Brand

Ga voor niets minder dan
extraordinary met de Galaxy S20 FE

We vroegen je hoe de smartphone van je dromen er zou uitzien, en de Galaxy S20 FE is ons antwoord. Ontdek snel hoe we deze Fan Edition op jou hebben afgestemd!

Een luchtfoto van twee vrouwen die naast elkaar in het gras liggen. De vrouw links draagt een blauw gekleurd hemdje, de vrouw rechts een top in limoengroen. Hun hoofden worden van tegenovergestelde kanten op elkaar gedrukt. Ze glimlachen allebei naar de camera. Een luchtfoto van twee vrouwen die naast elkaar in het gras liggen. De vrouw links draagt een blauw gekleurd hemdje, de vrouw rechts een top in limoengroen. Hun hoofden worden van tegenovergestelde kanten op elkaar gedrukt. Ze glimlachen allebei naar de camera.

De Galaxy S20 FE? Die hebben wij ontworpen zodat hij je volgt in alles wat jij graag doet. We hebben enkel de dingen behouden die jij zo tof vindt aan de Galaxy S20 (obviously!) en alle innovaties op maat van jouw leven aangepast. Zo sluit deze smartphone perfect aan bij jouw lifestyle, of je de S20 FE nu gebruikt om je stories te highlighten, je fotografie skills te verfijnen of als statement piece om jouw look af te maken.

Ongelofelijke shots van je crazy avonturen

Super Steady? Night Mode? Space Zoom? Tuurlijk hebben we jouw favoriete (foto)features behouden zodat jij al die must-share momenten kan delen. Bijvoorbeeld tijdens een crazy Smile Safari in Brussel. Niet zomaar een museum, maar een TikTok paradise. Dit ‘museum’ is als een expeditie langs optische illusies, roze palmbomen, regenbogen en zoveel meer. Het is ook de ideale gelegenheid om je selfie game te verbeteren. De 32MP Front Camera van de Galaxy S20 FE maakt van al jouw selfies echte portretten. Zo scoor jij extra veel likes! Geen enkel detail ontsnapt aan de drievoudige camera van de Galaxy S20 FE en dankzij de revolutionaire features voel jij je in één klik een echte pro. De 30x Space Zoom en de 3x Optical Zoom brengen elk klein detail haarscherp in beeld. Met Night Mode maak je ook ’s nachts prachtige foto’s en met Single Take maak je met één klik maar liefst 14 opnames.

1 4
1 1
Elf Galaxy S20 FE triple cameratelefoons verticaal staand tegen een witte achtergrond om een cirkel te vormen. De telefoons bevatten eerder nog niet vrijgegeven Samsung S20 kleuren inclusief Cloud Mint, Cloud Navy, Cloud Lavender en Cloud Red. De telefoons aan de linkerkant worden langs achteren gezien, terwijl de telefoons aan de rechterkant langs voren worden gezien. Er worden verschillende modellen getoond. Elf Galaxy S20 FE triple cameratelefoons verticaal staand tegen een witte achtergrond om een cirkel te vormen. De telefoons bevatten eerder nog niet vrijgegeven Samsung S20 kleuren inclusief Cloud Mint, Cloud Navy, Cloud Lavender en Cloud Red. De telefoons aan de linkerkant worden langs achteren gezien, terwijl de telefoons aan de rechterkant langs voren worden gezien. Er worden verschillende modellen getoond.

Laat jouw unieke vibe shinen

Stijl is serious business. Waarom zou je smartphone moeten onderdoen? De fashion trends van Fall/Winter 2020 zijn overdadig, met een mix van romantische, maar ook sobere trends. Veel mag, maar tegelijk domineert ook een tijdloze vibe. En, zeg nu zelf, wat is er tijdlozer (en meer fashionable) dan lekker jezelf zijn? Daarom ontwikkelden wij zes splinternieuwe, exclusieve kleuren voor de Galaxy S20 FE die perfect aansluiten bij wie jij bent. Vind je ‘pastel’ iets te tuttig maar hou je wel van zachte tinten? Cloud Lavender & Cloud Mint it is! Ben je een sucker voor chique neutrals? De tijdloze Cloud Navy en Cloud White zijn jouw match made in heaven. Mag het net iets meer knallen? Word instant verliefd op het warme Cloud Red of Cloud Orange. Laat zien wie jij bent door je smartphone te matchen met je favoriete outfits!

Een vrouw met een groen jasje kijkt recht naar de camera, haar rechterhand ondersteunt haar gezicht. Een vrouw met een groen jasje kijkt recht naar de camera, haar rechterhand ondersteunt haar gezicht.

Net zoveel energie als jij

Of je nu in de trein aan het Netflixen bent of met vriendinnen op stap… je zit nooit meer zonder batterij. De Samsung Galaxy S20 FE heeft net zoveel energie als jij. De slimme batterij gaat sowieso al heel lang mee en met Super Fast Charging kun je na een paar minuten opladen weer uren genieten. Zo heb je altijd genoeg batterij om te liken, swipen en te filmen. Bovendien wordt kijken een superervaring, droom weg met het Infinity-O-display. Een oneindig scherm zonder randen, waarin de camera subtiel is weggewerkt, met de meest levendige kleuren ooit. Kortom met de Galaxy S20 FE heb jij je eigen bioscoop in handen!

Allesbehalve alledaags

Met de Galaxy S20 FE geniet je van je favoriete Galaxy S20 features zonder je bankrekening te plunderen. Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste, het buitengewone. Waarom zou dat voor jou anders moeten zijn?

Extraordinary is #TheNewNormal. Verwen jezelf en ga voor buitengewoon met de Galaxy S20 FE!

Lees de volgende verhalen