Wellbeing

Meer ruimte om eten vers te houden

Alle ruimte die je nodig hebt voor gezonde maaltijden voor familie en vrienden

Verhoog de opslagcapaciteit van je koelkast, zodat voor eender welke maaltijd die je klaarmaakt, je favoriete items en ingrediënten steeds beschikbaar zijn.

Kook iets nieuws

Restjes gebruiken als basisingrediënten is een geweldige manier om iets superlekkers te maken. Hier zijn enkele eenvoudige ideeën ter inspiratie.

- Groentesoep: gooi wat vlees, groenten, noedels, granen, sauzen en een paar andere restjes uit je koelkast in een grote pot. Voeg wat bouillon en kruiden toe, laat het koken en klaar is je heerlijke creatie.
- Kliekjesomelet: gebruik de groenten die je bij de hand hebt, meng ze met eieren en melk om een lekker omelet te maken.

Gebruik je vriezer. Beter. Schoner.

Invriezen geeft je niet alleen meer tijd om je eten te consumeren, het is ook een slimme manier om verspilling tegen te gaan. Zo doe je dit op juiste manier:

- Vries in op -18°C of lager om de smaak, textuur en voedingswaarde te behouden.
- Verdeel maaltijden in porties voordat je ze invriest, omdat voedsel na ontdooien niet nogmaals kan worden ingevroren.
- Om de groei van bacteriën tegen te gaan, ontdooi je diepgevroren voedsel in de koelkast. Daar heerst een constante temperatuur van 4 à 5 graden of lager. Reken op een dooitijd van vijf uur per halve kilogram.

En, Samsung koelkast SpaceMax™-technologie laat je meer voedsel bewaren zonder de externe afmetingen te vergroten of hoger energieverbruik.

Zelfgemaakte pickles. In 1-2-3 klaar om maandenlang van te genieten.

Zelfgemaakte pickles geven extra smaak aan allerlei gerechten. Van groenten tot hamburgers. Plaats ze in de koelkast na bereiding en je kunt ze de volgende dag al eten.

Vul een pot met komkommerschijfjes, uien, peperkorrels en dille. Verwarm azijn, water, kruiden en knoflook in een andere pot. Los zout en suiker op. Zet het vuur lager en giet de vloeistof in de glazen pot. Sluit het deksel en zet in de koelkast gedurende ten minste 24 uur voor consumptie. De pickles blijven tot 3 maanden goed in de koelkast.

Gebruik de ruimte efficiënter

Haal meer uit je koelkast

Lees de volgende verhalen

Stay Safe,
Stay Healthy

Maak je huis veiliger, schoner en gezonder.