Wellbeing

Koken met minder moeite en meer plezier

Maak koken minder stressvol, leuk en eenvoudig

Jong stel houdt een schijfje paprika voor hun ogen en heeft plezier bij het koken in de keuken. Jong stel houdt een schijfje paprika voor hun ogen en heeft plezier bij het koken in de keuken.

Snijden, hakken, afmeten en roeren hoeft niet lastig te zijn. Ontdek hoe je creatief aan de slag kan en van koken een plezier kunt maken.

Beeld van een tafel met een fijne maaltijd bij kaarslicht en een hand die een glas wijn vasthoudt. Beeld van een tafel met een fijne maaltijd bij kaarslicht en een hand die een glas wijn vasthoudt.

Maak van koken een plezier, geen verplichting

Enkele kleine aanpassingen maken een maaltijd meteen spannender. Probeer deze handige tips:

- Kleed je eettafel gezellig aan met een stijlvol tafelkleed, kaarsen en een speciaal servies en zorg altijd voor bloemen.
- Stel een speciale playlist samen om de perfecte sfeer te creëren.
- Verander eens je eetplek. Probeer verschillende delen van je huis uit - binnen én buiten.

Moderne keuken met veel daglicht. Witte muur met grijze en houten kasten, servies, bestek en groen zijn geplaatst op een houten eettafel. Moderne keuken met veel daglicht. Witte muur met grijze en houten kasten, servies, bestek en groen zijn geplaatst op een houten eettafel.

Geweldige manieren om snelle en gezonde maaltijden te maken

Maak elke week lekkere en gezonde maaltijden klaar - en nog snel ook - met een gewone microgolfoven. Deze tips maken heerlijk koken thuis eenvoudiger dan ooit.

- Bereid perfect gebakken frietjes en nuggets in de Samsung microgolfoven Grill Fry, die eten bakt zonder een druppel olie. Zo krijg je dat krokante korstje zonder vetten.
- Maak je eigen diepvriesmaaltijden zoals zelfgemaakte vis of verse kip. Doe ze gewoon in de microgolfoven voor een snelle, gezonde maaltijd vol natuurlijke smaak en textuur. Bereid je maaltijden zo dat ze nog net niet gaar zijn. Zo vermijd je dat de diepvriesmaaltijden bij het opwarmen uitdrogen of overgaren. Het beste resultaat krijg je als je je maaltijden 10 tot 15 minuten voordat ze gaar zijn van het vuur haalt.

Huisgemaakte chocoladebrownies in een mok uit de microgolfoven Huisgemaakte chocoladebrownies in een mok uit de microgolfoven

Chocoladebrownies om van te smullen

Verwen jezelf met een huisgemaakt dessert dat in enkele minuten klaar is. En dat in de microgolfoven! Probeer eens een brownie in een mok met de Samsung microgolfoven Home Dessert functie:

- Doe bloem, suiker, cacao, zout en kaneel in een keramische mok.
- Voeg plantaardige olie, water en vanille-extract toe – roer tot alles goed gemengd is.
- Zet de microgolfoven op de hoogste stand gedurende 1 minuut.

Snel gezonde en lekkere maaltijden klaarmaken

Kook gezond. Geniet van knapperigheid.

Lees de volgende verhalen

Stay Safe,
Stay Healthy

Maak je huis veiliger, schoner en gezonder.

Een jonge vrouw en een klein meisje zorgen voor hun lichaam door thuis aan yoga te doen in hun pyama. Hun haar is gewikkeld in een handdoek en op hun ogen liggen schijfjes komkommer. Een jonge vrouw en een klein meisje zorgen voor hun lichaam door thuis aan yoga te doen in hun pyama. Hun haar is gewikkeld in een handdoek en op hun ogen liggen schijfjes komkommer.