Brand

De Galaxy Buds Pro:
een glasheldere en overweldigende geluidservaring

Naadloos verbonden met alles wat je leven leuker maakt

Ben je een filmliefhebber, een music lover of weet je alles van games (of alle drie)? Met de Galaxy Buds Pro ervaar je een nieuwe geluidsdimensie. Op het Galaxy Unpacked event 2021 stellen we de Galaxy Buds Pro voor met hun professionele geluidskwaliteit en indrukwekkend design. Easy en naadloos verbonden met al jouw Galaxy devices.

Audiophiles: levendig geluid met 2-way speakers

Of je nou een podcast luistert of een opname van een geweldig liveconcert, de geluidskwaliteit van de Galaxy Buds Pro is levendig. De 2-way speakers zorgen namelijk voor een krachtige en gedetailleerde geluidsbeleving. Wat betekent 2 way? De combinatie van de 11 mm woofer (voor stevige bastonen) en 6,5 mm tweeter (voor heldere hoge tonen) die verborgen zitten in jouw Galaxy Buds Pro. Cool toch?

Callers: stabiele geluidskwaliteit tijdens het bellen, zelfs buiten

On the go of niet, jij maakt veel calls omdat je werk of bedrijf dat van je vraagt. Of je spreekt dagelijks je familie of vrienden nu het niet meer vanzelfsprekend is om elkaar te zien. Met de Galaxy Buds Pro gaat dat vanaf nu zorgeloos. Why? De geluidskwaliteit tijdens het bellen blijft stabiel en de Wind Shield Solution zorgt ervoor dat het gesprek zelfs tijdens een flinke storm niet wordt verstoord. Als je begint te praten schakelen de Galaxy Buds Pro bovendien automatisch naar de Conversation Mode.

Film lovers: intelligente Active Noise Cancelling

Beleef films vanaf nu thuis alsof je in de bioscoop zit. Met de Galaxy Buds Pro reduceer jij bovendien het geluid van buitenaf met 99%. Liever minder? Jij bepaalt helemaal zelf hoeveel Active Noise Cancelling je activeert.

Gamers: nooit meer vertraging tussen game en geluid

Tijdens het gamen wil je geen belangrijke details missen, want dat zou het einde van het spel kunnen betekenen. Niets zo irritant als een vertraging tussen jouw game en het geluid. De Game Mode in de Galaxy Wearable app helpt je samen met jouw Galaxy Buds Pro niet alleen een nieuwe geluidsdimensie ervaren tijdens het gamen, maar maakt ook een einde aan deze (high latency) vertraging.

The easy life

Met de Galaxy Buds Pro ben je naadloos verbonden met alles wat leuk is, zoals het gloednieuwe stijlicoon: de Galaxy S21 5G Dit duo werkt perfect samen en is prima op elkaar ingespeeld. Schakelen tussen je buds, je smartphone en je tablet? De Auto Switch functie doet het voor jou automatisch.

De Galaxy Buds Pro helpen je te verbinden, of dat nou met jezelf is of met de buitenwereld. Zolang je leven er maar leuker van wordt!

Wil je ook nieuwe geluidsdimensies ontdekken?

Lees de volgende verhalen