Wellbeing

Zo blijf je echt
verbonden met de
hele familie

De band met vrienden en familie onderhouden, vraagt meer dan ooit wat extra moeite. Maar met de juiste tools en wat good vibes worden jullie closer dan ooit.

Ontdek meer
Een illustratie van een familiegroepsgesprek op een Galaxy Tab S7. Het scherm is opgesplitst in vier delen met de moeder linksonder, een vader rechtsonder, een grootmoeder linksboven en een jong kind rechtsboven. Ze hebben een virtueel diner samen terwijl ze toch gescheiden blijven door middel van een Google Duo groepsvideogesprek. Een illustratie van een familiegroepsgesprek op een Galaxy Tab S7. Het scherm is opgesplitst in vier delen met de moeder linksonder, een vader rechtsonder, een grootmoeder linksboven en een jong kind rechtsboven. Ze hebben een virtueel diner samen terwijl ze toch gescheiden blijven door middel van een Google Duo groepsvideogesprek.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Galaxy S21 | S21+ 5G

S21 Plus 5G in Phantom Violet gezien vanaf de achterzijde, boven op de S21 5G in Phantom Pink gezien vanaf de voorzijde. Het toestel gezien vanaf de voorzijde heeft een grafische achtergrond met koraal op het scherm. S21 Plus 5G in Phantom Violet gezien vanaf de achterzijde, boven op de S21 5G in Phantom Pink gezien vanaf de voorzijde. Het toestel gezien vanaf de voorzijde heeft een grafische achtergrond met koraal op het scherm.