Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Deze smartphone verandert fotograferen voorgoed.

Maak kennis met de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra. Met revolutionaire 8K Video Snap verandert niet alleen het maken van video's, maar ook van foto's – en 5G verandert de manier waarop je jouw beelden deelt.1 Tel daarbij op: Samsung Knox-beveiliging, een intelligente batterij, een krachtige processor en heel veel opslagruimte – en de Galaxy S20-serie onthult een hele nieuwe wereld voor mobiele apparaten.

 • Hoogtepunten expertbeoordelingen
 • Doe het juist met de Galaxy S20
 • 5 redenen om de Galaxy S20 Ultra te kopen
 • Galaxy S20 aan de top
108 MP

Een gigantische sprong voorwaarts op het gebied van resolutie en zoom voor mobiele fotografie

Hoge resolutie

Met 108 MP zoom je scherp in. Telkens opnieuw.3

Foto genomen met de 108 megapixel-camera van de Galaxy S20 Ultra van een koppel op het strand. De 108 MP zorgen voor ongelooflijk veel details in je foto's zodat je met je vingers steeds verder kunt inzoomen zonder aan helderheid te verliezen. Als we nog verder inzoomen op de foto ontdekken we in de rechterhoek iemand die een surfplank precies in de goede hoek houdt waardoor het lijkt alsof de persoon die achter hem van een rots springt op de surfplank gaat landen.

Pinchen om 108 MP te ervaren

De Galaxy S20 Ultra gaat veel verder dan de 12 megapixel categorie. Hij geeft je miljoenen extra pixels in iedere foto. Dat betekent dat je nu voor het eerst kunt inzoomen op details die je eerder gemist hebt.

Galaxy S20 & Galaxy S20+ 64 MP
Galaxy S20 Ultra 108 MP

Onze meest geavanceerde zoom ooit brengt je op plaatsen die niet eerder bereikt zijn met een mobiele telefoon.

Space Zoom

Zoom 100x in om foto's te schieten waarvan je alleen maar kon dromen4

Foto genomen met de Galaxy S20 plus bij de achterkant van een menigte tijdens een openluchtconcert. Terwijl we inzoomen op de foto, zien we een grappig moment van een man die aan het surfen is bij het podium en laat zien hoe je met Space Zoom momenten kunt vinden die je anders misschien hebt gemist
Foto genomen met de Galaxy S20 Ultra van een strand vol mensen. Als we inzoomen zien we een grappig moment van een hond met een roze zonnebril op een handdoek. Dit laat zien hoe je met Space Zoom kunt inzoomen op momenten die je anders misschien zou hebben gemist.

Dit begint bij de 10x Hybrid Optic Zoom, mogelijk gemaakt door een revolutionaire inklapbare lens en een beeldsensor met hoge resolutie. Dat wordt gecombineerd met Super Resolution Zoom, verbeterd met camera-AI om dicht bij de actie te komen en momenten vast te leggen die je anders misschien zou hebben gemist.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

Galaxy S20 & S20+ 3xHybrid Optic Zoom5 Up to 30xSuper Resolution Zoom6
Galaxy S20 Ultra 10xHybrid Optic Zoom5 Up to 100xSuper Resolution Zoom6

Laat het maar donker worden

Bright night

We hebben de grootte van de sensor bijna verdrievoudigd zodat je in het donker meer kunt vastleggen

Bij weinig licht legt het pro-grade camerasysteem meerdere foto’s tegelijk vast en combineert ze tot een waanzinnige shot met minder vervaging en ruis. Met grotere afbeeldingssensoren en KI betekent het overschakelen naar nachtmodus dat je in het donker duidelijkere beelden kunt vastleggen.8

Nachtmodus uit

Foto genomen met de nachtmodus op de Galaxy S20 plus. De groep BTS staat in een donkere gang met voorwerpen in de hand, zoals een gitaar, een klarinet, een basketbal, een zonnebril en meer, die worden opgelicht door gloeistaven en neonlampen. Op de foto waarbij de nachtmodus is uitgeschakeld, kan je het silhouet zien van de bandleden maar vooral de gloeistaven en neonvoorwerpen. Op de foto waarbij de nachtmodus is ingeschakeld, zijn de gezichten en de outfits van de bandleden veel duidelijker en kleurrijker

Nachtmodus ann

8K

8K Video Snap verandert jouw manier van foto's en video's maken op revolutionaire wijze

8K Video

Video met de hoogste resolutie op een smartphone

We hebben mobiele resolutie van 4K helemaal naar 8K getild. Dat is 4 keer meer dan UHD en 16 keer meer dan FHD. Dat betekent dat je momenten kunt vastleggen met een superscherpe resolutie.

Mensen lopen op straat voor een advertentie van een sportschool met een vrouw die aan een dik touw trekt. De video-tijdlijn spoelt terug tot we een man zien die voor de advertentie van de sportschool passeert en door het touw getrokken lijkt te worden. Het icoon 8K Video Snap verschijnt, er wordt op getikt en van dat moment wordt een still gemaakt.

8K Video Snap

Je kunt zelfs 33 MP foto's direct uit 8K Video halen

Dit is een volkomen nieuwe manier om foto's te maken, iedere keer wanneer je op opnemen drukt. 8K Video maakt van ieder beeld een foto met een hoge resolutie waarop je kunt inzoomen voor unieke foto's.

8KVideo
33 MPAfbeelding

Steady. Steadier. Super Steady

Super Steady

Geavanceerde AI stabiliseert video als een action camera

De grotere sensor en antischok-stabilisator balanceren de bewegingen van de camera zodat je opnames niet onscherp en haperig zijn, maar uiterst soepel.

Een man op een BMX die kunstjes doet. Er komt een diavideo in beeld die dezelfde opnames toont, maar met Super steady uitgeschakeld. De video met ingeschakelde Super Steady laat zien hoe soepel de opname is.

Single Take

Een volkomen nieuwe manier om met één opname meerdere formaten vast te leggen

Single Take is eigenlijk een burst-modus die de beste modus is geworden. Dankzij de revolutionaire AI kun je tot 10 seconden opnames maken en allerlei formaten terugkrijgen – wat betekent dat je de beste stijl voor dat moment kunt kiezen zonder nieuwe opnames hoeven te maken.7

Een bubbelvoetbalwedstrijd Het begint met een man die de bal kopt en daarna twee mannen die tegen elkaar opbotsen in de bubbels. De video verandert dan in verschillende formaten om te illustreren welke formaten Single Take automatisch aanmaakt.

Selecteer de Single Take-modus op de camera en tik op de sluiter. Beweeg ten minste 3 seconden tot 10 seconden om de hele scene op te nemen.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

5G Ready

Rond deze volledig nieuwe camera-ervaring zit ook nog een baanbrekende smartphone

Supersnel 5G

Download in een oogwenk een volledig seizoen van je favoriete programma

De Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zijn 5G ready. Dankzij de ingebouwde 5G-modem kun je razendsnel downloaden en genieten van je favoriete Netflix-films en -series – Supersnel.9 Met 5G kan ook jij op hoge snelheden uploaden en delen.

Mensen in en rond een zwembad achter een huis met een overlay van een streaming-interface. De video is soepel met weinig vertraging dankzij de snelle verbinding.

All Day Battery

Oneindig veel power

Onze batterijen zijn krachtig, met een maximum van 5000 mAh (gemiddeld).10, 11 Maar ze zijn ook intelligent en passen zich aan je mobiele gewoontes aan om energie te besparen en gaan veel langer mee zonder dat je opnieuw moet opladen.

De Galaxy S20 Ultra gezien vanaf de voorkant in landschapsmodus met de skyline van een stad op het scherm. De zon aan de hemel is half op het scherm en half buiten het scherm zichtbaar om te laten zien hoe de All-day battery de hele dag lang mee gaat.

Wissen is zo 2019

OPSLAGRUIMTE

Ruimte voor 750.000 van je favoriete foto's12

Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zijn gemaakt voor de krachtige camera met een enorme opslagruimte voor al jouw video's en foto's met hoge resolutie. Je kunt deze verder uitbreiden met een micro SD-kaart voor nog meer opslagruimte – tot in totaal 1,5 TB.13, 14

Tot 512 GBIntern
En nog eens tot 1 TBvia micro SD

BEVEILIGING

We hebben het hele beveiligingssysteem verbeterd, zodat wat van jou is dat ook blijft

We hebben een Secure Processor ontworpen, speciaal voor bescherming van je pincode, wachtwoord, patroon en Blockchain Private Key. In combinatie met het Knox-platform is beveiliging doorgevoerd in ieder onderdeel van je telefoon, van hardware tot software. Zodat persoonlijke gegevens privé blijven.

De Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra naast elkaar met een beeld van een bos in herfstkleuren over alle schermen. Boven het beeld staat het Samsung Knox-logo.

ACCESSOIRES

Breng je ervaring met de Galaxy S20-serie naar een nog hoger niveau14

Een overzicht van verschillende Galaxy-accessoires naast elkaar, waaronder Galaxy Buds Plus, de Smart LED View Cover, de Smart LED Cover, de Smart Clear View Cover en de Galaxy Watch Active2

Accessoires apart verkrijgbaar. De verkrijgbaarheid van een bepaald model of bepaalde kleur kan per land of provider verschillen.

Galaxy toonaangevend in innovatie

5G

Stap in de toekomst met de revolutionaire datasnelheden van 5G.

BEVEILIGING

Beveiliging zit in ons DNA. Dus iedere Galaxy wordt vanaf de chip veilig gebouwd.

Modellen vergelijken

achterkant van de Galaxy S20 in Cloud Pink
achterkant van de Galaxy S20 in Cosmic Grey
achterkant van de Galaxy S20 Ultra in Cosmic Gray
Galaxy S20 Galaxy S20+ Galaxy S20 Ultra
Kleuren1
 • Cosmic Grey
 • Cloud Blue
 • Cloud Pink
 • Cosmic Black
 • Cosmic Grey
 • Cloud Blue
 • Cosmic Black
 • Cosmic Grey
Schermgrootte2

6.2”

6.7”

6.9”

Hoge resolutie

64 MP

64 MP

108 MP

Zoom3

30x

30x

100x

Batterij4

4000mAh(standaard)

4500mAh(standaard)

5000mAh(standaard)

 1. Verkrijgbaarheid van kleuren kan verschillen per land of provider.
 2. Het scherm van de Galaxy S20 is diagonaal gemeten als volledige rechthoek 6.2”, en 6.1” rekening houdend met de afgeronde hoeken; het scherm van de Galaxy S20+ is gemeten als volledige rechthoek 6.7”, en 6.5” rekening houdend met de afgeronde hoeken; en het scherm van de Galaxy S20 Ultra is gemeten als een volledige rechthoek 6.9”, en 6,7” rekening houdend met de afgeronde hoeken; het eigenlijke weergavegebied is kleiner, omwille van de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
 3. Space Zoom bevat digitale zoom, die enige beeldverslechtering kan veroorzaken.
 4. 5000 mAh (gemiddeld) batterij alleen verkrijgbaar bij Galaxy S20 Ultra. De batterij van de Galaxy S20 is (gemiddeld) 4000 mA en die van de Galaxy S20+ 4500 mAh (gemiddeld). Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 3880 mAh voor de Galaxy S20, 4370 mAh voor de Galaxy S20+ en 4855 mAh voor de Galaxy S20 Ultra. De eigenlijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Galaxy S21 Ultra 5G

Maak kennis met de baanbrekende smartphone

ONTDEK MEER

Inruilen voor een nieuw model

Ruil je oude toestel in en ontvang tot €350 inruilwaarde bij aankoop van een Galaxy S20.

MEER INFORMATIE