Wellbeing

Loop in de voetsporen van je idolen

Ontdek de Samsung Trails met de Galaxy Watch Active2 en de Galaxy Watch3.

Influencer Samsung Galaxy Active2 tijdens een work-out. Influencer Samsung Galaxy Active2 tijdens een work-out.

Trek je running shoes aan en zoek de buitenlucht op voor een sportieve sessie met @seandhondt, @maximeprokaz, @elodie_ouedraogo, @flowindey en @silentjill. Met de Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3 als partners in crime nemen ze je mee op hun favoriete trail. Beweeg met ons mee, deel je sportieve prestatie op Instagram en tag @samsung_be met de hashtag #samsungtrail!

1. Run along with @seandhondt

4
De LTE-versies van de Galaxy Watch3 en Galaxy Watch Active2 bieden jou de vrijheid om zonder smartphone te sporten en toch te kunnen bellen, berichtjes sturen of muziek streamen.

“Mijn Samsung Trail doorkruist De Roomacker. Dit mooie domein in Temse is een van mijn favoriete get-aways na een drukke dag. Het natuurgebied met bossen en enkele grote vijvers vormt een prachtig decor om in te wandelen of te joggen. Als buurtbewoner ligt dit stukje natuur mij nauw aan het hart en met deze trail krijg je de mooiste plekjes te zien. Ik start mijn work-out altijd met een standing squad stretch om op te warmen. Onderweg push ik mijn hartslag extra de hoogte in met enkele jump squads. Gelukkig waarschuwt mijn Galaxy Watch3 mij als ik weer eens te fel ben.”

trail Sean trail Sean

2. Geniet van een Relaxing Morning met @maximeprokaz

4

“Heb je op een relaxing morning nood aan een loopje in het groen om je gedachten te verzetten? Daar is mijn Samsung Trail in het Brusselse Park van Woluwe geknipt voor. Enkele jumping squads brengen mij in de juiste mindset. Off we go. Dit park heeft het allemaal: natuur, water, rotsen, bos en dieren. Het is er heerlijk rustig, maar je loopt er nooit alleen. Ik hou van dit park. Als fotograaf heb ik hier al verschillende fotoshoots gedaan. De route is slechts een goeie drie kilometer lang, maar je kan natuurlijk verschillende rondjes lopen en telkens je persoonlijk record proberen te verbeteren. Dat lukt gegarandeerd met de juiste muziek in je oren. Even draaien aan de roterende bezel van de Galaxy Watch3 om de muziekapp te starten en je bent vertrokken op de beat van je favoriete work-out song. Een cooldown met breathing exercises en stretching maakt mijn hoofd helemaal leeg. Weg stress!”

trail Maxime trail Maxime

3. HIIT for Fit met @elodie_ouedraogo

Elodie Elodie

“Lopen was lange tijd een groot deel van mijn leven en ook nu nog is sporten superbelangrijk voor mij. Mijn Samsung Trail is een van mijn populairste trainingsroutes van toen. De route van ongeveer tien fijne kilometers loopt via het Sportkot in Leuven door het Heverlee Bos. Ontelbare keren heb ik die trail gelopen. Brings back memories! Ook nu nog jog ik er regelmatig en dankzij de ‘Running Coach’-functie op mijn Galaxy Watch3 krijg ik real time feedback over mijn conditie en training. Daar haal ik extra motivatie uit.”

trail Elodie trail Elodie

4. Sightseeing met @silentjill

4
Hou controle over je sportieve inspanning en meet je bloeddruk en ECG via de Samsung Health Monitor-app.

“Alles moet fun zijn! Zo ook mijn Samsung Trail. De route start aan het iconische Atomium in Brussel. Het is mijn manier om sport en cultuur te combineren. Onderweg las ik enkele squads in om de schwung erin te houden. Deze setting vormt trouwens ook het decor van het Couleur Café muziekfestival. Een absolute must in mijn festivalagenda! Maar goed, we wijken af. Niet dat dat een probleem is, want de sport tracker op de Galaxy Watch Active2 houdt alles nauwkeurig bij en geeft een perfect overzicht van het aantal verbrande calorieën, de tijd, afstand, enz. Ben je het lopen moe? Dan is het tijd om één van fitnesstoestellen in het park aan te pakken. Laat die spieren maar pompen! Afsluiten doe ik met stretch- en ademhalingsoefeningen. Perfect om helemaal tot rust te komen.”

trail Jill trail Jill

5. Drop it like it’s hot met @flowindey

4

“In hartje Brussel, vlak naast de Europese wijk ligt het Jubelpark. In deze buurt wisselen rustige straten zich af met drukkere zones. De mooie, historische panden en natuurlijk het park zelf vormen een stemmig decor voor mijn citytrail. Als ik geen zin heb om te lopen, dan kom ik hier gewoon lekker wat chillen of frisbeeën met vrienden. Naar mijn gevoel zitten de vibes hier altijd goed. Bon, tijd om te sporten! Loopschoenen aan, de sport tracker op de Galaxy Watch Active2 starten en we gaan ervoor. Ik start en eindig meestal onder de Triomfboog. Geef toe, aankomen onder zo’n triomfboog en even je armen in de lucht steken… YAY!” Heb je nog wat adem over? Voeg dan nog een bodyweight work-out toe. Let’s go!

trail Flo trail Flo

“Dankzij de ‘Running Coach’-functie op mijn Galaxy Watch3 krijg ik realtime feedback over mijn conditie en training. Daar haal ik extra motivatie uit.”

Bring the action!

Het maakt niet uit wat je doelen zijn, met de Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3 geef je jezelf de best mogelijke kickstart!

Lees de volgende verhalen