Wellbeing

Zo blijf je echt
verbonden met de
hele familie

De band met vrienden en familie onderhouden, vraagt meer dan ooit wat extra moeite. Maar met de juiste tools en wat good vibes worden jullie closer dan ooit.

Ontdek meer
Een illustratie van een familiegroepsgesprek op een Galaxy Tab S7. Het scherm is opgesplitst in vier delen met de moeder linksonder, een vader rechtsonder, een grootmoeder linksboven en een jong kind rechtsboven. Ze hebben een virtueel diner samen terwijl ze toch gescheiden blijven door middel van een Google Duo groepsvideogesprek. Een illustratie van een familiegroepsgesprek op een Galaxy Tab S7. Het scherm is opgesplitst in vier delen met de moeder linksonder, een vader rechtsonder, een grootmoeder linksboven en een jong kind rechtsboven. Ze hebben een virtueel diner samen terwijl ze toch gescheiden blijven door middel van een Google Duo groepsvideogesprek.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Galaxy
Note 20 | 20 Ultra 5G

De bovenste twee helften van de Galaxy Note20 in Mystic Green en Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze, beiden vanaf de achterkant gezien onder een driekwart hoek. De bijpassende S Pen voor beide telefoons leunt tegen de telefoon. De bovenste twee helften van de Galaxy Note20 in Mystic Green en Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze, beiden vanaf de achterkant gezien onder een driekwart hoek. De bijpassende S Pen voor beide telefoons leunt tegen de telefoon.