Wellbeing

Jouw huis. Jouw tempel.

Voeg een vleugje frisheid toe aan je lievelingsplek.

Je brengt thuis meer tijd door dan ooit. Waarom maak je er dan geen plek van die de geest en zintuigen kalmeert?

De kracht van essentiële oliën

Essentiële oliën zijn gemaakt van bloemen en bezitten krachtige eigenschappen die ziektekiemen doden, ruimtes opfrissen en het algehele welzijn verbeteren. Probeer een van onze tips: lavendel, wierook, eucalyptus en pepermunt.

Bescherm je comfortzone

Maak van je thuis een veilige haven waar je kan ontsnappen aan de wereld door alles achter je te laten wat je niet wil meenemen. Vergeet niet om elke keer dat je je huis binnenstapt, je favoriete kledingstukken te steriliseren met de AirDresser. Zo blijft je thuishaven veilig en vrij van ziektekiemen*.

Wierook is rustgevend

Wierook neutraliseert vervelende geuren die in de loop van de dag ontstaan en vervangt ze door een frisse geur waardoor je je beschermd en kalm voelt. Hier zijn enkele geurtips voor jouw huis.

- Woonkamer: probeer een zachte, sensuele bloemengeur. Dat is de ideale geur voor dagelijks gebruik.
- Slaapkamer: ga voor plantengeuren. Eucalyptus en den verminderen stress, terwijl vanille zorgt voor een rustige slaap.
- Keuken: citrus helpt tegen onaangename voedselgeuren.

Reinig je kleren elke dag*

Wat frisse lucht voor je kleren, je huis en je leven.

Lees de volgende verhalen

Stay Safe,
Stay Healthy

Maak je huis veiliger, schoner en gezonder.

*verwijdert: 1) 99,9% van 4 virussen (adenovirus, influenza, corona en herpes) op basis van testen door het Korea Univ. lab. met een reinigingsroutine. 2) 99,9% van 2 types bacteriën (E.coli en S.aureus) met een reinigingsroutine. 3) 99% van huisstofmijt op basis van testen door Intertek / BAF certificering met een reinigingsroutine. 4) 99% van geurgassen (Iso-valeriaanzuur: zweet, 4-Ethenyl pyridine: tabak, Valeraldehyde: geroosterd vlees en Tetrachloroethylene: droogreiniging) op basis van testen door Intertek met een normaal programma. 5) 99% van schadelijke stoffen (Perchloroethylene) op basis van testen door Intertek met een normaal programma.