Brand

Het plezier van TV overal bij de hand met The Freestyle

Waar je ook heengaat, deze Smart Portable Projector neem jij straks overal mee naartoe.

Flexibiliteit is key in deze wereld en waarin jij groeit, groeien wij mee. Je leeft een dynamisch leven, je staat nooit stil en vertrouwt op jouw technologie om je leven easy peasy te maken. Herkenbaar? Dan is deze nieuwste portable projector op je lijf geschreven. Met The Freestyle zet je nog een stap verder naar flexibiliteit. Onze nieuwe draagbare en compacte projector met een Smart TV-ervaring is te gebruiken voor al je entertainment én bovendien ook als sfeervolle lamp.

Unexpected Joy Everywhere

We brengen jou de vrijheid om te bewegen, alles te zien wat je maar wilt en om creatief te zijn op ieder moment van de dag, waar je ook bent! En dat allemaal in een Full HD kwaliteit en een behuizing van slechts 0,7 kg. Say what? Wij geven je alvast een voorproefje op wat je allemaal met deze smart projector kunt doen. En ja, dat is écht heel veel!

Een echte bioscoopervaring, waar je ook bent

Hoe cool is het om overal je eigen bioscoop te hebben? Creëer er één in je keuken, je badkamer, de slaapkamer. Kortom, overal bij jou óf bij je vrienden thuis! Het maakt niet uit waar je ‘m neerzet, met The Freestyle maak je een echte bioscoopervaring van 30 tot wel 100 inch* helemaal zelf. Met de Smart TV-functie heb je al je favoriete apps bij de hand en klik je snel een streamingsdienst aan.*

Zet The Freestyle in de keuken en kook live mee met dat ene recept dat je altijd al eens wilde uitproberen. Weet je wat zo cool is? Je scherm zal nooit vies worden van het koken! Na het eten vul je jouw bad met heerlijke bubbels en projecteer je het scherm van The Freestyle op de muur. Gedimde lichten, een wijntje erbij en relax mode on. Wanneer het tijd is voor je bed neem je de projector mee naar je slaapkamer voor nog één laatste aflevering. The Freestyle kun je 180˚ en in alle richtingen draaien (en ja, dus ook op het plafond). Zo ben je altijd helemaal ready voor je bioscoopervaring, waar je ook bent.

Jouw one-of-a-kind gamescherm

Gamers opgelet, dacht je dat een projector niet geschikt was voor al je high quality games? Think again, want The Freestyle is niet alleen handig voor al je TV-series en films, maar óók voor het gamen. Neem ‘m overal mee naartoe en creëer de beste gaming set-up. Dankzij de Full HD-beeldkwaliteit en dynamische kleuren game je als een pro, waar je ook bent. Je vrienden zullen gegarandeerd jaloers zijn.*

Nog meer sfeer in je huis

Creëer een relaxte sfeer in je huis door The Freestyle niet alleen als Smart TV te gebruiken, maar ook als sfeerlamp die van kleur veranderd. Met de Ambient Mode op de projector kies je uit vele lichtthema’s en mooie achtergronden. Muziekje erbij? No worries over het geluid, want The Freestyle got you covered vanuit elke hoek. Soms wil je niet alleen naar geluid luisteren, maar wil je het gewoon voelen. Deze projector slooft zich graag voor je uit en geeft je optimaal 360˚ geluid. Dus boost de rustgevende ambient mode of… ga voor party vibes!

DIY dankzij projectie

Zet The Freestyle wat hoger en gebruik de vloer of de tafel als scherm en creëer een hele playground voor de kids. Pak de kleurstiften en papier maar uit de kast en laat ze gezellig kleuren aan tafel met leuke video’s afgespeeld vanaf The Freestyle erbij. Zij blij, jij blij! Maar The Freestyle is niet alleen voor de kids handig, ook voor jou als harde thuiswerker. Trakteer jezelf op nog meer flexibiliteit op het werk en projecteer jouw werk gemakkelijk op tafel. Creative tech leads to creative ideas, right?

Ready for the wild met The Freestyle

Is kamperen je hobby, dan is The Freestyle jouw nieuwe tech buddy die niet kan ontbreken. Terwijl je jouw tent hebt opgezet, het vuurtje lekker aan het knetteren is en de marshmallows klaarliggen om geroosterd te worden, mist er nog één ding. Juist, jouw big screen in the wild! Zet The Freestyle overal neer en jouw magische bioscoopervaring buiten kan beginnen*. Maak je geen zorgen over een hobbelig ondergrond, The Freestyle weet precies hoe jij je content wilt zien. Deze Smart Portable Projector corrigeert zichzelf en optimaliseert automatisch het beeld. Zo ben je altijd en overal verzekerd van scherp, helder en kaarsrecht beeld. Kom maar op met die marshmallows.

Waar zet jij straks The Freestyle als eerste neer?

Lees de volgende verhalen

  • * Scherm maat en beeldkwaliteit zijn afhankelijk van de omgeving en de afstand.
  • * Voor het gebruik van streamingsdiensten is een abonnement vereist.
  • * De projector werkt als gamescherm via een Micro HDMI aansluiting.
  • * The Freestyle heeft geen ingebouwde batterij en moet voorzien worden van stroom. Externe draagbare batterij is apart verkrijgbaar naar verwachting vanaf halverwege mei 2022.