Brand

Vind de #Hidden22

En wie weet word jij een winnaar!

2022… hét jaar dat we de nieuwe Galaxy S22 Series lanceren. De 22e van de maand verstoppen we een 22 in de social content van één van onze ambassadeurs. Om je een handje te helpen droppen we in onze Stories of via TikTok hints… houd onze kanalen dus goed in de gaten! De 22 gevonden? Maak een screenshot (waarop de datum en tijd zichtbaar zijn) en stuur ‘m in een e-mail naar hidden22@samsung.com om kans te maken op de nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra.

*Check de voorwaarden hier.

De nieuwste power phone

De Galaxy S22 Ultra heeft een opvallende, nieuwe look en is verkrijgbaar in vier stylish kleuren. Het is de aller-eerste Galaxy S met een geïntegreerde S Pen, waarmee elke penstreek zo natuurlijk aanvoelt als op echt papier. Met de nieuwe Galaxy Pro-grade Camera met Night Mode en Night Portrait leg je de nacht vast op de meest epic manier.

We verstoppen de #Hidden22 een aantal keer dit jaar, dus je hebt genoeg kans om ‘m te winnen! Daarnaast geven we ook 22% korting op je volgende aankoop in de E-store weg aan de eerste 22 mensen die de #Hidden22 hebben gevonden.

Een eerste, belangrijke hint…

Houd deze ambassadeurs in de gaten!

Serine Ayari - Carl Cash Knight - Cynthia Bolingo – Guillaume Wattecamps – Vidal Alexe - Julie Vermeire – Liza Dawidowicz - Zoey Hasselbank – Sean Dhondt – Jean Marc Mwema

Snap it like a pro

Lees de volgende verhalen