Brand

Welkom in een nieuwe wereld van PC

Jij bent klaar voor een upgrade met de nieuwste Samsung laptop: de Galaxy Book2 Pro.

Deze laptop opent een hele nieuwe wereld en is geheel afgestemd op jouw levensstijl. Met een sterke focus op flexibiliteit vroegen wij ons af; waarom zijn laptops niet meer zoals smartphones? Dus we daagden technologie uit met onze Galaxy Book2 Pro als resultaat. Dit is de nieuwste ready to go laptop en hij is helemaal ontworpen voor jou en de wereld van nu.

Blijf connected, altijd en overal

De wereld van nu vraagt om flexibiliteit en of je nu thuis, onderweg of op kantoor bent, met de Galaxy Book2 Pro ben je altijd verbonden. Verrassend licht en extra dun (zo dun als een Galaxy Z Flip3!), past deze laptop gemakkelijk in je tas. Met het haarscherpe 15 inch AMOLED-scherm van smartphonekwaliteit verlicht je jouw dynamische wereld.

Ervaar de vele slimme functies die de Galaxy Book2 Pro net zo flexibel maakt als je smartphone. Zo hoef jij binnenkort geen zorgen meer te maken over de trage WiFi-verbinding bij dat ene cafeetje in de stad of thuis. Je laptop is namelijk uitgerust met WiFi 6E. Lees: sneller streamen, minder draaiende tandwieltjes.

En je wil toch niet continu zoeken naar een stopcontact zeker? De Galaxy Book2 Pro geeft je een batterijduur tot 22 uur op een volledige lading. Maar als je toch nog even een power boost nodig hebt voor je de deur uit gaat, laadt hij tot 8 uur extra op in 30 minuten.

Zo krachtig als een PC, zo flexibel als een smartphone

We snappen het. In dit nieuwe tijdperk van werken, studeren en creëren, wil je niet meer afhankelijk zijn van standaard laptops. Je wilt connecten, versnellen, versimpelen, sharen en direct opstarten om aan je nieuwe dag beginnen. Altijd én overal.

Deze nieuwe topper is daarom niet zomaar een lid geworden van de high-tech Galaxy family. De laptop helpt je naadloos en snel te verbinden met al je andere (Galaxy) apparaten zoals je Galaxy Buds2, Galaxy Tab S8 of Galaxy S22 Ultra. Je foto’s verplaatsen naar je laptop? Bye bye eindeloos lange draden, want je doet dit supersnel met QuickShare. Of… gebruik je Galaxy Tab tijdens werk als second screen. Heeft je tablet een toetsenbord nodig? Je Galaxy Book2 is zo lief om deze aan je Galaxy Tab uit te lenen met Input Sharing. Dit is nog niet alles, je ervaart je Galaxy Book2 Pro eigenlijk als een verlengstuk van je smartphone. Je vindt namelijk vele apps die je gewend bent gewoon terug op je bureaublad.

Krachtig vanbinnen en vanbuiten

Veiligheid is key binnen Samsung. Met de Galaxy Book2 Pro haal je de meest veilige Windows11-PC in de galaxy in huis. Dankzij Intel Core Processor op defensieniveau, werken hardware, firmware en software samen tegen cyberaanvallen. Ideaal natuurlijk voor een flexibel leven waarin deze bedreigingen steeds vaker op de loer liggen. Daarnaast biedt de laptop ook onze vertrouwde Private Share functie, voor het delen van je bestanden in een beveiligde omgeving. Kun je niet wachten om te beginnen met je nieuwe Galaxy Book2 Pro? Met Smart Switch zet je gemakkelijk je bestanden over van je huidige laptop naar je nieuwe Galaxy Book2 Pro. Net zo easy als bij je smartphone.

Blijf altijd en overal in beweging

Upgrade naar de Galaxy Book2 Pro.

Lees de volgende verhalen