Wellbeing

Road to Tokyo vlog 2 - #ReadyToRumble

Op de piste met Cynthia.

Een dag op de piste. Bloed, zweet en tranen? Absoluut, maar ook veel techniek en analyses. In vlog 2 neemt Cynthia Bolingo ons mee op trainingskamp in Ivoorkust waar ze maar één concurrent wil verslaan. Zichzelf. Met haar Galaxy S21 in de tribune en de Galaxy Watch Active2 mee op de piste gaat ze above en beyond to outrun herself.

“Time doesn't lie.”

- Cynthia

“Atletiek is een zeer gecompliceerde sport. Het draait allemaal om je tijd. Ook al denk je over jezelf soms dat je goed gepresteerd hebt, als je niet de vereiste tijd op de chronometer ziet dan doet dat er allemaal niet toe. Je kunt heel hard trainen en in een goede vorm zijn, maar het is je tijd die er echt toe doet. De tijd liegt niet.” Ook Cynthia’s Galaxy Watch Active2, houdt nauwkeurig de vinger aan de pols als het aankomt op haar traningprestaties. “Data tracken tijdens het trainen is enorm belangrijk voor elke sporter. Daaruit kan je afleiden hoe fit je bent en wat je kunt verbeteren. Zo kan ik met de Galaxy Watch Active2 Watch tijdens elke training heel nauwkeurig mijn hartslag en zuurstofgehalte opvolgen. De Running Coach-functie geeft me dan weer advies om mijn prestaties op korte termijn te verbeteren.”

4

Super slow-mo magic

Numbers don’t lie maar het is ook fijn om je performance visueel te analyseren. De cameraploeg is jammer genoeg niet aanwezig tijdens elke trainingskamp. Of toch? Met haar Galaxy S21 heeft ze altijd een professionele filmcrew op zak! Vooral de Slow Motion & Super Slow Motion-functies op de Galaxy S21 pushen Cynthia naar de next level. “Als sprintster is het niet evident om al mijn snelle bewegingen tot in het detail vast te leggen. Met de Super Slow-mo functie kan ik echter in extreme slow motion filmen en alles herbekijken. Zo kan ik ook wanneer mijn coach er niet bij is, mijzelf instant verbeteren op de piste.”

Disconnect & deliver

Alvorens ze de piste opgaat - al dan niet in het buitenland - heeft ze topsportgewijs ook enkele rituelen waar ze niet van afwijkt. Terwijl Jordan zijn lucky - North Carolina practice - shorts had, haalt Cynthia haar mojo tijdens een wedstrijd van haar lucky make-up. "De looks zijn niet altijd hetzelfde, maar ik hou er van om mijn make-up te doen als ik een wedstrijd heb. Ik voel me dan echt empowered." Daarnaast geniet Cynthia er ook enorm van om zich voor een belangrijke wedstrijd helemaal af te sluiten. “Om mij volledig te focussen, steek ik mijn Galaxy Buds Pro in voor een ultiem disconnect-momentje zonder afleidingen. Muziek is voor mij heel belangrijk, zowel tijdens het reizen als voor ik het veld op ga. Nummers zoals ‘Can't relate' van Omah Lay en 'Mannequin' van Pop Smoke geven mij het gevoel dat ik klaar ben om te strijden.”

Up your sport game

Verbeter je prestaties én ga voor de beste versie van jezelf met de Galaxy S21, Galaxy Watch Active2 & de Galalxy Buds Pro!

Lees de volgende verhalen