Kies je product

Bekijk alle microgolfovens

HotBlast™

Nóg sneller koken met HotBlast

Krokant aan de buitenkant, vanbinnen lekker sappig én supersnel klaar! Dankzij HotBlast™ worden oventijden met maximaal vijftig procent gereduceerd, dankzij hete lucht die van bovenaf direct op het eten wordt geblazen. Dit gebeurt via kleine luchtgaatjes, die voor een optimale warmteverspreiding zorgen.

Slim Fry

Gezond alternatief op frituren

Slim Fry gebruikt een combinatie van microgolfoven, grill, convectieverwarming en de meegeleverde crustplaat om te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat. Voor dit resultaat hoeft er slechts één theelepel olie op de crustplaat te worden gebruikt. Het voordeel: minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters.

Keramische binnenwanden

Eenvoudig schoon te houden

Alle Samsung (combi) microgolfovens zijn voorzien van antibacteriële keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

EasyView™

Altijd zicht op je gerecht zonder de deur te openen

Dankzij EasyView™ heb je altijd goed zicht op je gerecht in de combi microgolfoven, zonder de deur te hoeven openen. In tegenstelling tot conventionele combi microgolfovens hebben de MW6000M modellen een nieuwe metalen plaat in de deur waar je gemakkelijker doorheen kunt kijken. Zo zie je sneller of je eten al klaar is, zonder warmteverlies.