Brand

Ga voor niets minder dan
extraordinary met de Galaxy S21 FE 5G

We vroegen je hoe de smartphone van je dromen er zou uitzien, en de Galaxy S21 FE 5G is ons antwoord. Ontdek snel hoe we deze Fan Edition op jou hebben afgestemd!

De Galaxy S21 FE 5G? Die hebben wij ontworpen zodat hij je volgt in alles wat jij graag doet. We hebben enkel de dingen behouden die jij zo tof vindt aan de Galaxy S21 (obviously!) en alle innovaties op maat van jouw leven aangepast. Zo sluit deze smartphone perfect aan bij jouw lifestyle, of je de S21 FE nu gebruikt om je stories te highlighten, je fotografie skills te verfijnen of als statement piece om jouw look af te maken.

Ongelofelijke shots van je crazy avonturen

Dual Recording? Portrait Mode? Night Mode? Space Zoom? Natuurlijk hebben we je favoriete, beproefde camerafuncties behouden om elk moment vast te leggen dat je niet wil missen. Of je nu meedoet aan een danswedstrijd, artistieke selfies maakt of het winnende doelpunt van de wedstrijd scoort, je kunt elk levendig detail vastleggen.

4
Soepel scrollen, snel afspelen
Super Smooth 120Hz optimaliseert de snelheid waarmee het scherm zich vernieuwt en biedt nog snellere responstijden bij aanraking in de Game Mode.³

Laat jouw unieke vibe shinen

We weten dat je accessoires een belangrijke rol spelen in je persoonlijke look, dus waarom zou je smartphone niet ook stijlpunten kunnen scoren? Nadat we jouw favoriete kleuren hadden leren kennen, gingen we aan het werk en ontwikkelden nieuwe kleuren voor de Galaxy S21 FE 5G: van de subtiele maar kleurrijke Olive en Lavender tot de klassieke en achromatische Graphite en White.² Met zoveel keuzemogelijkheden zit er zeker een tussen die jouw unieke vibe aanspreekt.

Net zoveel energie als jij

Of je nu in de trein aan het Netflixen bent of met vriendinnen op stap… je zit nooit meer zonder batterij. De Samsung Galaxy S21 FE 5G heeft net zoveel energie als jij. De slimme batterij gaat sowieso al heel lang mee en met Super Fast Charging kun je na een paar minuten opladen weer uren genieten. Zo heb je altijd genoeg batterij om te liken, swipen en te filmen. Bovendien wordt kijken een superervaring, droom weg met het Infinity-O-display. Een oneindig scherm zonder randen, waarin de camera subtiel is weggewerkt, met de meest levendige kleuren ooit. Kortom met de Galaxy S21 FE 5G heb jij je eigen bioscoop in handen!

  • ¹30X Space Zoom omvat 3x Optical Zoom en tot 30x Super Resolution Zoom. Als je meer dan 3x inzoomt, kan die de beeldkwaliteit negatief beïnvloeden.
  • ²De beschikbaarheid van de kleuren kan afhankelijk zijn van land of aanbieder.
  • ³Ondersteuning voor Game Mode kan per app verschillen.

Allesbehalve alledaags

Met de Galaxy S21 FE 5G geniet je van je favoriete Galaxy S21 features zonder je bankrekening te plunderen. Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste, het buitengewone. Waarom zou dat voor jou anders moeten zijn?

Extraordinary is #TheNewNormal. Verwen jezelf en ga voor buitengewoon met de Galaxy S21 FE 5G!

Lees de volgende verhalen