Wellbeing

Enjoy the #ZFlipSideOfLife

Waarom zou je je fashion sense moeten opgeven tijdens het sporten? Dat is de vraag waarmee het allemaal begon voor 42|54, het athleisure label van voormalige topatleten Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée. And we couldn’t agree more! Omdat beide brands innovatie combineren met design en stijl, zag Samsung in 42|54 de perfecte match voor een very fashionable collab rond de Galaxy Z Flip, de smartphone die uitpakt met Samsungs allereerste vouwbare glas. Dankzij zijn ultra compact design – amper 17,3 mm dik eens je hem dichtvouwt – is deze eyecatcher er eentje voor tech lovers met een flink gevoel voor stijl!

Meet the #Zsquad

De collab tussen Samsung en 42|54 is zoveel meer dan enkel iconische looks en vernieuwende features. Met de limited edition collectie die ze rond de Z Flip hebben ontworpen, blijven Elodie en Olivia trouw aan hun filosofie: sportkledij die niet alleen mooi genoeg is om in te sporten maar waarvan je ook voor en na het sporten gewoon heel erg blij wordt. Outfits waarvan je denkt “DAT wil ik dragen!”, wat er ook op je agenda staat. Deze collab is er eentje voor zelfzekere vrouwen die van het leven genieten en vooral niet bang zijn om zichzelf te zijn. Vrouwen zoals fotografe en model Raia Maria-Laura en Noonah Eze, aka dj Black Mamba. #squadgoals just got serious!

Be-YOU-tiful

Super comfy outfits die zo stijlvol zijn dat je ze nooit meer wil uittrekken? Dat is exact de lifestyle die Elodie en Olivia nastreven. Iets waar Raia, die haar stijl omschrijft als “comfortable en street” en Noonah, die houdt van “sportief, chill en afwisselend”, zich helemaal in kunnen vinden. Of ze trends volgen? Nope! Ze dragen alleen wat ze mooi vinden en zich goed bij voelen, en laten zich inspireren door street style en Instagram. “Ik shop veel tweedehands”, legt Noonah uit, “ik probeer dingen te vinden die niet iedereen heeft.” Of ze wel eens sportkledij in hun alledaagse outfits mixen? You betcha! “Maar dan wel met een mooie sneaker die het er nog beter uit laat zien” klinkt het bij Raia. “En ik probeer dat niet heel mijn outfit enkel uit sportkledij bestaat”, voegt Noonah toe, “dat mensen niet zoiets hebben van ‘Ah, die gaat lopen!’”.

When phone meets fashion: the #ZFlipSideOfLife

Heel eerlijk: als je naar sportoutfits kijkt, ziet iedereen er tegenwoordig een beetje hetzelfde uit, hé? Buiten een flashy nagellak of een stylish kapsel is er weinig ruimte voor creativiteit. Omdat de Z Flip zo uniek is, vroeg Samsung het duo een collectie in limited edition rond de smartphone te bedenken. De primeur van de collectie? Een super comfortabele en stylish legging met een zakje om je Z Flip altijd bij de hand te hebben. “Het is een exclusiviteit die we speciaal voor Samsung hebben ontworpen”, benadrukt Olivia trots. In de limited edition collectie, bestaande uit een tiental unieke stuks die voor het goede doel zullen geveild worden, zal je niet alleen de codes van 42|54 terugvinden – met onder andere de tape en het logo – maar ook de kleuren van de Z Flip.

Krachtige outfits

Het belangrijkste bij een sportoutfit is volgens Raia en Noonah dat de kleren goed zitten en dat ze zich er goed in voelen. Maar wat verwachten ze van de collab tussen Samsung en 42|54? “Powerful outfits”, geeft Raia toe, “42|54 is echt top en houdt rekening met alle soorten bodies!” Ook Noonah heeft een duidelijk beeld: “Outfits die zowel sporty als stylish zijn, die niet alleen perfect zijn om mee naar de fitness te gaan maar ook om mee uit te gaan.” Is er misschien iets dat ze missen bij hun klassieke outfits? “Goeie zakken om je smartphone in te steken!”, aldus Raia. Spot on! Want die smartphone wil je natuurlijk bij de hand hebben tijdens het sporten. “Ik ga sowieso niet sporten zonder gsm”, vertelt Noonah, “vooral om muziek te luisteren, maar ook om eens een filmpje te maken of een foto te nemen. Of gewoon om how-to videos op te zoeken, dat doe ik nu heel vaak.”

4254 x samsung the zflipsideoflife 4254 x samsung the zflipsideoflife

The big reveal

“We hebben vrouwen geselecteerd waarvan we denken dat ze heel goed bij het merk en bij Samsung passen, maar we zijn natuurlijk super benieuwd naar wat ze van hun outfit zullen vinden”, verklapt Elodie met glinsterende ogen. Zullen we het de #Zsquad meteen vragen? “Damn!”, flapt Raia eruit tijdens de langverwachte mirror reveal. “Dit vind ik dope!”, voegt ze toe met een brede glimlach. “Top!” klinkt het bij Noonah terwijl ze de outfit bewondert. “Voilà, we zijn klaar”, voegt ze vastberaden toe terwijl ze de Z Flip in het speciaal ontworpen zakje steekt. Move, live, love… and repeat!

#ZFlipSideOfLife

Lees de volgende verhalen