Wellbeing

Altijd slim en sportief

Met deze vijf populaire fitnesstrends.

Trainen, slapen, eten, werken… je doet het dagelijks. En je staat er ook amper bij stil, toch? Maar vaak zijn het precies de meest alledaagse dingen die het meest ingewikkeld zijn om 100% goed te doen. Wat voor jou bijna een reflex is, zal voor een ander super moeilijk zijn en dat is normaal: iedereen is anders.

Weet je niet waar te beginnen? Vandaag verstaan we het menselijk lichaam en technologie zoveel beter, en dat maakt het stukken makkelijker om je gezondheid in orde te krijgen. Om nog maar te zwijgen over alle kennis die dankzij internet binnen handbereik is. Gebruik het om je beste zelf te worden!

En ook al is technologie slimmer dan ooit, het zal je niet zomaar in Usain Bolt of Serena Williams veranderen. Jammer, hé? Maar het kan je workouts wel opmerkelijk verbeteren waardoor je je persoonlijke records in geen tijd zal verslaan. De Galaxy S10+, de Galaxy Watch Active en de Samsung Health app zijn ideaal bij het stellen van doelen en het registreren van je workouts. Het mooie? Deze tools zijn ook geweldig om je vooruitgang op social media te delen… en oprecht op te scheppen over je inspanningen. You’ve earned it!

Ben je helemaal klaar voor je volgende workout? Ontdek snel hoe slimme technologie je kan helpen het meeste te halen uit vijf populaire fitnesstrends!

1

De juiste tijd voor je maaltijd

Heb jij de indruk dat je sommige dingen beter verteert als je ze op een bepaald tijdstip eet? Daar draait het bij chronovoeding allemaal om: het gaat niet om wat je eet maar wanneer je het eet. De gedachte achter deze populaire trend? Dat het eten van specifieke voedingsstoffen op specifieke momenten het beoogde effect kan versterken. Heb je net met zware gewichten getraind? Dan heb je een evenwichtige maaltijd met koolhydraten, gezonde vetten en het allerbelangrijkste, proteïnen, nodig zodat je lichaam optimaal kan herstellen en spieren opbouwen.

2

Train slimmer, niet harder

Sta je uren op de loopband en zie je maar geen resultaat? Hoog tijd om slimmer te gaan trainen met de hulp van de Galaxy Watch Active en de Samsung Health app. De Galaxy Watch Active met geïntegreerde Samsung Health app, is jouw persoonlijke gezondheidsgoeroe. Krijg onmiddellijk een overzicht van je gezondheid op één enkel scherm en krijg toegang tot tientallen tools om niet alleen je sportieve momenten maar ook je welzijn mee te beheren.

3

Slaap lekker

Heb je zin om eens iets anders te doen dan zwoegen en zweten in de sportzaal? Goed nieuws! Om fit te worden – en te blijven – is ook rust belangrijk: je moet je natuurlijk wel regelmatig in het zweet werken, maar na een sessie moet je lichaam herstellen om zichzelf sterker en fitter te maken. Hoe klinken stevige massages, foam rolling, yoga en slaap? Gun je lichaam de nodige rust: het hoort er gewoon bij! En het is net zo belangrijk als elke halter die je omhoog tilt. Analyseer je slaap met de Galaxy Watch Active en de Samsung Health app met behulp van de hartslagmonitor en ontdek hoeveel diepe en herstellende slaap je krijgt. Kan het beter? Je leert meteen hoe je dit kan verbeteren.

4

De virtuele atleet

Fietsen in een dromerig landschap terwijl je gewoon in de sportzaal bent? Virtual reality workouts zijn de next big thing: ze zijn zelfs al ingeburgerd bij sommige zeer bekende fitnessketens uit de UK. Zo bieden de Virgin Active sportscholen bijvoorbeeld een virtual reality spinningklas onder de naam ‘The Trip’. Met behulp van door de computer gegenereerde schermen laten de lessen je een compleet nieuwe wereld betreden tijdens het sporten, net zoals Neo uit The Matrix.

5

De persoonlijke touch

Hebben onze tips je fitnessprestaties op een hoog niveau gebracht? Waarom ga je dan niet nog een stapje verder door personal trainer te worden? De gezondheidssector is tegenwoordig big business, want steeds meer mensen gaan bewust om met hun gezondheid en fitheid. Zin in een verandering? Het zou nu wel eens het perfecte moment zijn om je passie voor fitness om te zetten in een fulltime carrière.

Meet je fitnessdoelen met Galaxy wearables

Leg je gezondheid vast door de Galaxy Watch Active aan de Samsung Health app te koppelen.

Lees de volgende verhalen