Galaxy Watch4 Bespoke Studio

Mix en Match de nieuwste bandjes en cases om je eigen Galaxy Watch4 te ontwerpen.

Kies je favoriet

*De hier getoonde wijzerplaten zijn inbegrepen, maar moeten handmatig worden geïnstalleerd, omdat alle Galaxy Watch4 modellen zijn voorzien van een standaardwijzerplaat.

*De hier getoonde wijzerplaten zijn inbegrepen, maar moeten handmatig worden geïnstalleerd, omdat alle Galaxy Watch4 modellen zijn voorzien van een standaardwijzerplaat.

Configurator Pagina

Galaxy Watch4 Black 40mm
Galaxy Watch4 Silver 40mm
Galaxy Watch4 Pink Gold 40mm
Galaxy Watch4 Black 44mm
Galaxy Watch4 Silver 44mm
Galaxy Watch4 Green 44mm
Galaxy Watch4 Classic Black 42mm
Galaxy Watch4 Classic Silver 42mm
Galaxy Watch4 Classic Black 46mm
Galaxy Watch4 Classic Silver 46mm
Total
Vanaf
Jouw ontwerpen

Save your own designs here.

Bekijk een aantal van de door ons geselecteerde designs

Sluit Popup

Deel je horloge

Facebook
URL

URL has been copied to clipboard.

OK

Galaxy Watch4

We zien een close-up van de voorzijde van een Watch4-horloge, met een focus op de analoge wijzerplaat. Het horloge is gedraaid en bijgesneden, zodat de Sport Band gedeeltelijk zichtbaar is aan de linker- en rechterkant van de afbeelding. We zien een close-up van de voorzijde van een Watch4-horloge, met een focus op de analoge wijzerplaat. Het horloge is gedraaid en bijgesneden, zodat de Sport Band gedeeltelijk zichtbaar is aan de linker- en rechterkant van de afbeelding.
Het horloge dat jou het beste kent

De meeste mensen komen graag meer over zichzelf te weten, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom hebben wij de splinternieuwe Galaxy Watch4 ontwikkeld: jouw partner op weg naar een gezondere levensstijl.

Galaxy Watch4 Classic

We zien een close-up van de voorzijde van een Watch4-horloge, met een focus op de digitale wijzerplaat. Het horloge is gedraaid en bijgesneden, zodat de Sport Band gedeeltelijk zichtbaar is aan de linker- en rechterkant van de afbeelding. We zien een close-up van de voorzijde van een Watch4-horloge, met een focus op de digitale wijzerplaat. Het horloge is gedraaid en bijgesneden, zodat de Sport Band gedeeltelijk zichtbaar is aan de linker- en rechterkant van de afbeelding.
Een tijdloze klassieker

Sommige looks zijn tijdloos, zoals de draaiende rand en het levendige scherm van de Galaxy Watch4 Classic. Het verfijnde ontwerp zorgt voor een chique uitstraling en het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal past bij de krachtige en intuïtieve functionaliteiten.

We kijken schuin op de rug van een atletische vrouw, bijgesneden zodat we alleen haar rechterarm, nek en hoofd zien. Ze draagt een Watch4-horloge met [zilveren] case en een [lichtgrijze] Sport Band. Ze draagt haar haren in een staart en ze houdt haar onbedekte arm boven haar hoofd, alsof ze bezig is met een warming-up. We zien twee [witte, zwarte] Sport Bands naar rechts gebogen. Ze zijn ingezoomd en bijgesneden, naast elkaar afgebeeld. We zien de Watch4-case gedeeltelijk zichtbaar, met zijaanzicht van de sluiting van elk bandje. We kijken schuin op de rug van een atletische vrouw, bijgesneden zodat we alleen haar rechterarm, nek en hoofd zien. Ze draagt een Watch4-horloge met [zilveren] case en een [lichtgrijze] Sport Band. Ze draagt haar haren in een staart en ze houdt haar onbedekte arm boven haar hoofd, alsof ze bezig is met een warming-up. We zien twee [witte, zwarte] Sport Bands naar rechts gebogen. Ze zijn ingezoomd en bijgesneden, naast elkaar afgebeeld. We zien de Watch4-case gedeeltelijk zichtbaar, met zijaanzicht van de sluiting van elk bandje.

Sport Strap
& Ridge Sport Strap

Het Galaxy Watch4 Sport Strap past precies en stevig om je pols. Het horlogebandje is duurzaam en zweetbestendig dankzij het fluoroelastomeer materiaal. Met keuze uit 9 gekleurde bandjes is er altijd een die bij je stemming past.

Een vrouw gaat de uitdaging aan op een klimmuur. De afbeelding is bijgesneden, zodat we haar bovenlichaam zien. Ze draagt een [zwart] Watch4-horloge met [zwarte en rode] Extreme Sport Band. We zien een close-up van de voorzijde van een [zwart] Watch4-horloge, bijgesneden zodat we de bovenkant van de case en band zien, met een focus op het bandje. Het bandje is een [zwarte en rode] Extreme Sport Band. Een vrouw gaat de uitdaging aan op een klimmuur. De afbeelding is bijgesneden, zodat we haar bovenlichaam zien. Ze draagt een [zwart] Watch4-horloge met [zwarte en rode] Extreme Sport Band. We zien een close-up van de voorzijde van een [zwart] Watch4-horloge, bijgesneden zodat we de bovenkant van de case en band zien, met een focus op het bandje. Het bandje is een [zwarte en rode] Extreme Sport Band.

Extreme Sport Strap

Het Extreme Sport Strap is stevig, veelzijdig en uitermate geschikt voor een actieve levensstijl. Hij is geschikt voor al je activiteiten. De gaatjes maken het strap extra ademend. Hij is verkrijgbaar in 4 stijlvolle kleurencombinaties.

Een man met casual-business kleding aan tekent iets op een whiteboard in een kantoorachtige omgeving. De afbeelding is bijgesneden zodat we alleen de onderkant van zijn gezicht, bovenkant van zijn torso en rechterarm/-hand zien. Hij draagt een [zwart] Watch4-horloge met een [groene] Hybrid Leather Band om zijn pols. Bovenkant van een [zwart] Watch4-horloge en [mosterd] Hybrid Leather Band, vastgemaakt aan twee rubberen lussen. Hij is enigszins naar links gebogen, ingezoomd en bijgesneden zodat de leren buitenkant van de band en de zweetbestendige binnenkant van fluorelastomeer goed zichtbaar zijn. De voorkant van de Watch4 is gedeeltelijk zichtbaar aan de onderkant van de afbeelding. Een man met casual-business kleding aan tekent iets op een whiteboard in een kantoorachtige omgeving. De afbeelding is bijgesneden zodat we alleen de onderkant van zijn gezicht, bovenkant van zijn torso en rechterarm/-hand zien. Hij draagt een [zwart] Watch4-horloge met een [groene] Hybrid Leather Band om zijn pols. Bovenkant van een [zwart] Watch4-horloge en [mosterd] Hybrid Leather Band, vastgemaakt aan twee rubberen lussen. Hij is enigszins naar links gebogen, ingezoomd en bijgesneden zodat de leren buitenkant van de band en de zweetbestendige binnenkant van fluorelastomeer goed zichtbaar zijn. De voorkant van de Watch4 is gedeeltelijk zichtbaar aan de onderkant van de afbeelding.

Hybrid Leather Strap

Het Galaxy Watch4 Hybrid lederen Strap is van hoge kwaliteit. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leder en de binnenkant van zweetbestendig fluoroelastomeer materiaal. Deze strap is gebruiksvriendelijk en een lust voor het oog en geschikt voor zowel alledaagse als atletische ervaringen.

We zien een [zilveren] Milanese Band, vastgemaakt en gebogen naar de binnenkant. Hij is ingezoomd en bijgesneden, met een focus op de binnenkant van het bandje en de vouwsluiting. We zien een close-up van de voorzijde van een [zilveren] Watch4-horloge, bijgesneden zodat we de bovenkant van de case, stalen band en magnetische sluitingen zien, met een focus op de structuur van het bandje. Het bandje is een [zilveren] Milanese Band. We zien een [zilveren] Milanese Band, vastgemaakt en gebogen naar de binnenkant. Hij is ingezoomd en bijgesneden, met een focus op de binnenkant van het bandje en de vouwsluiting. We zien een close-up van de voorzijde van een [zilveren] Watch4-horloge, bijgesneden zodat we de bovenkant van de case, stalen band en magnetische sluitingen zien, met een focus op de structuur van het bandje. Het bandje is een [zilveren] Milanese Band.

Milanese Strap

Het Galaxy Watch4 Milanese Strap prijkt in eenvoud en elegantie aan je pols. Het fijne staalgaas geeft een stijlvolle look. Met de klassieke gespsluiting maak je hetbandje in een handomdraai vast.

Hybrid Fabric Strap

Deze hybride collectie is voorzien van een innovatieve technologie waarbij de stof bestaat uit 100% #tide® oceaangebonden materiaal. Door waarde te geven aan afval, vormt #tide plastic om tot hoogwaardig plastic voor eenmalig gebruik onder de vorm van kwalitatief hoogstaand textiel.

Fabric Strap

De Fabric Strap is ontworpen voor ademend vermogen, gemaakt met een nylonweefsel dat zacht om je pols wikkelt voor comfort en stijl. Het heeft een handige klittenbandsluiting waardoor hij super eenvoudig te bevestigen en af ​​te stellen is voor een comfortabele pasvorm.

*Galaxy Watch4 sold separately. *De beschikbaarheid van kleuren en modellen kan verschillen per land of regio. **Compatibel met Galaxy Watch4-modellen met bandjes van 20 mm.

We zien een close-up van de voorzijde van een miniatuurafbeelding die aangeeft welk bandje door gebruiker is geselecteerd.

Size

Selected item has been
added to your cart.

Koop nu pagina

met

We zien een enigszins gedraaid vooraanzicht van een Watch4-case en een Band naast elkaar. We zien een enigszins gedraaid vooraanzicht van een Watch4-case en een Band naast elkaar. We zien een enigszins gedraaid vooraanzicht van een Watch4-case en een Band naast elkaar.

Wat zit er in de doos?

Volledig vooraanzicht van het gepersonaliseerde Watch4-horloge en bandje met een bijgesneden afbeelding van de oplader aan de rechterkant van de case. Volledig vooraanzicht van het gepersonaliseerde Watch4-horloge en bandje met een bijgesneden afbeelding van de oplader aan de rechterkant van de case. Volledig vooraanzicht van het gepersonaliseerde Watch4-horloge en bandje met een bijgesneden afbeelding van de oplader aan de rechterkant van de case.
We zien een close-up van de voorkant van een gepersonaliseerde of standaardband.

Connectiviteit

*GPS + Cellular Default strap is added to existing products.

Caseformaat

Samenvatting

  Heb je hulp nodig met het bepalen van de juiste maat?

  Controleer de juiste maat met behulp van onderstaande polsmeetgids.

  Je pols opmeten
  1. Step 1
   We zien een afbeelding van een hand met een ruim bandje. Er is een touw of koord om de pols gewikkeld, met een pijl die het ene uiteinde van het touw of koord aangeeft.
   Wikkel een stuk touw of koord om je pols en markeer het punt waar de uiteinden samenkomen.
  2. Step 2
   We zien een afbeelding van een hand die een touw of koord langs een liniaal legt om de lengte te meten.
   Leg het touw of koord plat op een liniaal en lees de lengte af om je polsmaat te bepalen.

  Zoek je polslengte op in onderstaand overzicht om de juiste Galaxy Watch4-bandmaat te vinden.

  Galaxy Watch4 Bandmaat
  Bandmaat Polslengte
  S/M Geschikt voor polsen van 130 tot 190mm
  M Geschikt voor polsen van 160 tot 205mm
  M/L Geschikt voor polsen van 145 tot 205mm
  *Bovenstaande afbeelding is alleen voor informatieve doeleinden en het daadwerkelijke product/ontwerp kan afwijken.