Brand

Welcome to Music Galaxy Thursday

Jouw nieuwe muziekriteel.

Samsung en Universal Music Group (UMG) hebben hun krachten gebundeld om ons leven te vullen met de coolste en allernieuwe muziek. Wil je de norm uitdagen en jouw gewoonten revolutionair veranderen? Je hoorde het hier eerst.

Hier creëren we speciale momenten met de meest veelbelovende artiesten ter wereld. We smeden diepere banden tussen muziekliefhebbers en belonen fans met exclusieve previews.

Music Galaxy Thursday geeft je de mogelijkheid om nieuwe muziek te ontdekken, te beleven en ervan te genieten als nooit tevoren.

Haal meer uit je lievelingsmuziek.

Music Galaxy Thursday is dé nieuwe plek voor fans om dichter bij hun favoriete artiesten te komen en andere, toekomstige favoriete artiesten te ontdekken. Tune in, maak deel uit van het kloppend hart van de nieuwe muziekcultuur, en laat je inspireren door de creativiteit en originaliteit achter de nieuwste tracks.

Elke week brengt Music Galaxy Thursday ons gloednieuwe muzikale content met de populairste artiesten van dit moment: van internationale iconen tot opkomende sterren uit heel Europa. Luister mee behind the scenes, kijk naar diepte-interviews en nooit eerder vertoonde optredens. Zo haal je zeker het meeste uit de beste nieuwe muziekreleases.

Jouw nieuwe muziekritueel.

Elke donderdag trakteren we jou als eerste op nieuwe muziek via de social media platforms van Samsung en de artiesten. Maak plaats in je agenda om kennis te maken met de meest toonaangevende en innovatiefste artiesten die er zijn. Wij willen je dichter bij de muziek brengen waar je van houdt. Like, deel en doe mee met de community via Q&A's, exclusieve momenten achter de schermen, digitale stickers, filters en nog veel meer.

Houd de kanalen van Samsung in de gaten voor wekelijkse updates en verrassingsmomenten. Steun je favoriete artiesten en blijf op de hoogte van nieuwe muziekcultuur met #SamsungMGT.

Lees de volgende verhalen