Brand

Hoe Bespoke bij elke lifestyle past

Ontworpen voor jou, door jou.

In het leven draait alles om verandering, van grote drastische veranderingen zoals verhuizen tot kleinere, zoals het kopen van een nieuw apparaat. Met Bespoke veranderen onze koelkasten gewoon met je mee. Design op maat dus! Zodat ze bij elke lifestyle en unieke behoeften passen. Ook die van jou.

Door maatwerk, design naar keuze en perfecte prestaties doet een Bespoke-koelkast in jouw keuken precies wat je wilt, wanneer je dat wilt. Kortom: Bespoke is ontworpen voor jou, door jou.

Customize jouw koelkast

We willen allemaal wel eens iets anders en daarom is er een Bespoke-kleuroptie voor iedere smaak.

Welke kleur je ook wilt, kies wat niet alleen bij je keuken past, maar ook bij je persoonlijkheid. Ben je van gedachten veranderd? Andere fase? Nieuwe behoeftes? Geen probleem. Je kunt de kleur van het paneel gewoon later veranderen zonder dat je een hele nieuwe koelkast hoeft te kopen!

En waarom zou je het bij één kleur houden? Je kunt ook meer panelen aan je koelkast toevoegen en zo lekker mixen en matchen.

Een keuken die met je meegroeit

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Ineens veranderen je omstandigheden en is het tijd om het oude los te laten of op te ruimen.Bij een verhuizing bijvoorbeeld! Of er is juist meer ruimte nodig door gezinsuitbreiding.
Bespoke elimineert dit probleem en de extra modules geven je alle ruimte in je keuken die je nodig hebt, ongeacht je levensstijl.

Prestaties
die bij jou passen

Heb je wel eens iets in de koelkast gezet terwijl je wenste dat er wat meer ruimte was voor al die boodschappen? Je Bespoke-koelkast is ontworpen voor flexibiliteit van binnen én buiten. Kortom, je kunt zowel de binnenkant als de buitenkant aanpassen.

Design voor jou, door jou
Ontdek de manieren waarop Bespoke bij jouw lifestyle past.

Hebt je dit weekend extra koelruimte nodig voor een feestje? Met de Bespoke kun je met één druk op de knop de vriesruimte omzetten in een koelkast, zodat je de ruimte kunt gebruiken zoals jij dat wilt.

Wat jouw stijl ook is, Bespoke past naadloos in je interieur.

Zo uniek kan een Bespoke-ontwerp zijn!

We hebben een Europese wedstrijd georganiseerd om te laten zien hoe originele en unieke Bespoke-ontwerpen in keukens worden toegepast.

We ontvingen meer dan 1.500 inzendingen en meer dan 30.000 mensen stemden voor hun favoriete inzending.
Deze inzendingen werden vervolgens beoordeeld door een panel van experts in de branche.

Laat je inspireren door enkele van de inzendingen die we hebben ontvangen:

4

Klaar voor jouw gepersonaliseerde Bespoke?

Bekijk het volledige Bespoke-assortiment en ontdek,
kies en customize er een voor jouw huis.

Lees de volgende verhalen