Brand

Grenzen verleggen met
de nieuwste stylus-technologie

De S Pen zet een lange traditie van innovatie voort.

Ontdek meer
Twee handen boven een bureau waarop schetsen, pennen en linialen liggen, als illustratie van het ontwerpproces van een Samsung apparaat. Twee handen boven een bureau waarop schetsen, pennen en linialen liggen, als illustratie van het ontwerpproces van een Samsung apparaat.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Ons erfgoed

Galaxy Z
Fold3 | Flip3 5G

*De S Pen Fold Edition wordt apart verkocht en is alleen compatibel met Galaxy Z Fold3 5G.

Een Galaxy Z Fold3 5G vouwt open en onthult een kleurrijke wallpaper op het hoofdscherm. De Galaxy Z Flip3 5G wordt getoond naast de Galaxy Z Fold3 5G en op het Cover Display is een berichtmelding van Samsung te zien met de tekst 'Hey there!'. De S Pen Fold Edition leunt tegen de Galaxy Z Fold3 5G. Een Galaxy Z Fold3 5G vouwt open en onthult een kleurrijke wallpaper op het hoofdscherm. De Galaxy Z Flip3 5G wordt getoond naast de Galaxy Z Fold3 5G en op het Cover Display is een berichtmelding van Samsung te zien met de tekst 'Hey there!'. De S Pen Fold Edition leunt tegen de Galaxy Z Fold3 5G.

We bestaan om innovaties te creëren die het onmogelijke mogelijk maken en meewerken aan een betere wereld voor iedereen

Aan de rechterkant van de banner lopen twee kinderen de trap op. Aan de rechterkant van de banner lopen twee kinderen de trap op.