Wellbeing

Calm down with Galaxy

De Galaxy Watch Active2 getest door sportieve Belgen.

Een gezin dat in de woonkamer zit en op het TV scherm is de Smart Hub te zien. Een gezin dat in de woonkamer zit en op het TV scherm is de Smart Hub te zien.

Je TV gebruik je niet meer alleen om live nieuws, films of series te bekijken. Stream YouTube video’s op je TV of kijk je favoriete films en series wanneer je maar wil. Het kan allemaal dankzij de apps die terug te vinden zijn op een Samsung Smart TV*.

Stella en Sven doen een stretch oefening Stella en Sven doen een stretch oefening
1

Adem in, adem uit

Sven: “Ontspannen is minstens even belangrijk als sporten voor een goede gezondheid. Als personal trainer vergeet je dat soms wel. We blijven constant presteren en het stressniveau bereiktvaak een hoogtepunt. Op die momenten komt de Galaxy Watch Active2 even tussen met ademhalingsoefeningen.”

Stella: “Het geeft mij zoveel rust in mijn hoofd om te weten dat de Galaxy watch Active2 ten alle tijden mijn hartslag blijft monitoren. Zodra die abnormaal hoog of laag wordt, krijg je een melding. Een serene stem begeleidt je dan bij enkele oefeningen om te kalmeren. Helemaal weer zen met een gezonde hartslag.”

Stella relaxt met een kop koffie in haar hand. Stella relaxt met een kop koffie in haar hand.
2

Afkoelen. Fysiek en mentaal

Sven: “Na een intensieve workout is het vaak moeilijk om die rush los te laten. Al is het erg belangrijk om je spieren de nodige rust te gunnen en je hoofd leeg te maken. Samsung weet dat. Met de smartwatch werd het voor mij een gewoonte om na een training goed af te koelen zowel fysiek als mentaal. Zo kwam ik ontspannen thuis en was ik helemaal klaar voor een goede nachtrust.”

Sven leest een tijdschrift en drinkt een koffie. Sven leest een tijdschrift en drinkt een koffie.
3

Slapen als een roos

Stella: “Nu ik de smartwatch aan houd doorheen de nacht heb ik ontdekt dat ik een lichte slaper ben. Je komt te weten hoeveel uren je effectief slaapt en hoeveel daarvan REM slaap was. Zulke dingen moet je weten om ze te kunnen verbeteren. Daar heeft hij me ook heel erg mee geholpen. Met verschillende apps om ademhalings en mindfulness oefeningen te doen, geraak je sneller en beter in slaap. Mijn nachtrust was nog nooit zo goed.”

Stella doet een yoga oefening Stella doet een yoga oefening
4

Van fashion no-go naar eyecatcher

Stella: “Omdat hij alles van slaap tot stress zo goed registreert, draag ik hem altijd. Met veel sporthorloges is dat een echte no-go met je outfit. Maar niet met de Galaxy Watch Active2. Meermaals heb ik al complimenten gehad en steeds is iedereen verbaast dat het over een sporthorloge gaat. Hij kan zelfs je outfit scannen om de kleuren van zijn scherm aan te passen zodat het matcht.”

Sven: “Nu draag ik hem non-stop elke dag. Dat kan ook omdat hij volledig bestendig is tegen water en stof. Weer of geen weer, de Galaxy Watch Active2 zit stevig rond mijn pols. Je hebt ook de mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende bandjes. Zo lijkt het bijna alsof je elke dag een ander horloge aan hebt en past hij bij elke gelegenheid.”

“Met de ademhalingsoefeningen van de Galaxy Watch Active2 kom ik weer helemaal tot rust en ben ik klaar voor de volgende trainingssessie.“

De kriebels te pakken?

Challenge jezelf en start je eerstvolgende training met deze producten

Lees de volgende verhalen