Wellbeing

De kracht van bewust ademen

Ontspan met ademhalingsoefeningen voor thuis

Jonge vrouw ontspant en geniet in haar prachtige huis Jonge vrouw ontspant en geniet in haar prachtige huis

Om innerlijke rust te vinden, wandel je in gedachten naar een bergtop. Zet de Air Purifier in je woonkamer aan en adem op weg naar mentale zuiverheid. Lees verder om te zien hoe je dit doet.

Jonge vrouw doet een yogaoefening met alternatieve neusademhaling, nadi shodhana pranayama-houding, oefeningen, close-up van binnen, yogastudio, zijaanzicht. Concept voor bewust en gezond leven. Jonge vrouw doet een yogaoefening met alternatieve neusademhaling, nadi shodhana pranayama-houding, oefeningen, close-up van binnen, yogastudio, zijaanzicht. Concept voor bewust en gezond leven.

Adem met getuite lippen

Deze eenvoudige techniek is ontworpen om de snelheid van je ademhaling te verlagen om deze intenser en efficiënter te maken. Het is een krachtige manier om lichaam en geest te ontspannen en je zo te helpen bij het beheersen van stress en angst, in elke situatie.

Zo doe je het:
- Ontspan je nek en schouderspieren
- Adem gedurende 2-4 seconden langzaam in door je neus, houd je mond gesloten
- Tuit je lippen alsof je gaat fluiten
- Adem langzaam uit gedurende 4 seconden

Een kalm en tevreden gevoel na haar yogasessie. Beeld van een jonge vrouw die thuis aan yoga doet. Een kalm en tevreden gevoel na haar yogasessie. Beeld van een jonge vrouw die thuis aan yoga doet.

Diafragmatische ademhaling

Diafragmatische ademhaling versterkt het middenrif (diafragma) - een belangrijke spier voor diep ademhalen. Het vermindert ook stress, verlaagt de bloeddruk en maakt echt een verschil voor je welzijn - zowel fysiek als mentaal.

Zo doe je het:
- Ga zitten of plat op je rug liggen
- Ontspan je schouders
- Leg één hand op je borst en de ander op je buik
- Adem in via je neus en tel tot 2
- Tuit je lippen, druk voorzichtig op je buik en adem langzaam uit gedurende zo’n 2 seconden
- Herhaal dit drie tot vijf keer

Een jonge vrouw ligt lekker ontspannen op de bank. Een jonge vrouw ligt lekker ontspannen op de bank.

Het comfort van goede ademhaling

Een vleugje frisse lucht in elke ruimte

Houd de luchtkwaliteit in huis voortdurend op niveau.

Lees de volgende verhalen

Stay Safe,
Stay Healthy

Maak je huis veiliger, schoner en gezonder.

Een jonge vrouw en een klein meisje zorgen voor hun lichaam door thuis aan yoga te doen in hun pyama. Hun haar is gewikkeld in een handdoek en op hun ogen liggen schijfjes komkommer. Een jonge vrouw en een klein meisje zorgen voor hun lichaam door thuis aan yoga te doen in hun pyama. Hun haar is gewikkeld in een handdoek en op hun ogen liggen schijfjes komkommer.