Brand

Laat je inspireren door het leven en de verhalen van vrouwen

Om Internationale Vrouwendag te vieren, hebben we inspirerende vrouwen van binnen en buiten Samsung samengebracht om hun krachtige verhalen te delen.

Vrouwelijke werknemers met verschillende achtergronden hebben met ons gedeeld wat hun inspireert, motiveert en in staat stelt het beste uit zichzelf te halen.

Wat ze ons vertelden werden geïnterpreteerd door getalenteerde vrouwelijke illustrators die hun verhalen verwerkten in drie dynamische kunstwerken die een licht werpen op vrouwelijke emancipatie en prestaties.

Tijdens het interview spraken ze over hun unieke ervaringen, passies en persoonlijke successen die hen elke dag motiveren. Hoewel ze verschillende achtergronden en ervaringen hebben, zijn ze het allemaal over eens dat een goed idee overal vandaan kan komen, of van iedereen, ongeacht hun vaardigheden, geslacht of achtergrond.

Vier samen met ons alle vrouwen die succesvol zijn door gewoon zichzelf te zijn, waar ze ook zijn, en maak kennis met het artistieke talent dat hen tot leven heeft gebracht.

“Je hoeft niet de president te zijn om een sterke vrouwelijke stem te hebben.”

4

Maria-Ines Gul's inspiratie

“Ik word geïnspireerd door verhalen over collectieve veerkracht, wederzijds respect en vrouwelijke solidariteit.”

Maria's illustratie heeft een archetypische vrouw in de hoofdrol die een keten met kleinere vrouwelijke figuren omhoog houdt en zo samen een berg beklimmen, elkaar helpen en hun vlag heffen - een reflectie van krachtige vrouwelijke stemmen en het onstuitbare leiderschapspotentieel.

“Ik ben er trots op dat vrouwelijke ingenieurs naar mij toe komen voor ondersteuning.”

4

Bárbara Malagoli's inspiratie

“Mijn bijdrage aan dit project voelt als een ode aan de unieke samensmelting van alle vrouwen van de wereld. Ik hoop dat vrouwen mijn werk zien en het gevoel hebben dat we allemaal hand in hand lopen, richting de toekomst.”

De illustratie van Bárbara creëert een indrukwekkend beeld met het gebruik van patronen en herhaling, met een opvallende compositie die het belang van bondgenoten op een positieve en vreugdevolle manier benadrukt.

“Als je je op je passie focust, kan je elke uitdaging aan en alles overwinnen.”

4

Ruby Taylor's inspiratie

“Het is ongelooflijk inspirerend om te leren over en kennis te maken met vrouwen vol passie, ik kan hun energie en motivatie voelen.”

Ruby wilde succesvolle vrouwen uitbeelden die bezig zijn in het werkveld waar ze van houden, om vrouwen over de hele wereld te stimuleren hun dromen na te jagen.

Download de kunstwerken

  • Kunstwerk van Maria-Ines Gul 1.2MB Download
  • Kunstwerk van Bárbara Malagoli 0.7MB Download
  • Kunstwerk van Ruby Taylor 1.2MB Download

Lees de volgende verhalen