Brand

Samsung x Arte lanceren disruptive capsulecollectie

Een collab ingekleurd door creatieve expressie en de baanbrekende Galaxy S22 Series

Een power phone die alle regels breekt, vraagt om een creative collab die buiten de lijntjes kleurt! Enter: Samsung x Arte. Zo zette Samsung haar zinnen op Arte - het creatieve label met een streetwear soul – om de Galaxy S22 Series te introduceren in de community der creatives. Het resultaat is een innovatieve en hebberigmakende capsulecollectie die je niet wil missen!

Caleidoscopisch universum meets #DoWhatYouCant

Wat begon met een T-shirt collectie in 2009, is vandaag een heel universum. Arte weerspiegelt een mix van hedendaagse artistieke expressies, gaande van moderne architectuur tot muziek. De visuele stempel van oprichter en creative director Bertony Da Silva onthult zijn background in grafische vormgeving maar ook zijn connectie met de stad Antwerpen. Dit maakt dat Arte meer is dan een kledingmerk. Het is een creatief label en tegelijkertijd een manier van leven met een groot gevoel voor esthetiek en een out-of-the-box state of mind.

Arte bleek dus de perfecte creatieve partner om de nieuwe Galaxy S22 Series in de verf te zetten. Een smartphone die beyond technology gaat en creators stimuleert to #DoWhatYouCant. Creativiteit was nog nooit zo tastbaar dankzij de epic Galaxy S22 Ultra-innovaties zoals nightography, een all day battery* en een geïntegreerde S-pen om al je ideeën te visualiseren.

“Met Arte willen wij vooral heel dicht bij onze community staan en hun creativiteit uitdagen. Dat proberen wij te doen door artistieke en actuele concepten te vertalen in onze ready-to-wear collecties. Ook de innovatieve collabs die we aangaan met jonge designers, artiesten én nu met Samsung dragen bij aan de bigger creative picture.”
- Bertony Da Silva

4

Een creatieve ode aan vintage logo’s & Koreaanse roots

Voor deze unieke collab ontwierp Arte een Galaxy S22 Ultra-tasje, een Galaxy Watch4 horlogebandje en een Galaxy Buds case, telkens beschikbaar in full blue en een gradiënt blue. Ook digitaal laat het label hun print achter met een gratis Galaxy Watch4 interface. Tot slot vervolledigt een cotton twill racing jacket in gradiënt blue de *nu al spraakmakende* capsulecollectie.

Da Silva liet zich tijdens het ontwerpproces inspireren door de roots van Samsung. Enerzijds zie je de onmiskenbare Koreaanse wortels van het tech brand terug, anderzijds wordt ook de vintage Samsung-iconografie in de kijker gezet. De racing jacket die fungeert als hero piece belichaamt de visuele vertaling van deze inspiratie het best. Zo is de jacket een knipoog naar de Koreaanse racing cultuur en doen vintage Samsung-logo’s hun intrede als patches. Bertony bleef bij het ontwerpen ook trouw aan het Arte DNA met subtiele details zoals de heart chain en een grafische gradiënt die doorheen de collectie vloeit.

“Mijn team en ik vonden het belangrijk om een collectie te creëren die visuele vernieuwing zou brengen in de tech wereld. Arte is heel grafisch herkenbaar en dat wilden wij ook terug zien komen in deze collab. Stuk voor stuk bevat de collectie-items die je écht wil dragen en hebben, los van het tech aspect. Dat de accessoires ook nog eens op maat zijn van Samsung-producten, maakt de collectie van nu. Tech products moeiteloos integreren in je stijl, da's waar we naar streefden in deze samenwerking.”
– Bertony Da Silva

Galaxy S22 series - breaking the rules of what’s possible

Doordat de kracht van de Galaxy Note-serie wordt gecombineerd met de hoogwaardige camera en prestaties van de Galaxy S-serie, belooft de Galaxy S22 Ultra nu al dé standaard te zijn voor wat een smartphone kan zijn. De telefoon is gemaakt voor een nieuwe generatie van creatives en professionals die door middel van innovatieve technologie het beste uit zichzelf willen halen en ook multidisciplinaire creative Bertony couldn’t agree more! “Ik heb een busy schedule en vergeet vaak mijn telefoon op te laden, daarom vind ik het nice dat je met de Galaxy S22 Ultra zo lang zonder oplader kan. Het clean design van de smartphone maakt de telefoon helemaal af.”

De Samsung x Arte-collectie is beschikbaar vanaf 15 april in de Arte-winkels in Antwerpen en Brussel en ook in de Samsung Experience Stores kun je de exclusieve collectie shoppen vanaf € 59.

Samsung Experience Store Wijnegem: Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem
Samsung Experience Store Brussel: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel
Samsung Experience Store Charleroi: Place Verte 20, 6000 Charleroi
Samsung Experience Store Mons: Place Des Grands Prés 1, 7000 Mons

Your watch, your style!

Dompel je Galaxy Watch4 onder in Samsung x Arte, door de customized & GRATIS watch face te downloaden.

Hoe download je de Samsung x Arte watch face rechtstreeks op je watch?
1. Ga naar de Google Play Store.
2. Typ “Arte Antwerp” in.
3. Zoek en download de app.
4. Ga terug naar het startscherm van je watch.
5. Houd je wijzerplaat enkele seconden ingedrukt.
6. Selecteer de Samsung x Arte wijzerplaat. Deze staat links van je originele wijzerplaat.

Are you ready to break the rules?

Met de Galaxy S22 Series is een epic lifestyle binnen handbereik!

Lees de volgende verhalen

*Geschat op basis van het gebruiksprofiel van een gemiddelde/typische gebruiker. Onafhankelijk getest door Strategy Analytics tussen 08-12-2021 en 20-12-2021 in de VS en het VK met prerelease-versies van de SM-S901, SM-S906, SM-S908 met standaardinstellingen in 5G Sub-6-netwerken (NIET getest in 5G mmWave-netwerk). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van netwerkomgeving, gebruikte functies en apps, aantal gesprekken en berichten, aantal keren opladen en veel andere factoren.