eenvoudig: jij vertelt ons wat je wilt, wij maken er je volgende tech-obsessie van. Omdat we geen genoegen nemen met het gewone, werken we voortdurend samen met jou en je favoriete kunstenaars, ontwerpers en cultuurexperts om een nieuwe verbazingwekkende wereld te creëren. Dus geraak maar gewoon aan het bijzondere en maak je klaar om de wereld te tonen wat jou inspireert.

De Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 Thom Browne verpakkingen, opgesteld op een wit betegelde tafel in een witte betegelde ruimte. Het kenmerkende silhouet van Thom Browne omringt de tafel op de vloer. Aan de linkerkant ligt het Galaxy Z Fold3 pakket inclusief de Galaxy Z Fold3, de S Pen Pro, de Galaxy Watch4, de Galaxy Buds2 en de verpakking waarin ze allemaal worden geleverd. Rechts ligt het Galaxy Z Flip3 pakket, inclusief de Galaxy Z Flip3, de Galaxy Watch4, de Galaxy Buds2 en de verpakking waarin ze allemaal worden geleverd. Een muur loopt door het midden van het display, en scheidt de twee pakketten. De Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 Thom Browne verpakkingen, opgesteld op een wit betegelde tafel in een witte betegelde ruimte. Het kenmerkende silhouet van Thom Browne omringt de tafel op de vloer. Aan de linkerkant ligt het Galaxy Z Fold3 pakket inclusief de Galaxy Z Fold3, de S Pen Pro, de Galaxy Watch4, de Galaxy Buds2 en de verpakking waarin ze allemaal worden geleverd. Rechts ligt het Galaxy Z Flip3 pakket, inclusief de Galaxy Z Flip3, de Galaxy Watch4, de Galaxy Buds2 en de verpakking waarin ze allemaal worden geleverd. Een muur loopt door het midden van het display, en scheidt de twee pakketten.

Galaxy Thom Browne editie

Geïnspireerd op het iconische uniform en de kenmerkende merkkleuren van Thom Browne.

 Een paar paarse Galaxy Buds+ BTS Edition die naast een open paarse laadetui ligt. De achterkant en de voorkant van een paarse Galaxy S20+ 5G BTS Edition staat rechts van de Buds+. Het BTS-logo wordt weergegeven, omlijnd in neonpaars tegen een donkerpaarse achtergrond.  Een paar paarse Galaxy Buds+ BTS Edition die naast een open paarse laadetui ligt. De achterkant en de voorkant van een paarse Galaxy S20+ 5G BTS Edition staat rechts van de Buds+. Het BTS-logo wordt weergegeven, omlijnd in neonpaars tegen een donkerpaarse achtergrond.

Galaxy S20+ BTS Edition

De smartphone die alle regels naast zich neerlegt, exclusief ontworpen voor BTS-fans.

* Beschikbaarheid van producten kan per regio verschillen.