Brand

Grenzen verleggen met
de nieuwste stylus-technologie

De S Pen zet een lange traditie van innovatie voort.

De technologie heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste telefoon. Om zich aan onze veranderende behoeften aan te passen, hebben apparaten zich verder ontwikkeld dan hun traditionele functies: met een smartphone kan je nu veel meer dan louter gesprekken voeren en een stylus is nu meer dan een digitale pen.

De toekomst herschrijven

De komst van het touchscreen moest de stylus pen overbodig maken, want waarom zou je een extra hulpmiddel gebruiken om te doen wat met een vinger ook kan? Maar al snel ontkrachtte de S Pen die redenering.

In de loop der jaren hebben we gezien hoe de S Pen de conventionele stylus heeft voorbijgestoken. Samen met de Galaxy Z Fold3 5G is de stylus geëvolueerd met mogelijkheden die de productiviteit verhogen terwijl ze echte ervaringen zoals het maken van notities onderweg vervangen (en zelfs verbeteren).

De nieuwste versie van de stylus is ontworpen met de nieuwe Galaxy Z Fold3 5G in het achterhoofd, waardoor de S Pen Fold Edition en S Pen Pro 's werelds eerste stylussen zijn die compatibel zijn met vouwbare smartphones.¹

Ontketende creativiteit

Net als onze creatieve expressie is ook de manier waarop we communiceren geëvolueerd. En de S Pen is niet achtergebleven. Uitgerust met een groot aantal designpennen en verschillende druk- en kantelgevoeligheden creëer je naar hartelust rechtstreeks op het scherm.

Meer ruimte voor productiviteit

De S Pen heeft niet alleen creatieve expressie naar nieuwe hoogten gebracht, maar heeft ook het productiviteitsspel veranderd door met elke nieuwe versie nieuwe, verbeterde mogelijkheden te ontsluiten.

Bij de lancering van de originele S Pen werd de eerste van vele snelkoppelingen geïntroduceerd die kostbare tijd besparen: het openen van de Samsung Notes App met een eenvoudige dubbeltik.

En nu biedt de verbeterde versie van de S Pen met Bluetooth Low Energy ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit, zodat gebruikers een reeks commando's kunnen geven met gebruik van alleen maar de stylus.²

Grenzen doorbreken en hertekenen

De S Pen is geïnspireerd op onze ambitie om toekomstgericht te innoveren en heeft de afgelopen 10 jaar een schat aan verbeteringen ondergaan, waardoor ze van accessoire is uitgegroeid tot een ware noodzaak. Deze nieuwste versie ontgrendelt nieuwe functies en introduceert nog betere ervaringen voor gebruikers.

Een blik op de toekomst
Zie wat de eerste stylussen die met vouwbare smartphones compatibel zijn, nog meer kunnen.

Schrijven aan het volgende hoofdstuk

De 21e eeuw wordt gekenmerkt door verandering en flexibiliteit, dus moeten onze apparaten net zo flexibel zijn als wij. Van creatieve zelfexpressie tot het verhogen van de productiviteit, de S Pen is geëvolueerd buiten categorie om een groot aantal doeleinden te dienen. Terwijl het volgende hoofdstuk al wordt geschreven, belooft het streven naar constante innovatie alleen maar meer goede dingen voor de toekomst.

  • ¹De S Pen Pro en S Pen Fold Edition worden apart verkocht. Gebruik alleen de Samsung S Pen Pro of de S Pen Fold Edition die exclusief voor Galaxy Z Fold3 zijn ontworpen. Alle andere S Pennen of styluspennen die niet voor Galaxy Z Fold3 zijn ontworpen (inclusief die van andere fabrikanten), kunnen het scherm beschadigen. S Pen Fold Edition alleen compatibel met Galaxy Z Fold3.
  • ²Air Actions (BLE) alleen beschikbaar op Galaxy Z Fold3, S21 Ultra, Note20/Ultra, Note10/+, Note10/+ 5G, Note10 Lite, Tab S7+, Tab S7, Tab S7 FE en Tab S6 die One UI 3.1 of hoger ondersteunen. S Pen Pro vereist opladen en koppelen om Air Actions te gebruiken. S Pen Fold Edition ondersteunt geen Air Action.alaxy Z Fold3, S21 Ultra, Note20/Ultra, Note10/+, Note10/+ 5G, Note10 Lite, Tab S7+, Tab S7, Tab S7 FE and Tab S6 that support One UI 3.1 or later. S Pen Pro requires charging and pairing to use Air Actions. S Pen Fold Edition does not support Air Action.
  • ³Bepaalde toepassingen ondersteunen Multi Active Window mogelijk niet.

Pak de innovatie vast

Het heden ontvouwt zich al in de toekomst. Maak deel uit van wat er komt.

Lees de volgende verhalen