Brand

Ontwerpen voor elke ervaring

Ontdek de uitgangspunten die aan de basis liggen van onze innovaties, van gebruiksgemak tot vouwbare smartphones.

We hebben goed nagedacht over de producten die we maken. Elk toestel, elke technologische innovatie - alles steunt op onze vijf designprincipes. Dit zorgt ervoor dat onze producten eenvoudig te gebruiken zijn, goed zijn voor de planeet en bijdragen tot een betere toekomst. Zo pakken we het aan.

Design is innovatief

Elk Samsung toestel, van onze smartphones tot de Galaxy Buds Pro en de S Pen, is gemaakt om naadloos samen te werken en je leven makkelijker te maken. Daarom bieden onze revolutionaire vouwbare smartphones een indrukwekkend scherm en een compact, handig formaat, want dat zijn precies de vooruitstrevende functies die gebruikers verwachten. Denk maar aan de Hideaway Hinge in de Galaxy Z Flip. Dat is meer dan alleen een functioneel onderdeel. Het is een revolutionaire combinatie van precisie, comfort en stijl die innovatie op zijn best illustreert.

Design is eenvoudig

De One UI van Samsung doet wat goed design moet doen: het maakt complexe zaken eenvoudig. Met nieuwe verbeterde functies en eindeloze personalisatie biedt One UI unieke mogelijkheden voor Samsung Galaxy apparaten om naadloos samen te werken. De strakke vormgeving en meer personalisatiemogelijkheden maken aanpassingen mogelijk op meerdere Samsung apparaten.

Design maakt dingen mogelijk

Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden

Een cameralens die adembenemende beelden maakt. De mogelijkheid om heldere en soepele videobeelden op te nemen, zelfs als je beweegt. Het beste design biedt mensen creatieve vrijheid en de kans om met die vrijheid iets ongelooflijks te doen.

Design is toegankelijk

Samsung luistert aandachtig en werkt met mensen van alle leeftijden, achtergronden en capaciteiten. Samenwerken opent de deur naar inclusiviteit, zodat iedereen de kans krijgt om zijn leven gemakkelijker te maken met een Samsung apparaat.

4

Design is duurzaam

4,03 miljoen ton
Zoveel e-waste is er ingezameld in het kader van het recyclingprogramma van Samsung.²

Een geweldig ontwerp gaat verder dan wat ervan verwacht wordt. Onze designers en ingenieurs ontwerpen met het oog op energie-efficiëntie en milieubehoud, maar ze gaan ook verder door gebruik te maken van omgekeerde logistiek om verpakkingen en productiematerialen terug te halen naar Samsung. Dat betekent minder afval en een kleinere CO2-voetafdruk.

  • ¹De Scene describer mode of scènebeschrijving ondersteunt momenteel Engels (VS), Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Mandarijn, Portugees, Russisch, Spaans (Spanje). Text Reader ondersteunt 54 talen, die identiek zijn aan de invoertaal van de 'vertaalfunctie'. Klik hier (https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do)) om de lijst met ondersteunde talen te bekijken.
  • ²Bron: Samsung Electronics Sustainability Report 2020

Een betere toekomst. Dankzij design.

De band tussen consumenten, apparaten en technologie zal zich snel en dynamisch ontwikkelen tot iets moois. Binnenkort zullen we in staat zijn om te creëren en te communiceren met onze vrienden en familie op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen.

Lees de volgende verhalen