Brand

Welcome to a new Galaxy!
Met de power van 5G

Dicht bij de toekomst van 5G op Galaxy.

Weeg jij ook alle voor- en nadelen van je top choices af als je een nieuw apparaat gaat kopen? Nu moet je ook nog nadenken over alle 5G-mogelijkheden en -veranderingen die er zitten aan te komen. Blijven bij wat je kent of toch iets kopen waarmee je helemaal 5G-proof bent, het is een belangrijke keuze! Ontdek snel waarom het misschien tijd is om je klaar te maken voor de 5G-toekomst.

De weg naar 5G
5G is er. Ontdek hoe we hier zijn geraakt en wat de toekomst brengt.

Verbonden zijn is belangrijker dan ooit tevoren.

Ondanks een uitdagend jaar is Samsung doorgegaan met 5G te ontwikkelen en heeft het zijn revolutionaire capaciteiten aan meer mensen over de hele wereld aangeboden.

We zien nu al de voordelen van dit baanbrekende effect, zoals hogere downloadsnelheden en superieure connectiviteit, die 4K-videostreams opleveren, 5G cloud gaming en hoogwaardige externe verbindingen dankzij 5G in de zakenwereld en het onderwijs.

Blijf jij graag een stapje voor? Dan is nu het moment om te ontdekken hoe de Galaxy-familie van 5G-apparaten jou kan helpen alles uit het leven te halen.

Ongelooflijk snelle 8K-streaming van hoge kwaliteit

Natuurlijk kan je al streamen op je telefoon, maar met 5G ga je nog een stapje verder. En, in vergelijking, zal je bestaande telefoon al snel aanvoelen als een oude telefoon met knoppen! Video's streamen in 8K-kwaliteit wordt een geheel nieuwe mobiele ervaring dankzij de exponentiële toename van de bandbreedte. In enkele seconden speelfilms downloaden? Het kan! En je hebt direct toegang tot 8K-videostreams die je eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

Bovendien zorgt de hele familie van Galaxy-apparaten voor een volledig naadloze, onderling verbonden ervaring. Gezondheidsstatistieken springen van wearable naar telefoon. Recepten worden klaargemaakt tussen notebook en tablet. Muziek springt van Buds naar speaker.

Consolegraphics op je telefoon en instant cloud gaming

Kristalheldere videogesprekken voeren en grafische games zonder vertraging overmeesteren? Yes, please! En dat is nog maar het begin. Omdat 5G voor gaming zich blijft ontwikkelen en verspreiden, zal je je cloud games kunnen streamen in 5G. Games downloaden om ze te kunnen spelen? Dat is bijna verleden tijd.

Verbindingen worden sterker, communicatie gaat sneller en ons leven wordt veel, veel gemakkelijker in vergelijking met de huidige verbindingen.

Het Galaxy-ecosysteem is aan het groeien.

De Galaxy-familie beschikt al over een aantal 5G-apparaten. Omdat de Galaxy-familie zich alleen maar wil uitbreiden, blijven we innoveren en meer manieren bieden om toegang te krijgen tot de echte dynamische snelheid van 5G in het onderwijs.

Wil je de levenscyclus van je apparaten verlengen met toekomstgerichte functionaliteit? Dan is dit het moment om de sprong naar het Galaxy 5G-ecosysteem te maken.

Klaar om de kracht van 5G in je handen te leggen?

Verken de nieuwste 5G-apparaten van Galaxy hier, of doe dit hieronder.

Lees de volgende verhalen

*Vereist optimale netwerkverbinding. Werkelijke snelheid kan afhankelijk zijn van land, provider en gebruikersomgeving.