Wellbeing

Road to Tokyo vlog 1 - Get to know Cynthia

Een overvloed aan good vibes, passie en talent.

Bolingo is back! Na een persoonlijke & professionele break staat de 400m-sprintster scherper dan ooit. Ze kijkt er dan ook halsreikend naar uit om de Belgische kleuren once more te verdedigen op de Olympische Spelen in Tokyo. Cynthia is de belichaming van Samsung’s #DoWhatYouCant mentaliteit en zal haar weg naar Tokyo met de Galaxy S21 vastleggen voor jullie. In de eerste kick-off vlog, laat Cynthia zich van een ander kant kennen, neemt ze je mee naar haar tienerjaren en deelt ze bijzonder goede raad voor jonge sporters.

“If you can put your mind to it
you can do anything!”

- Cynthia

Bolingo kwam pas op latere leeftijd in contact met atletiek. Eerder toevallig en vooral geïntrigeerd door de atmosfeer, die de sport met zich meebracht. Al snel bleek echter dat ze talent had en werd ze opgemerkt door (voormalig coach) Jean Pecher. Hij zag een fenomenale atlete in haar, die het ver zou schoppen als ze zich er op toe legde met de nodige discipline. Deze bemoedigende woorden werden een soort mantra doorheen Cynthia’s carrière. “If you put your mind to it you can do anything, but you have to love what you do. If you love what you do, everything is possible.”

4

De ideale sportbuddy en coach in 1

Eindeloze mogelijkheden, laat dat nu net ook zijn waar de Galaxy S21 voor staat. Buiten Bolingo’s vlog partner-in-crime, is de Galaxy S21 ook op de piste onmisbaar voor Cynthia. “Wanneer ik aan het lopen ben, is het niet evident om mijzelf te observeren en te analyseren welke zaken ik kan verbeteren. Dankzij de Super Slow Motion feature kan dit nu wel. Tijdens mijn laatste trainingskamp in het buitenland vroeg ik omstanders talloze keren om mijn trainingen vast te leggen in slow motion. Ik vind het echt fantastisch om te zien.” De Galaxy Watch Active2 is dan weer Bolingo’s sportbuddy als het aankomt op het tracken van haar fysieke prestaties. “De Galaxy Watch Active2 helpt mij enorm tijdens het lopen, doordat ik mijn heart rate en oxygen level voortdurend kan opvolgen. Deze insights zijn goud waard voor elke sporter.”

Tokyo in het vooruitzicht

Dat de vijfvoudig Belgisch kampioene staat te popelen voor Tokyo 2021 steekt ze niet onder stoelen of banken. Haar verwachtingen voor de Spelen omvatten echter geen tijd of doelgericht record. “ Aankomende Spelen wil ik mij vooral op mezelf focussen. Uiteraard wil ik beter lopen dan in Rio maar ik wil vooral mezelf trots maken en fier zijn op mijn verwezenlijkingen. Deze Olympische Spelen zijn heel persoonlijk voor mij. Sport moet ten alle tijden om jou draaien, niet om anderen. Zo is het als topsporter cruciaal om jezelf elke dag te reminden dat je goed genoeg bent, ook als het moeilijk wordt. Jonge sporters zijn echt superhelden. Gewoon al door het feit dat ze zich elke dag opnieuw engageren, voor hun passie en alles doen wat nodig is om deze te blijven uitoefenen.”

Up your sport game

Verbeter je prestaties én ga voor de beste versie van jezelf met de Galaxy S21, Galaxy Watch Active2 & de Galalxy Buds Pro!

Lees de volgende verhalen