Brand

Zet je eerste stap in een open wereld met Galaxy

Ga zo ver als je kan, doorbreek grenzen en laat je vooral niet tegenhouden.

Beperkingen worden minder, de grenzen vervagen en het is tijd voor nieuwe connecties.
De wereld gaat weer open en wij van Samsung zijn er klaar voor. Jij ook? Zonder restricties doorbreken wij de grenzen en zetten de eerste stap in een open wereld.
Met jou en met Galaxy.

4

Make the impossible possible for all

Hoe wij dat doen? Door het onmogelijke mogelijk te maken. Wij zorgen voor de laatste innovaties zodat niets tekortkomt en niemand achterblijft. Geen afstand, maar juist verbinding. Connect mensen, devices en merken, waar en wanneer je maar wilt. Zet met ons jouw eerste stap in een open wereld. Doe je mee?

Een waardevolle les die we de afgelopen tijd hebben geleerd? Koester je vrijheid en geniet van ieder moment zonder beperkingen. Dus, onze boodschap: Ga erop uit in een wereld zonder barrières. Want dát is waarom Galaxy bestaat. Met de laatste innovaties van de Galaxy smartphones kun jij de wereld aan. Maak de switch, open jouw wereld en laat die grenzen ver achter je.

Verken de wereld met jouw Galaxy smartphone op zak

Het voortdurend streven naar de beste technologie en de laatste innovaties, maakt de Galaxy smartphone jouw beste maatje om de wereld mee te verkennen. Voor welke smartphone kies jij?

Lees de volgende verhalen