Brand

Unfold the future of mobile met de Galaxy Z Fold2

Premiumgevoel en grensverleggende innovatie. What else?

Omdat we weten dat tech voor jou serious business is, gaan we bij Samsung telkens een stap verder. Wat de nieuwste Galaxy Z Fold2 zo grensverleggend maakt? Premium design, matte finish, een ultradun, opvouwbaar AMOLED-scherm en verrassende prestaties. Nothing more, nothing less. Zal jij als eerste de toekomst openvouwen?

Een ultieme kijkervaring. Eindeloze mogelijkheden.

De slimme schermen van de Galaxy Z Fold2 zijn volledig aanpasbaar aan jouw voorkeur. Zet ze neer zoals jij dat wil, gebruik ze los van elkaar of vouw de smartphone volledig uit om te genieten van een extra groot scherm. Ideaal om met een grote kaart te navigeren tijdens je citytrip of onderweg naar je volgende meeting! Die spannende afleveringen van Peaky Blinders? Dankzij de gigantische 7.6 edge-to-edge display aan de binnenkant, de dynamische refresh rate en dual speakers geniet je altijd en overal van je favoriete serie in bioscoopkwaliteit.

Gun jezelf de ultieme flexibiliteit

De Galaxy Z Fold2 is een opvallende verschijning die dankzij de Adaptive Flex Mode eindeloze mogelijkheden biedt. Of je nu videobelt of handsfree werkt, je kijkt altijd exact vanuit de juiste hoek! Je bepaalt namelijk helemaal zelf de stand van je scherm. Door de innovatieve Adaptive Flex Mode stopt het scharnier precies waar jij dat wil. Veel zon? Vouw de schermen zo dat je er geen last van hebt. Selfie met de hele familie? Zet de Galaxy Z Fold2 zo neer dat iedereen op het beeld past. Zin in een game? Zet de smartphone in de vorm van een tent, zo vind je gegarandeerd de ideale hoek om in je favoriete virtuele wereld te verdwijnen.

Efficiënter multitasken dan ooit

Met de multi-window display van de Galaxy Z Fold2 gaat er een nieuwe wereld – vol intuïtieve (werk)mogelijkheden – voor je open. Open Outlook en je browser in twee schermen naast elkaar om die overvolle mailbox razendsnel te tackelen. Of drag & drop foto’s naar je vrienden via WhatsApp terwijl je die belangrijke presentatie nog snel bijwerkt. Klaar? Klap het scherm in Cover View & go get them! Dankzij 5G* blijf je altijd verbonden. Multitasken krijgt met de Galaxy Z Fold2 een volledig nieuwe betekenis.

Maak de meest epic shots

Een portret-waardige selfie maken? Zet de Galaxy Z Fold2 eenvoudig in de juiste stand met de Adaptive Flex Mode voor een easy (handsfree) selfie. Klap de telefoon open, tik op Rear Cam Selfie op het Cover Screen om de achtercamera op jezelf te richten. Op het Cover Screen krijg je previews van je selfie te zien, zo kan je op de sluiter tikken eens je helemaal tevreden bent met het resultaat. Filters toevoegen en foto’s bewerken? Dankzij vier camera’s die automatisch scherpstellen (Auto Framing) doet de Galaxy Z Fold2 het werk voor je. Zo krijg jij altijd professionele foto’s en epic selfies!

The Power of 4

Alle producten in het Galaxy ecosysteem werken harmonieus samen zodat jij alles uit het leven kan halen. Zo helpt de tijdloze Galaxy Watch3 je berichten versturen of je smartphone bedienen zonder ook maar iets aan te raken, kan je via de classy Galaxy Buds Live je Spotify playlist bedienen, en heb je altijd je Samsung Notes bij de hand door te schakelen tussen je Galaxy Z Fold2 en de Galaxy Tab S7.

Ready to unfold the future of mobile?

Ontdek de Galaxy Z Fold2!

Lees de volgende verhalen

* 5G-diensten worden alleen ondersteund op locaties met een 5G-netwerk in landen die daarvoor klaar zijn. De beschikbaarheid kan verschillen per land, regio, provider, softwareversie, abonnementsvorm en gebruikersomgeving.