Brand

Zo combineert Khalid work & play

Ontdek hoe de geweldige internationale superster – en #TeamGalaxy-member – technologie gebruikt om de perfecte balans te vinden.

Khalid Robinson ontpopte zich in nog geen jaar tot de grootste R&B belofte van het moment. Zijn onmiskenbaar soulvolle stem is overal: op radiozenders, playlists en TV-soundtracks. Hoe Khalid omgaat met die overvolle agenda die bij zijn nieuwe status past? Door van ontspanning altijd een prioriteit te blijven maken. Zo maakt hij graag tijd voor zijn fanbase en voor wat extra fun. Zijn beste tips & tricks? Die hebben we voor jou verzameld! Spoiler: de nieuwe Galaxy Note20 en enkele van zijn handige tijdbesparende functies zijn key.

Speech-to-Text
Maak handsfree herinneringen, sms'jes en tunes.

On the go inspiratie vastleggen

Khalid scoort supergoed met zijn emotionele en melancholische ballades. Hoe alles begint? Meestal met een melodie die plots in hem opkomt. Gelukkig hoeft hij alleen maar een Voice Memo op de Galaxy Note20 op te nemen. De spraak-naar-tekstfunctie schrijft automatisch teksten uit, handig! Zo kan hij zijn tunes en lyrics on the go verfijnen en afwerken.

Let the words flow

Eens Khalid zijn melodie onder de knie heeft, komen de teksten vanzelf. Met de S Pen van de Galaxy Note20 kan hij niet alleen de perfecte lyrics voor zijn nieuwe tracks neerpennen, maar ook de melodie pauzeren, spelen en terugspoelen. Zijn favoriete #lifehack? Teksten synchroniseren met de Galaxy Tab S7 zodat hij exact kan verdergaan waar hij in de studio gebleven was. Zo heeft hij niet alleen meer tijd voor zijn crew maar ook meer energie om te creëren.

Keep it fun & social!

Selfies zijn een must op Khalid's Instagram-feed, en ze perfectioneren was nog nooit zo easy als met de camera-sluiter van de S Pen. Hoe Khalid de likes laat binnenstromen? Door zijn camerahoeken af te wisselen en zijn foto's in een handomdraai te bewerken met de S Pen. Professionele fotografen – wie heeft ze nodig?

Slaat de inspiratie toe?

Leg je beste ideeën vast met Khalid's creatieve essentials.

Een foto van Khalid die naar muziek luistert met een paar Mystic Bronze Galaxy Buds Live in zijn oren terwijl hij zijn linkerhand tegen zijn andere oor houdt. Een foto van Khalid die naar muziek luistert met een paar Mystic Bronze Galaxy Buds Live in zijn oren terwijl hij zijn linkerhand tegen zijn andere oor houdt.

MET

Khalid

Internationale superster uit El Paso, Texas.

Lees de volgende verhalen