Brand

Galaxy Collaborations

Maak je klaar voor je volgende high tech-obsessie. En geraak vertrouwd met het buitengewone.

Concertscène op een donkere locatie met flitsende schijnwerpers. Er staat een groot publiek voor een podium waar een bandlid op de gitaar speelt. Er zijn mensen in het publiek die hun armen opheffen en met hun handen een hartje vormen. Concertscène op een donkere locatie met flitsende schijnwerpers. Er staat een groot publiek voor een podium waar een bandlid op de gitaar speelt. Er zijn mensen in het publiek die hun armen opheffen en met hun handen een hartje vormen.

Mogelijk gemaakt door jouw passie

Of het nu gaat om mode, muziek of sport, er is een Galaxy Fan Edition voor jou. Het is eenvoudig: jij vertelt ons wat je wilt, wij maken er je volgende tech-obsessie van. Omdat we geen genoegen nemen met het gewone, werken we voortdurend samen met jou en je favoriete kunstenaars, ontwerpers en cultuurexperts om een nieuwe verbazingwekkende wereld te creëren. Dus geraak maar gewoon aan het bijzondere en maak je klaar om de wereld te tonen wat jou inspireert.

Een set van 11 Galaxy S20 FE-telefoons in munt, marineblauw, lavendel, rood en perzikkleurige tinten. De telefoons staan verticaal tegen een witte achtergrond en vormen een cirkel. Er is een andere foto van een lachende vrouw te zien voor de telefoons aan de rechterkant. Een set van 11 Galaxy S20 FE-telefoons in munt, marineblauw, lavendel, rood en perzikkleurige tinten. De telefoons staan verticaal tegen een witte achtergrond en vormen een cirkel. Er is een andere foto van een lachende vrouw te zien voor de telefoons aan de rechterkant.

Galaxy S20 FE

Ontworpen met alles wat je wilt, zodat je alles kunt doen waar je van houdt.

Een gedeeltelijk ontvouwde grijze Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition die verticaal naast een paar Galaxy Buds Live Thom Browne Edition staat, de Thom Browne Galaxy Buds Live laadetui, een gevouwen grijze Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition met de bovenkant naar beneden, een grijze Galaxy Watch2 Thom Browne Edition die voor de toestellen ligt en een grijze Thom Browne juwelendoos aan hun kant. Alle artikelen liggen bovenop een grijze bureau. Een gedeeltelijk ontvouwde grijze Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition die verticaal naast een paar Galaxy Buds Live Thom Browne Edition staat, de Thom Browne Galaxy Buds Live laadetui, een gevouwen grijze Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition met de bovenkant naar beneden, een grijze Galaxy Watch2 Thom Browne Edition die voor de toestellen ligt en een grijze Thom Browne juwelendoos aan hun kant. Alle artikelen liggen bovenop een grijze bureau.

Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition

De samensmelting van futuristische technologie, innovatieve vorm en tijdloze stijl.

 Een paar paarse Galaxy Buds+ BTS Edition die naast een open paarse laadetui ligt. De achterkant en de voorkant van een paarse Galaxy S20+ 5G BTS Edition staat rechts van de Buds+. Het BTS-logo wordt weergegeven, omlijnd in neonpaars tegen een donkerpaarse achtergrond.  Een paar paarse Galaxy Buds+ BTS Edition die naast een open paarse laadetui ligt. De achterkant en de voorkant van een paarse Galaxy S20+ 5G BTS Edition staat rechts van de Buds+. Het BTS-logo wordt weergegeven, omlijnd in neonpaars tegen een donkerpaarse achtergrond.

Galaxy S20+ BTS Edition

De smartphone die alle regels naast zich neerlegt, exclusief ontworpen voor BTS-fans.

Een paar zwarte Blackpink Edition Galaxy Buds, een roze Blackpink Edition Galaxy Watch Active en een diagonaal zicht op de achterkant en voorkant van twee zwarte Galaxy A80 Blackpink Edition telefoons. Een paar zwarte Blackpink Edition Galaxy Buds, een roze Blackpink Edition Galaxy Watch Active en een diagonaal zicht op de achterkant en voorkant van twee zwarte Galaxy A80 Blackpink Edition telefoons.

Galaxy A80 Blackpink Edition

Rock Blackpinks kenmerkende tinten op een geheel nieuwe manier, van een exclusief motief tot een naadloos geïntegreerde UX.

Een vlakke ligging van een naar voren gerichte, gedeeltelijk ontvouwen grijze Galaxy Z Flip Thom Browne Edition met witte jaloezieën op het display, de achterkant van een uitgevouwen grijze Galaxy Z Flip Thom Browne Edition plat gelegd, een paar Galaxy Buds Thom Browne Edition in een open grijze laadetui, een grijze Galaxy Watch Active2 Thom Browne Edition. Alle producten worden getoond voor de Galaxy Z Flip Thom Browne Edition-verpakking op een grijs bureau. Een vlakke ligging van een naar voren gerichte, gedeeltelijk ontvouwen grijze Galaxy Z Flip Thom Browne Edition met witte jaloezieën op het display, de achterkant van een uitgevouwen grijze Galaxy Z Flip Thom Browne Edition plat gelegd, een paar Galaxy Buds Thom Browne Edition in een open grijze laadetui, een grijze Galaxy Watch Active2 Thom Browne Edition. Alle producten worden getoond voor de Galaxy Z Flip Thom Browne Edition-verpakking op een grijs bureau.

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition

Technologie verbinden met fashion - en het heden met de toekomst.

Een paar zwarte Galaxy Buds Star Wars Special Edition in een open zwart-rode laadetui, een zwarte collector's badge met een Darth Vader gravure, een leren cover met de nieuwe helm van de Supreme Leader over een Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition, een vooraanzicht van een zwarte Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition met een zijprofiel van Kylo Ren op het display en een rode S Pen die tegen de zijkant van de telefoon aanleunt. Een paar zwarte Galaxy Buds Star Wars Special Edition in een open zwart-rode laadetui, een zwarte collector's badge met een Darth Vader gravure, een leren cover met de nieuwe helm van de Supreme Leader over een Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition, een vooraanzicht van een zwarte Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition met een zijprofiel van Kylo Ren op het display en een rode S Pen die tegen de zijkant van de telefoon aanleunt.

Galaxy Note10+ Star Wars™ Special Edition

De Force is strong with this one! Ontdek het op the dark side geïnspireerde zwarte en rode ontwerp.

* Beschikbaarheid van producten kan per regio verschillen.

Lees de achtergrondverhalen van onze
samenwerkingen