Fotografie

5 unieke functies
om mooie momenten vast te leggen

Waar je ook bent, met deze fotografie tips & tricks op Galaxy Z smartphones ben jij de slimme fotograaf.

Ervaar de vele leuke, slimme en professionele mogelijkheden van filmen en fotograferen met de Galaxy Z Fold3 5G en Galaxy Z Flip3 5G. Beide foldable smartphones beschikken over krachtige camera’s mét handige functies die jij straks kunt inzetten als een echte pro. Dit zijn er 5:

1

Quick Shot & Dual Preview

Als je heel snel iets wilt vastleggen – zoals een roofvogel in duikvlucht of een vlinder op je neus – dan kun je ook filmen en fotograferen zonder je telefoon uit te vouwen. Met Quick Shot mis je niets en maak je prachtige beelden in hoge kwaliteit. Daarna kun je eindeloos spelen met de vele effecten en filters in Dual Preview. Zet je Galaxy Z Flip3 neer in een hoek en bewerk de beelden beter, sneller, en professioneleren. In het onderste display zie je meteen het resultaat van wat je doet in het bovenste display. Maak je een foto van iemand anders, dan kunnen jullie met Dual Preview allebei tegelijkertijd het resultaat bekijken: terwijl jij met de filters speelt, ziet je model meteen het effect hiervan op het Cover Screen. Zo weet je direct of je ze goed bewerkt.

2

Cover Screen

De Galaxy Z Fold3 en de Galaxy Z Flip3 hebben allebei een Cover Screen aan de achterkant. Vouw je foldable smartphone helemaal open, draai hem om en gebruik de camera’s op de achterkant om selfies te maken, terwijl je jezelf kunt zien op het Cover Screen. En we zeiden het net al, met de Cover Screen kan iedereen achter de camera ook meteen zien hoe de foto wordt.

3

Flex Modus & Auto Framing

Haal meer uit je social media door handsfree video’s of selfies te maken met een half uitgevouwen smartphone op tafel. Leef je uit met de Hands Free Selfie Camera, want zo heb je je handen vrij om voor de camera te proosten of te dansen. Dit doe je door alleen maar je handpalm voor de camera te houden en de camera telt vanzelf af.

Schakel ook de functie Auto Framing in die speciaal is gelanceerd voor de Camera-app in Flex Modus. Met Auto Framing ben je er zeker van dat de personen in de gefilmde video in Flex Modus altijd scherp blijven. Film je één persoon? Dan beweegt de camera letterlijk met deze persoon mee. Meerdere personen in beeld? Dan verbreedt de camera zich automatisch om zo alle personen scherp in beeld te krijgen.

4

Director’s View

Deze functie is erg handig voor het filmen in vlogmodus. Gebeurt er iets hilarisch en wil je het direct filmen? Film het met de Director’s View, want met deze functie heb je de front en back camera van je Galaxy Z Fold3 of Galaxy Z Flip3 tegelijk in gebruik en film je het object voor je camera tegelijk met jouw reactie achter je camera.

Nóg krachtiger met Snapdragon 888
De kracht van deze chip ligt in de AI Camera: met de kunstmatige intelligentie kun je nog beter foutjes in je foto wegwerken en kun je nog beter meerdere opnames tegelijkertijd maken en deze combineren tot één perfect eindresultaat.
5

De fotograaf én de multitasker

Slim multitasken helpt je bij het schieten van mooie en passende foto’s. Met de Galaxy Z Fold3 5G kun je je scherm opsplitsen in twee of drie aparte schermen. Perfect voor als je je galerij open wilt houden tijdens het fotogaferen. Dit doe je heel simpel met de takenbalk. Open je camera app en verschuif snel een tweede app, bijvoorbeeld je galerij, naar de plek waar je de app wilt droppen. De smartphone schakelt direct over naar Multi Active Window en laat je twee apps op één scherm zien. Ook gelijk zien of jouw shot Instagrammable enough is? Open je Instagram als derde scherm en match direct jouw ideale foto voor op je Insta feed.

Welke camerafunctie ga jij als eerste uitproberen?

Lees de volgende verhalen